MENU

Faconlagen/boxlagen

https://nordfjeld.dk/media/catalog/category/Untitled-1_8.jpg

2 vare(r)

Sorter faldende

2 vare(r)

Sorter faldende

Faconlagner i alle størrelser

Her hos Nordfjeld har vi et stort udvalg af faconlagner – også kaldet boxlagner. Et faconsyet lagen bruges til selve madrassen, hvor man evt. kan have en topmadras ovenpå. Kendetegnene ved et faconlagen er, at det har en høj kant samt elastikker i hjørnerne. Standardhøjden for et sådan lagen er på 30 cm, så en madras på 25 cm kan altså nemt få et faconlagen på.

Hvis du har en topmadras oven på den tykke madras, anbefales det at bruge separate lagner – for eksempel et faconlagen til boxmadrassen og et kuvertlagen til topmadrassen. Dette giver den bedste komfort! Størrelserne er mange – her hos Nordfjeld har vi størrelser fra 80x200 og op til 210x210 cm. Derudover findes de også i mange forskellige farver, så du kan finde det boxlagen med den farve, du bedst kan lide. Kontakt os endelig, hvis du ikke kan finde din størrelse eller farve..

Faconsyede lagner i god kvalitet

Her hos Nordfjeld har vi en passion for god kvalitet og lækre materialer. Vi forhandler faconlagner fra mærker som Auping, CPH Living, Night & Day og Södahl, hvilke er nogle af de bedste og mest kvalitetssikre mærker på markedet. Et lagen er ikke bare et lagen – kvaliteten derpå og materialer betyder meget. Vores boxlagner er lavet af 100% bomuld, hvilket giver dig et blødt og lækkert lagen. Nogle af modellerne er endda lavet med den enestående percale-vævning, som er en meget tæt vævning, der gør bomulden ekstra blød. Vores faconlagner er altså superbehagelige at ligge på – så bløde at det kan være svært at komme ud af sengen om morgenen. Du er velkommen til at tage et kig her på vores side og læse mere om, hvilket faconsyet lagen der passer bedst til dig og din madras..

Boxlagen til billige priser

Hvis du har et lækkert boxlagen og en god madras, er du garanteret en fantastisk nattesøvn. Komforten og kvaliteten på dit boxlagen spiller en stor rolle for, om du ligger behageligt i din seng. Hos Nordfjeld har vi ikke kun boxlagner i supergod kvalitet – vi har endda også billige priser derpå! Vores gode priser tillader dig at købe mere end ét, så du har noget at skifte ud med. Det anbefales nemlig, at man skifter lagen og sengetøj hver 14. dag, fordi man kan afgive helt op til 350 ml fugt hver nat! Hernæst elsker støvmider at putte sig i varmt og fugtigt sengetøj, der trænger til at blive vasket – dette er endnu en grund til at skifte sengelinned oftere. Derudover er det en fantastisk dejlig følelse at lægge sig i seng om aftenen i helt nyvasket sengetøj – det kan kun give dig en god nattesøvn.

Faconsyet lagen online

Selvom vores facon- og boxlagner er i god kvalitet, kan man også selv gøre noget for at bibeholde kvaliteten. Et faconsyet bomuldslagen købt hos os kan tåle at blive vasket i maskinen på 60 grader – medmindre andet er angivet på vaskeanvisningen. Ved denne temperatur dræbes husstøvmider, samtidig med at farven og faconen ikke tager skade. Vi fraråder tørretumbling på grund af miljøet, og derudover kan det også få lagnet til at krympe. Man kan sagtens hænge det til tørre – og hvis vejret tillader det, dufter det fantastisk, hvis det har hængt udendørs. Som nævnt tidligere, er det også en god idé at skifte sengelinned og sengetøj hver 14. dag på grund af husstøvmider og fugt i sengetøjet.

Her på vores side kan du se vores sortiment af faconsyede lagner til billige priser. Du er velkommen til at kontakte os eller besøge os i vores butik, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig.