PUDER

PUDER

Varer 49-51 af 51

Faldende orden
Side
pr. side

PUDER

Side
pr. side

Hovedpuder du drømmer om

Vidste du, at rigtig mange hovedpiner stammer fra en forkert eller dårlig hovedpude, og at det nemt kan afhjælpes ved at finde en ny, der matcher dit behov? Det er nemlig en meget individuel sag, og i dag kan man få én til snart sagt ethvert behov. Hos Nordfjeld forhandler vi en række, at de allerbedste modeller, som sørger for, at du ligger godt, når du skal sove.

Vi har blandt andet et stort udvalg af ergonomiske puder, som giver den rette støtte og dermed en bedre søvn. 

Ergonomiske hovedpuder

Der er mange ting at tage højde for, når du skal ud og købe en ny hovedpude. I vores udvalg finder du nogle, der kan tilpasse sig dit behov. Vi har modeller, hvor du kan regulere højden, så den skaber den automatiske hvilestilling for dig. Du kan vælge mellem både gåsedun og latex/skum, der begge har sine fordele. Nogle kan temperaturregulere, så du aldrig får det for varmt eller for koldt. Fælles for dem er, at de giver en god støtte og aflaster hoved- og nakkemuskulatur, så du undgår de værste spændingshovedpiner.

Det er vigtigt at finde en hovedpude, som passer til netop dig. Derfor kan det være, at du ikke nødvendigvis har brug for den samme hovedpude, som din partner. Når man skal vælge en hovedpude kan man gøre sig nogen overvejelser på forhånd.

Prøv eksempelvis at tænke på, om din foretrukne soveposition er enten ryggen, maven eller siden. Derudover kan du også overveje, om du foretrækker at sove med hovedet højt eller lavt placeret. Sidst men ikke mindst spiller pudens fyld en vigtig rolle. Hovedpudens fyld afgør, hvor hård eller blød puden er at ligge på.

Vi har både traditionelle puder med naturfyld, men vi fører også hovedpuder af latex. Disse puder har en exceptionel ventilation, og de anatomisk formede puder følger dit hoveds konturer. Derudover er de faste og bevarer formen, men de er samtidig meget fleksible. Men det er som tidligere påpeget en individuel sag, hvor meget støtte man ønsker, at puden skal give.

Hvad passer til dig?

Vores sortiment af hovedpuder spænder bredt både i forhold til materiale og form. Derudover har vi puder i alskens forskellige størrelser, og vi fører også kvalitetshovedpuder til de yngste i hjemmet.

Som en tommelfingerregel vil ergonomiske hovedpuder af skum eller latex passe til dem, som sover på siden eller ryggen. Puder med naturfyld er til gengæld et godt valg for dem, som ikke har en foretrukken soveposition. Men endnu en gang skal det nævnes, at hver persons behov er individuel.

Ved du allerede, hvilken pude du foretrækker, men kan du ikke finde den i vores udvalg? Eller er du i tvivl om, hvad der matcher dine behov, eller overvejer du at give den som en gave? Så kontakt os for at få hjælp eller mere information, så du er sikker på at ende ud med det rigtige køb. Besøger du vores butik, kan du få mulighed for at mærke og afprøve nogle af produkterne, inden du beslutter dig.