Jensen Supreme Kontinental - 180x200

As low as 41.177,50 kr. Regular Price 63.350,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Troen på at "selv det allerbedste kan blive bedre" har altid været en stærk drivkraft ved udviklingen af vores produkter. I Supreme afspejles dette mere end i nogen anden seng. Inspirationen er hentet fra Norsk natur. Uldtekstilerne fra Innvik er specieldesignet til netop Supreme. Hver farve kommer i en kombination af tekstiler. Et ensfarvet tekstil til rammen af sengen og gavlen, og et rosemønster eller ensfarvet tekstil på den øverste vendbare madras. I Supreme findes Aloy 3.0, som er vores nyeste og mest avancerede fjedersystem.

I en kontinental seng finder du Jensens liggekomfort, når det er allerbedst med Jensen Pocket on Pocket Technology. Sengen har dobbelt madrasser med 3 individuelle Jensen Pocket fjedersystemer. Sengene har hele liggeflader, uden hårde kanter i midten. Ikke desto mindre er det muligt at vælge individuel hårdhedsgrad. Ved at vælge en Seamless tekstilløsning tildækkes hele rammen. 4 ben i stedet for 8 ben, som er standard, bidrager til at give sengen et nyt, elegant og unikt udtryk.

Når du vælger en Jensen seng så, har du mulighed for at vælge mellem 5 forskellige topmadrasser med unikke egenskaber som komplimenterer din seng. Ønsker du at vide mere om de forskellige topmadrasser så læs mere her

Giv din nye seng et personligt præg med de eksklusive møbeltekstiler fra Jensen som, fås i 12 flotte beroligende farver. Du har også mulighed for at kombinere mønstret i vævning på tekstilet, ved at vælge 'two-tone' når du vælger farve.

Madrassen findes i 3 forskellige fastheder. Medium, Fast og X-fast. Har du behov for hjælp til at vælge den rigtige fasthed så se vejledningen her på siden eller kontakt os.

Hos Jensen har du mulighed for at vælge om din nye kontinentalseng leveres som 2 enkelte baser, eller om det skal være en seamless løsning, der er et stort betræk som samler begge kontinental bunde, så det giver indtrykket af at det er en stor seng.

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

Tilbud

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

VÆLG DEN RIGTIGE FASTHED

Når du vælger ny seng, så er det vigtig at du får den fasthed som passer til dine behov. Der findes ikke nogen facitliste da vi alle er forskellige, men du kan følge guiden her til at finde det som passer bedst til din ønsker. Det er vigtigt at du husker dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejledende.

TEKNISKE DATA

1. Jensen StarRose eller SoftLine III
2. Aloy 3.0 Pocket 16 cm med Jensen Originale Zonesystem
3. Innergetic Latex 3 cm
4. Jensen Support Pocket 12,5 cm / Jensen Reflect Pocket 7 cm

 

JENSEN ALOY 3.0 FJEDERSYSTEM

Aloy 3.0 varetager hele kroppen, også hofterne. Akkurat som skulderpartiet, er hofterne et udsat område på kroppen. Senerne, der indkapsler hofterne, hjælper med at gøre dem ekstra følsomme over for tryk, især når man ligger på siden. Med Aloy 3.0 har hoftezonen i fjederindlægget bedre bæringsevne samtidigt med at hoften får plads til at synke dybere ned. Den ekstra bløde skulderzone giver god plads til skuldrene. For dem som foretrækker at sove på ryggen, giver Aloy 3.0 også en behagelig støtte til lænden. Kombinationen af Aloy 3.0 og vores udvalgte fyldmateriale giver en dybere komfort som gør at man bliver liggende længere tid i ro. Resultatet bliver en dybere og mere uforstyrret søvn.

Jensen Pocket on Pocket i alle sengens lag gør, at kroppen synker dybere ned i madrassen, og får den nødvendige støtte. Pocket-fjedre i underfjedringen giver en stabil komfort uden forstyrrende sidebevægelse (dobbeltseng).
Jensens zonesystem giver rigtig støtte til hele kroppen når du hviler og sover. Korsrygstøtte i kombination med blød skulderzone giver en helt anden soveoplevelse. Princippet er lige så logisk, som det er naturligt. De fleste er bredere over hofter og skuldre samtidig med, at taljen er tungere og på mange smallere. Da det er madrassens opgave at bære kroppen, giver den zoneinddelte madras en mere jævn og bekvem støtte, fordi skuldre og hofter synker dybere ned i madrassen, og taljen mødes af fastere støtte. Ligger du på ryg eller side, er resultatet det samme.
Stretch i alle liggeflader gør, at kroppen synker ned i sengen, og får støtte og aflastning af det zoneinddelte fjedersystem.
Af hensyn til dig og naturen, er alle vores senge og topmadrasser Svanemærket. Produkter med Svanemærket opfylder strenge krav om påvirkning af miljøet gennem hele produktets levetid – fra råvare til genbrugt materiale.

 

Specifikationer
Sale Nej
Producent JENSEN