MENU

Levering

Ved køb af lagervarer vil der gå en til tre hverdage, til vi sender dine varer. Hvis det ikke er lagervarer og der går mere end fem hverdage før vi modtager varerne fra vores leverandør, så får du naturligvis besked herom. Har du brug for en hurtig levering, skal du blot kontakte os eller skrive det i bemærkninger.

Såfremt du vælger at få leveret uden kvittering / modtagerflex dvs. At varen må stilles i carporten eller lign., så er det på dit eget ansvar.

Pakker sendes med post danmark eller GLS 

Vil du have leveret til din leveringsadresse, så vælg 'omdeling til din adresse' - det koster kr. 29,- . Vi kan anbefale modtagerflex. 
For kr. 29,- eller gratis, hvis du køber for over kr. 500,- og selv kan hente din pakke. Du kan hente på posthuset tættest på din leveringsadresse, benytte pakkeboksen eller selv vælge afhentning i én af de mere end 1.100 GLS pakkeshop i Danmark.

Du vil modtage en email- og/eller sms-advisering, når din pakke kan hentes. Husk at medbringe billed-id og adviseringen fra PostNord eller GLS.

Der er selvfølgelig også mulighed for at hente bestillingen i vores butik i odense sø. Vi ringer med besked om du kan hente din bestilling og/eller hvis det er i restordre.

Levering af senge/madrasser til ø'er med selvstændig postnr. Og/eller uden fast broforbindelse gælder leveringen kun til afskibningshavnen eller kantstenslevering. Ved levering på adressen til disse øer vil der forekomme ekstra tillæg. Ved køb af komplette senge fra dunlopillo, tempur eller auping, er monteringen/leveringen uden beregning. Udstillingssenge m.m. Leveres ikke fragtfrit/monteret!

Leveringstiden på lagervarer af senge m.m. Er max 14 dage.ved køb af komplette senge til grønland, betaler nordfjeld leveringen til grønlands havnen i aalborg. Kontakt endelig nordfjeld på info@nordfjeld.dk eller +45 6615 2500 ved spørgsmål. Vi leverer senge til bl.a. Grønland og færøerne.