MENU

Joga Design

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Madrasser i specialmål fra Joga Design

Deres slogan er ”Elegance... Det skal være enkelt”, og det beskriver Joga Design perfekt. Enkelt og elegant. Joga Designs produkter har enkle sort/hvide farver, der ikke springer i øjnene, men har et behageligt look. Deres produkter er af høj kvalitet, hvilket sikrer dem en lang holdbarhed.

Vores udvalg af produkter fra Joga Design strækker sig fra hele senge og elevationssæt til topmadrasser, sengebunde og sengeben. Der er således rig mulighed for at sammensætte en seng kun med dele fra Joga Design. Det store udvalg vidner også om Joga Designs omfattende forhold til sengebranchen samt deres store erfaring med alle aspekter af branchen. Hvis du vil have et elegant produkt med stor kvalitet, er et produkt fra Joga Designs interessant for dig.

En ny seng kan ændre meget

Hos Nordfjeld A/S hjælper vores dygtige personale altid med at finde en seng, som passer til den enkelte kunde og dennes ønsker, og når det gælder Joga Designs produkter er dette ingen undtagelse. Vi ved, at en ny seng kan ændre meget, og en madras, et sengestel og topmadras fra Joga Design vil uden tvivl være vejen til en fantastisk søvn. Joga Designs produkter er som sagt af høj kvalitet, men de er samtidig brugervenlige, da der er mulighed for at få tilpasset dem efter netop de behov, som den enkelte måtte have.

Få en topmadras efter dine mål

Er det blevet tid til at få udskiftet din nuværende topmadras til en ny og bedre model, kan du fra Joda Design få tilpassede topmadrasser, som er efter dine mål, og som er til en ganske fornuftig pris.

Der er mange fordele forbundet ved en topmadras. Først og fremmest giver den dig et ekstra lag af velvære, ligesom den også beskytter din seng mod væske. En madras skulle helst gerne holde i mange år, og gennemsnitligt holder en fornuftig boks- eller springmadras da også i omkring 10 år. Ligesom med et hvert andet produkt, så kræver en madras, at den bliver vedligeholdt og renset jævnligt for at undgå hurtigt slid, da dette ellers vil kunne mærkes på søvnkvaliteten. Derfor kan en topmadras være et rigtig godt tilbehør, for i gennem livet tilbringer vi omkring en tredje del af vores tid i sengen, og det betyder, at madrasser kommer til at tage mod en masse væske fra blandt andet sved og urin. Derfor kan det være en rigtig god ide, at du investerer i en topmadras, da den fungerer som et sikkerhedslag, ligesom den også er billigere og nemmere at udskifte end en helt ny spring- eller boksmadras. En topmadras skal typisk skiftes en gang hvert femte år, men den koster også kun en brøkdel af en boks- eller springmadras.

Topmadrasser fra Joga Design er ligesom mærkets andre produkter af højeste kvalitet, og det som gør disse madrasser helt specielle er, at de kan laves i mål efter netop dine ønsker. Har du en specialfremstillet seng, som er et andet mål end de klassiske, behøver du altså ikke lede længe efter en topmadras, som kan passes til dette – det finder du her hos os.

Kontakt os i dag

Hvis du står og mangler en ny madras af høj kvalitet eller en ny topmadras efter tilpassede mål, er du mere end velkommen til at kontakte os på 66 15 25 00, eller du kan sende os en mail på info@nordfjeld.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest muligt. Vores dygtige personale kan rådgive og vejlede dig om Joga Designs mange produkter, og gennem dem kan du også lave en specialbestilling på topmadras.