MENU

Kuvertlagen

https://nordfjeld.dk/media/catalog/category/Untitled-1_8.jpg

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

Kuvertlagner i alle størrelser

Her på denne side finder du Nordfjelds store udvalg af kuvertlagner. Vi har et bredt sortiment lagner – både i forskellige størrelser og farver. Et kuvertlagen – også kaldet et toplagen – bruges kun til topmadrassen. Kendetegnet på toplagner er, at de er uden elastikker og med syede kanter. Uanset om topmadrassen ligger på en boxmadras eller en elevationsseng, så passer vores lagner perfekt til topmadrassen. Hvis du har en elevationsseng, har vi naturligvis også et duo-lagen – også kaldet split-lagen, h-lagen eller u-lagen – hvis topmadrassen hænger sammen på midten eller i fodenderne. Hos Nordfjeld har vi kuvertlagner til alle typer senge – om det er til en enkelt- eller dobbeltseng, så kan du købet det hos os. Vi har nemlig størrelser fra 70x200 til 210x210 cm, så der skulle være noget til enhver madras. Vi har derudover også et forskelligt udvalg af farver på vores kuvertlagner, så du kan finde det lagen, der passer bedst ind i din stil.

Kuvertlagen af høj kvalitet

Et lagen er ikke bare et lagen. Hvis man vil ligge behageligt, betyder kvaliteten på toplagnet meget. Hos Nordfjeld går vi meget op i kvalitet og lækre materialer, da vi mener, det skaber den bedste komfort. Vi forhandler bl.a. toplagner fra Auping, CPH Living, Night & Day og Södahl, som alle er anerkendte kvalitetsmærker inden for området. Den gode kvalitet betyder også, at de holder i lang tid. Alle lagner fra os er lavet af 100% bomuld, hvilket giver den bedste og blødeste kvalitet. Det er superbehageligt at ligge i – ja, det kan være helt svært at komme ud af sengen om morgenen, fordi det er så komfortabelt. Nogle af vores modeller er lavet med den specielle percale-vævning, hvilket giver et endnu blødere lagen. Du kan se udvalget her på vores side, men ellers er du også velkommen i vores butik, hvor du selvfølgelig kan mærke vores lækre kuvertlagner.

Billige kuvertlagner

Udover kuvertlagner i fantastisk kvalitet har vi tilmed gode priser derpå. Vores billige priser tillader dig endda at købe mere end ét kuvertlagen, så du har noget at skifte ud med. Det anbefales nemlig, at man skifter sit sengelinned hver 14. dag på grund af fugt og husstøvmider. Man kan afgive op til 350 ml fugt pr. nat – så der kan hurtigt ophobes fugt og bakterier i sengetøjet, som husstøvmider elsker at putte sig i. Derudover er det jo også skønt at lægge sig i sengen om aftenen i helt nyvasket sengetøj – så man kan lige så godt skifte så ofte, som det anbefales. Ved at købe dit kuvertlagen hos Nordfjeld får du altså et lækkert og blødt lagen, som både holder i lang tid, har god kvalitet og en billig pris – det kunne da ikke blive bedre?

Kuvertlagen 180x210 cm

Hos Nordfjeld kan du finde lige netop det kuvertlagen, der passer til din topmadras. Hvad end det er til en 90x200 cm eller en 180x210 cm madras, så har vi kuvertlagner til alle størrelser. Hvis du ikke kan finde størrelsen på lige præcis din madras, så kan vi naturligvis lave specialstørrelser – så kontakt os endelig, hvis dette er tilfældet. Selvom vores toplagner er i god kvalitet, kan du også selv hjælpe med at vedligeholde dem så godt som muligt. Vi foreslår, at de vaskes på 60 grader, da husstøvmider ikke overlever denne temperatur – og formen og farven bibeholdes stadig. På grund af miljøet anbefaler vi, at man ikke tørretumbler sine lagner, da der derudover også er risiko for, at de krymper. Hvis vejret er til det, dufter de jo også skønt, hvis de har hængt til tørre udendørs. Du er meget velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores butik – vi står altid klar til at rådgive og hjælpe!