Jensen Diplomat Boxmadras - 180x200

As low as 17.804,15 kr. Regular Price 27.391,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Jensen Diplomat boxmadras har 5 zoneinddelte Sense 2.0 Pocket fjedersystem med indbygget lændestøtte. Den leveres i et lækkert møbeltekstil med dobbelte stikninger og 4 farvevalg. Boksmadrassen har et dobbeltfjedrende Jensen pocket fjedersystem, med Jensen Pocket on Pocket Technology.

Når du vælger en Jensen seng så, har du mulighed for at vælge mellem 5 forskellige topmadrasser med unikke egenskaber som komplimenterer din seng. Ønsker du at vide mere om de forskellige topmadrasser så læs mere her

Giv din nye seng et personligt præg med de eksklusive møbeltekstiler fra Dunlopillo som, fås i 4 flotte beroligende farver. 

Madrassen findes i 3 forskellige fastheder. Medium, Fast og X-fast. Har du behov for hjælp til at vælge den rigtige fasthed så se vejledningen her på siden eller kontakt os.  

Hos Jensen har du mulighed for at vælge om din nye boxseng leveres som 2 enkelte madrasser, eller om det skal være en seamless løsning, der er et stort betræk som samler begge boxmadrasser, så det giver indtrykket af at det er en stor seng.

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

Tilbud

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

VÆLG DEN RIGTIGE FASTHED

Når du vælger ny seng, så er det vigtig at du får den fasthed som passer til dine behov. Der findes ikke nogen facitliste da vi alle er forskellige, men du kan følge guiden her til at finde det som passer bedst til din ønsker. Det er vigtigt at du husker dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejledende.

TEKNISKE DATA

1. Jensen SoftLine I
2. Jensen Sense 2.0 Pocket 12,5 cm med Jensen® Originale Zonesystem
3. Cellex XS 3 cm
4. Jensen Reflect Pocket 7 cm

 

JENSEN SENSE 2.0 FJEDERSYSTEM

Et følsomt affjedringssystem, hvor hver fjeder er indkapslet i en stofpose (pocket). Resultatet er, at hver fjeder fungerer individuelt, og derved bliver trykaflastningen bedre og mere jævn. En stålkant i top og bund på affjedringsbenet giver en meget stabil kant. 5-delt zonesystem med blød skulderzone og indbygget lændestøtte giver en mere jævn og trykaflastende liggekomfort, uanset kropsform og sovestilling.

Jensen Pocket on Pocket i alle sengens lag gør, at kroppen synker dybere ned i madrassen, og får den nødvendige støtte. Pocket-fjedre i underfjedringen giver en stabil komfort uden forstyrrende sidebevægelse (dobbeltseng).
Jensens zonesystem giver rigtig støtte til hele kroppen når du hviler og sover. Korsrygstøtte i kombination med blød skulderzone giver en helt anden soveoplevelse. Princippet er lige så logisk, som det er naturligt. De fleste er bredere over hofter og skuldre samtidig med, at taljen er tungere og på mange smallere. Da det er madrassens opgave at bære kroppen, giver den zoneinddelte madras en mere jævn og bekvem støtte, fordi skuldre og hofter synker dybere ned i madrassen, og taljen mødes af fastere støtte. Ligger du på ryg eller side, er resultatet det samme.
Stretch i alle liggeflader gør, at kroppen synker ned i sengen, og får støtte og aflastning af det zoneinddelte fjedersystem.
Af hensyn til dig og naturen, er alle vores senge og topmadrasser Svanemærket. Produkter med Svanemærket opfylder strenge krav om påvirkning af miljøet gennem hele produktets levetid – fra råvare til genbrugt materiale.

 

Specifikationer
Sale Nej
Producent JENSEN