Jensen Jubilæumsseng - 180x200 - UDSTILLING

Special Price 33.000,00 kr. Regular Price 59.519,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

UDSTILLINGSSENG - JENSEN JUBILÆUMS KONTINENTAL 180X200 I TWO-TONE BEIGE MED FAST OG X-FAST MADRAS. INKL OVERSIZED GAVL OG SLEEP III TOPMADRAS SAMT ADD ON NATBORDE.

Lige siden starten i 1947 har Jensen lavet senge med ét formål. For at få mest muligt ud af din søvn, så du kan få mest muligt ud af din dag. Jensen Jubilæumsseng er præcis, hvad navnet antyder – en seng, der fejrer vores 75-års jubilæum. Men det er også en fejring af alle, der har støttet os
gennem årene, og derfor har vi virkelig presset på for at gøre denne seng til noget særligt.

 

I jubilæumskontinentalsengen finder du Jensens liggekomfort, når det er allerbedst med Jensen Pocket on Pocket Technology. Sengen har dobbelt madrasser med op til 3 individuelle Jensen Pocket fjedersystemer. Sengene har hele liggeflader, uden hårde kanter i midten. Ikke desto mindre er det muligt at vælge individuel hårdhedsgrad. Ved at vælge en Seamless tekstilløsning tildækkes hele rammen. 4 ben i stedet for 8 ben, som er standard, bidrager til at give sengen et nyt, elegant og unikt udtryk.

Jensen jubilæumssengen leveres med en Sleep III topmadras, som har en lækker naturlatexkerne, som giver dig en høj ventilationsevne og komfortabel blødhed. Betrækket på Sleep III er med delbart vaskbart betræk, som gør det nem og vedligeholde topmadrassen.

Nedsat

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Specifikationer
Sale Nej
Producent JENSEN JUBILÆUM