MENU

Flexlagen/Splitlagen

https://nordfjeld.dk/media/catalog/category/Untitled-1_8.jpg

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

Hvad er et splitlagen?

Et splitlagen er specielt fremstillet til elevationssenge, som også har en topmadras med split. Splitlagner er meget anvendelige og nyttige, hvis man ønsker individuelle indstillinger til enten hoved- eller fodende af sengen.

H lagen er kuvertlagner til elevationssenge med topmadrasser. Topmadrasserne minder om bogstavet H - Samlet i midten og med slids ved hovedenden og fodenden. Man kan også bruge to almindelig løse topmadrasser i et H lagen. Forskellige leverandører laver forskellige længder af slidser og forskellige størrelser på topmadrasser. Så det er meget vigtigt at vælge den rigtige ønskede længde på slidsene - H60 er med 60 cm slids både i hovedenden og fodenden.

Et splitlagen med et U-split giver kun mulighed for individuelle indstillinger i hovedenden, mens et lagen med et H-split kan indstilles i både hoved- og fodenden. Her er det vigtigt at være opmærksom på, hvilken elevationsseng og topmadras, man har i forvejen. Med valget af det korrekte splitlagen får man mest muligt ud af sin elevationsseng.

En anden fordel ved et splitlagen er, at du slipper for, at dine topmadrasser glider fra hinanden.


Gode råd

Vores lagner er 100% bomuldspercale og de bør som minimum vaskes ved 60 grader, så alle husstøvmider dør. Det er også ved denne vasketemperatur, at farver og facon bibeholdes bedst. Vi fraråder tørretumbling, da det kan få lagnerne til at krympe,

i stedet kan du med fordel hænge dem til at tørre i luften. Desuden er en god hovedregel at skifte sengelinned hver 14. dag, da man afgiver helt op 350 ml fugt om natten – hver nat! Splitlagnerne er gode til at lede fugten væk fra kroppen, og de bidrager dermed til at optimere din søvnoplevelse.


Lagner af høj kvalitet

I vores sortiment finder du kvalitetslagner fra CPH Living, som leverer produkter til soveværelset i tidsløse og klassiske designs. CPH Living har over 10 års erfaring med at fremstille sengetøj, lagner, rullemadrasser og plaider. Alle varer bliver produceret i Portugal, hvor det solide og gode håndværk er i højsædet. Lagnerne, som vi fører, består af bomuldspercale. Materialet er af en blød bomuldskvalitet, der med sin vævemetode sikrer, at bomuldens overflade holder sig glat efter adskillige vaske. Med et splitlagen/flexlagen fra CPH Living er du altså sikret et lagen med god holdbarhed, som holder faconen. Vores lagner findes i forskellige størrelser, da topmadrassernes størrelse kan variere. Derudover har vi blandt andet lagner i diskrete og neutrale farver såsom hvid, mørkegrå, råhvid og sort. Har du spørgsmål, så kontakt os endelig på info@nordfjeld.dk eller besøg vores butik i Odense. Vores erfarne og venlige personale vil gøre sit bedste for at hjælpe dig.