Vådliggerlagen

https://nordfjeld.dk/media/catalog/category/Untitled-1_8.jpg

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende

Vådliggerlagen – beskyt madrassen

Urin, opkast og sved. Det er nogle af de ting, som madrassen udsættes for. Hvis den ikke beskyttes, kan det trænge ned i madrassen og give anledning til skjolder i madrassen samt ubehagelig lugt. Derudover giver det anledning til, at bakterier trænger ned i madrassen.

Det er ikke alle madrasser, der kan vaskes, og det er ofte til stor besvær at vaske selv de madrasser, der kan tåle det. Vådliggerlagnet har til opgave at sikre, at madrassen ikke behøver at vaskes jævnligt ved at fungere som beskyttelse. På den måde kan din madras holdes flot og ren mange år fremover. 

Vådliggerlagen til enhver madras

Vådliggerlagnet er især populært hos forældre med små børn, der har ufrivillig vandladning, men selv enlige voksne kan have interesse i et vådliggerlagen. Voksne sveder i gennemsnit 1 L om dagen og 3 dL i løbet af natten. Derfor er der også gode grunde til at investere i et vådliggerlagen selv som voksen for at sikre, at dit lagen ikke tager imod kropslugten. Vi har vådliggerlagner til madrasser i alle størrelser, så du kan også finde et, der passer dit. Lagnet er vandtæt og kan vaskes ved 60 grader, så alle bakterier og lugte let kan fjernes.