Jensen Jubilæumsseng - 180x200

As low as 31.000,00 kr. Regular Price 54.999,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Lige siden starten i 1947 har Jensen lavet senge med ét formål. For at få mest muligt ud af din søvn, så du kan få mest muligt ud af din dag. Jensen Jubilæumsseng er præcis, hvad navnet antyder – en seng, der fejrer vores 75-års jubilæum. Men det er også en fejring af alle, der har støttet os
gennem årene, og derfor har vi virkelig presset på for at gøre denne seng til noget særligt.

I jubilæumskontinentalsengen finder du Jensens liggekomfort, når det er allerbedst med Jensen Pocket on Pocket Technology. Sengen har dobbelt madrasser med op til 3 individuelle Jensen Pocket fjedersystemer. Sengene har hele liggeflader, uden hårde kanter i midten. Ikke desto mindre er det muligt at vælge individuel hårdhedsgrad. Ved at vælge en Seamless tekstilløsning tildækkes hele rammen. 4 ben i stedet for 8 ben, som er standard, bidrager til at give sengen et nyt, elegant og unikt udtryk.

Jensen jubilæumssengen leveres med en Sleep III topmadras, som har en lækker naturlatexkerne, som giver dig en høj ventilationsevne og komfortabel blødhed. Betrækket på Sleep III er med delbart vaskbart betræk, som gør det nem og vedligeholde topmadrassen.

Giv din nye seng et personligt præg med de eksklusive møbeltekstiler fra Jensen som, fås i 2 flotte two-tone farver.

Madrassen findes i 3 forskellige fastheder. Medium, Fast og X-fast. Har du behov for hjælp til at vælge den rigtige fasthed så se vejledningen her på siden eller kontakt os.

Det brede udvalg af tilbehør tager oplevelsen af Jensen Jubilæumsseng til næste niveau. En ny overdimensioneret sengegavl er designet specielt til jubilæet, med det samme trendy tekstildesign som sengen. Derudover giver de nye flying optic ben sengen et svævende indtryk.

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

 

 

Spar 44%

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

VÆLG DEN RIGTIGE FASTHED

Når du vælger ny seng, så er det vigtig at du får den fasthed som passer til dine behov. Der findes ikke nogen facitliste da vi alle er forskellige, men du kan følge guiden her til at finde det som passer bedst til din ønsker. Det er vigtigt at du husker dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejledende.

Specifikationer
Sale Nej
Producent JENSEN JUBILÆUM