Ergonomiske puder

Varer 13-14 af 14

Faldende orden
Side
pr. side

Ergonomiske puder

Side
pr. side

Ergonomisk pude – sig farvel til smerterne

Ergonomiske puder er kendetegnet ved at have en anden form end traditionelle puder. Den ergonomiske pude har mere end nogen anden pude fokus på individuel tilpasning. Den ergonomiske pude, der er rigtig for dig afhænger helt og holdent af hvilke typer gener, du har. Har du svært ved at slappe af i nakken, når du sover, skal du f.eks. have en ergonomiske hovedpude, der giver ekstra støtte til din nakke og dit hoved, så du undgår at vågne med muskelspændinger.

En ergonomisk pude er velegnet til dig, som døjer med smerter eller gener. Når du ligger på en anatomisk hovedpude skal du dog være opmærksom på, at din kind og dit kindben ikke generes af pudens forhøjning. Derudover vil den korrekt valgte ergonomiske, formstøbte hovedpude sikre, at vinklen mellem din hals og krop er omtrent den samme, som når du står oprejst. 

Når en hovedpude er ergonomisk betyder det konkret, at den aktivt forebygger og afjælper gener og skader, som man kan få, når man sover. Ergonomiske hovedpuder bidrager altså til bedre søvnmønstre og ro om natten. Dette kan være glædeligt om natten, men det har ikke desto mindre en bedre effekt på dagtimerne. Fundamentet for energi og mentalt overskud er en ordentlig nattesøvn.


Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af formstøbte puder, der giver støtte til hhv. Nakke, skuldre, hoved og lænd. Puderne er andet materiale end vores almindelige dunpuder. Det skyldes, at det er hensigtsmæssigt, at de ikke ændre form og facon over natten, så du ligger i den korrekte position hele natten og ikke kun, når du lægger dig til at sove.

Vores ergonomiske pudder på webshoppen kommer fra anerkendte forhandlere såsom Auping, Dunlopillo og Ringsted Dun. Disse tre pudeproducenter er kvalitetsbevidste og har mange års erfaring.

Ergonomiske puder eller specialpuder fremstilles ofte i eksempelvis skum, latex, memoryskum og trykaflastende skum. Derudover kan vores ergonomiske hovedpuder fås i forskellige størrelser.


Vælg den rigtige pude

Når man skal vælge en ergonomisk hovedpude, skal man udover sovestilling også tage hensyn til madrassens blødhed, og hvor bredskuldret man selv er. Disse faktorer har indvirkning på oplevelsen af en ergonomisk hovedpude. Hvis du eksempelvis har brede skuldre, så vil vi anbefale en høj ergonomisk pude.

Du kan læse meget mere om specifikationerne for den enkelte pude, og hvad de kan afhjælpe ved at klikke ind på dem. Derudover er velkommen i vores fysiske butik i Odense, hvor kvalificeret personale kan yde den mængde hjælp og vejledning, som du efterspørger. Ellers kan du sende en mail til os på info@nordfjeld.dk