MENU

Joop

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

Se vores store sortiment af Joop! sengetøj

Her på vores webshop finder du Joop! sengetøj i mange forskellige farver, og der er lidt for enhver smag. Joop! sengetøj passer til de fleste hjem, og med brandets eksklusive udtryk behøver du ikke at gemme det væk under et sengetæppe, da Joop! sengetøj med sit grafiske og enkle udtryk er utrolig moderne. Hos Nordfjeld synes vi rigtig godt om Joop! sengetøj, og derfor er vi stolte af at have et stort udvalg af dette lækre sengetøjsbrand både i vores webshop og vores fysiske butik. Vi er sikre på, at du kan finde en variant som passer til din smag, indretning og soveværelse. Har du spørgsmål eller har brug for råd og vejledning, kan du altid kontakte os på enten telefon eller mail eller besøge os i vores butik i Odense.


Sov fantastisk i Joop! sengetøj

Din nattesøvn er vigtig for din sundhed, og betyder meget for dit helbred, mentale overskud og dit immunforsvar. Husk derfor at prioriterer din nattesøvn højt i hverdagen. Faktisk er dit soveværelse også et helt utrolig vigtig element for, at du sover godt hele natten. Et soveværelse skal have en passende temperatur, hvilket vil sige ikke for varmt eller tørt. Derudover bør du ikke bruge elektronisk udstyr i sit soveværelse. Et soveværelse bør være et afslappende og mørkt rum, som du kun benytter til at sove i. Den rette seng er selvfølgelig også utrolig vigtigt for din søvn, og det samme gælder lækkert tilbehør i høj kvalitet.

Mangler du sengetøj i en god kvalitet, bør du se nærmere på dette brandet. Dette brand udvikler sengetøj med stor fokus på god komfort, høj kvalitet og flot og udtryksfyldt design, og kan få dig til at sove som en drøm hver nat.


Farverigt og lækkert Joop! sengetøj

Sengesæt fra Joop er kendetegnet ved de friske og skarpe farver, der pryder sengetøjet. Faktisk er det ikke nødvendigt at bruge et sengetæppe, når du har Joop sengetøj og sengesæt, da sengetøjet i sig selv giver et moderne udtryk. Alle produkter fra brandet er fremstillet i macosatin, hvilket giver den dejlige og bløde overflade. Sengesættene er med skjulte lynlås i både hovedpudebetrækket og dynebetrækket. Produkterne er naturligvis vaskbar ved 60 grader og kan tørretumbles, så det er dejlig nemt at håndtere i hverdagen. Husk at vaske dit sengetøj hver 14. dag, så sikrer du dig et hygiejnisk sovemiljø uden husstøvmider eller bakterier.

Når du køber Joop! sengetøj, kan du være sikker på, at du kommer hjem med et rigtig godt produkt i høj kvalitet. Har du en forespørgsel, eller er der noget, du er i tvivl om, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail eller besøge os i vores fysiske butik i Odense.