MENU

by karma

1 til 12 af 25

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

1 til 12 af 25

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

Køb din Jensen madras online her

Hos Nordfjeld finder du kvalitetsprodukter. Dette gælder også for vores store udvalg af Jensen madrasser og topmadrasser, der er et norsk kvalitetsbrand. Står du og mangler en madras i høj kvalitet, og som du kan bruge i en lang årrække frem? Så bør du måske se nærmere på Jensen madrasser og topmadrasser, der med sit skandinaviske design og søvnkomfort af højeste kvalitet giver dig en fantastisk søvn. Vores kompetente personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette seng, madras eller topmadras til dig, eller til at give dig råd og vejledning til dit køb, hvad enten du handler i vores fysiske butik i Odense eller online på shoppen her. Vi glæder os til at handle med dig!


Skandinavisk design i særklasse

I dag er brandet en af Skandinaviens førende madrasproducenter. Jensen madrasser blev etableret tilbage i 1947, og meget er sket siden da. Nu producerer virksomheden over 150.000 madrasser om året i Norge, og mærket er et anerkendt sengebrand både inde og ude for Skandinavien. Når du køber en Jensen madras bliver du garanteret en god nattesøvn, da madrassen understøtter de rigtige steder på din ryg, skuldre og lænd.


Jensen madrasser giver din krop den rigtige støtte

Brandet producerer eksklusive senge, madrasser og topmadrasser som giver dig en fantastisk liggekomfort gennem hele natten. Nogle af Jensen madrasser er zoneinddelte. Dette betyder, at madrassen giver en meget jævn støtte.

Skuldre og hofter synker dybere ned i madrassen, hvorimod taljen bliver mødt af en mere fast støtte. Dette giver en helt perfekt støtte til hele din krop ligegyldigt om du sover på ryggen, siden eller på maven. Vi hos Nordfjeld vil gerne garantere, at du kan finde en madras, som falder i din smag – ligegyldigt om du foretrækker et blødt eller et fast underlag. Se videre her på webshoppen, og lad dig inspirere af vores store sortiment af luksuriøse Jensen madrasser og topmadrasser i høj kvalitet.


En god nattesøvn giver en god dag

Søvn er meget vigtigt for os alle sammen til at fungere og præstere optimalt i hverdagen. Faktisk tror dette brand på, at når du får en god nattesøvn, får du også en god dag og derved et bedre liv. Husk på, at vi bruger cirka 1/3 del af vores liv i sengen, og derfor bør du unde dig selv og din familie en seng i høj kvalitet.

Hvis du køber Jensen madrasser og topmadrasser, kan du være sikker på, at du kommer hjem med et rigtig godt produkt i høj kvalitet. Skulle du have nogle spørgsmål, eller er der noget, du er i tvivl om, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail eller besøge os i vores fysiske butik i Odense. Vi står altid klar til at hjælpe dig med stort som småt.