MENU

Lagner

Lagner

1 til 12 af 21

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

1 til 12 af 21

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

Stort udvalg i lagner

Hos Nordfjeld har vi et stort udvalg af forskellige lagner. Vi har alle typer lagner, hvad end du er på udkig efter et kuvertlagen, faconlagen eller splitlagen. Vi har lagner i størrelser fra 70x200 cm til 270x270 cm, så du kan finde det lagen, der passer bedst til din seng. Hos os finder du forskellige modeller, og vi forhandler bl.a. mærker som Auping, CPH Living, Night & Day og Södahl. Alle disse mærker er nogle af de bedste på markedet, fordi de laver behagelige og holdbare stræklagner i en rigtig god kvalitet. Et lagen er ikke bare et lagen – det gælder om at finde det rigtige lagen i en lækker kvalitet, så man kan ligge behageligt. Det skal passe til ens seng, så det ikke er for stort eller for lille, og derudover skal det gerne holde i lang tid. Her hos Nordfjeld har vi lagner i god kvalitet, hvilket sikrer, at det er behageligt at ligge på, og at det er utrolig holdbart.


Stort udvalg af billige lagner

Som sagt er et lagen købt hos os i en superkvalitet, men det betyder ikke, at prisen også er høj. Vi har nemlig billige lagner, så alle kan være med. Dermed kan man også købe mere end ét lagen, så man har noget at skifte ud med. Alle vores lagner er i 100% bomuld, hvilket giver en dejlig, blød fornemmelse, når man ligger i sengen. Nogle af vores lagner har den specielle percale-vævning, hvilket gør lagnet ekstra blødt. Med et lagen købt hos os, kan det være svært at komme ud af sengen, fordi det er så blødt og behageligt at ligge i. Alle lagnerne kan vaskes i maskinen på 60 grader, hvilket gør dem nemme at håndtere. Så hvis du vil have billige lagner i en god kvalitet, er du kommet til det rigtige sted. Du kan se vores store udvalg på denne side.

Stræklagner i god kvalitet

I vores sortiment finder du billige lagner, som dog stadig har en lækker kvalitet. Vi har stræklagner fra størrelse 70x200 cm og op til 270x270 cm, så du kan finde det perfekte lagen til lige netop din madras. Vi har selvfølgelig også stræklagner til en topmadras, som naturligvis også er lavet af kvalitetsmaterialer. En topmadras sørger for, at du ligger ekstra behageligt i din seng, og derfor skal du naturligvis også have et komfortabelt lagen til din topmadras. Her hos Nordfjeld har vi et bredt sortiment af lagner til topmadrasser, som både er i bløde materialer, god kvalitet og til billiger priser. Hvad end din topmadras er 70x200, 120x200 eller 270x270 cm, så har vi stræklagner i alle størrelser. Et stræklagen er praktisk, fordi det ikke glider rundt på madrassen – det bliver, hvor det skal på grund af elastik i kanten og stræk i stoffet.


Lagen af bomuldspercale

Selvom vores lagner er i god kvalitet, kan du også selv hjælpe til med at bevare både den bløde følelse og farverne ved at behandle dem optimalt. Derved bliver risikoen for husstøvmider også mindre. Du bør som minimum vaske dem ved 60 grader, så alle husstøvmider dør. Det er også ved denne vasketemperatur, at farver og facon bibeholdes bedst. Vi fraråder dog tørretumbling, da det kan få dem til at krympe – i stedet kan du med fordel hænge dem til at tørre i luften. Desuden er en god hovedregel at skifte sengelinned hver 14. dag, da man afgiver helt op 350 ml fugt om natten – hver nat! Vi har mange flere gode råd til den bedste og mest optimale behandling af dine lagner. Du er meget velkommen til at kontakte os eller besøge os i vores butik, hvor vi gerne hjælper og rådgiver dig.