Luksus Silkepude - Mellem Pude

Special Price 1.499,00 kr. Regular Price 1.799,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Luksus silkepude i allerhøjste kvalitet, med 100% morbærsilke fyld samt silkebetræk. Silkepuder giver dig den bedste temperaturregulering. Den giver dig langt langt bedre åndbarhed sammenlignet med andre puder. Silkefyldet absorberer og borttransporterer fugt. Du sveder ikke i en silkepude, så det sikre dig et tørt sovemiljø. Derfor er rene silkeprodukter også astma- og allergivenlige, eftersom de er naturligt antibakterielle. Pude måler 60x63 og har en mellemhøjde som giver en behagelig støtte. 

Når du vælger en silkepude får du derfor absolut bedste, som hjælper dig til en lækker komfort hele natten.

Tilbud

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

100% MORBÆRSILKE

Morbærsilke er et naturprodukt til gavn for dig. ”Mulberry silk” kaldes på dansk morbærsilke og er betegnelsen for den bedste silkekvalitet på markedet. Den kommer fra silkelarver, der opdrættes i kontrollerede opdræt. Du kan altså være sikker på, at vores produkter fremstilles under ordnede forhold, der kun er til gavn for dig og dit helbred.

DEN BEDSTE KVALITET

Kinesisk silke er berømt over hele verden for sin høje kvalitet og de mange unikke egenskaber. Vores silkeprodukter fremstilles udelukkende af 100% økologisk Morbærsilke/Mulberry silke, og selve fremstillingsprocessen foregår uden brug af kemikalier. Det sikrer, at vores silkedyner og silkesengetøj er af absolut højeste kvalitet.

VEDLIGEHOLD AF SILKE

Silkedyner tåler ikke maskinvask, men kan istedet renses.

Som ved andre puder er det en god idé at lufte silkepuden regelmæssigt - gerne i frostvejr, og ikke i direkte sollys.

Jo længere tid man bruger silkepuden, jo skønnere bliver den at sove med.

SILKENS HISTORIE

Processen med at fremstille silke blev opfundet af kineserne for ca. 5000 år siden og blev i flere tusinde år holdt som en streng hemmelighed for omverdenen. Det var således forbundet med dødsstraf, hvis fremstillingsprocessen blev forsøgt bragt uden for Kinas grænser. I dag er der mange andre lande, der fremstiller silke, men kineserne står stadig for over halvdelen af verdens silkeproduktion. Kineserne er naturligt nok mestre i processen at opdrætte silkelarver, bearbejde kokonerne, frigøre silkefibrene (trådene) fra hver enkelt kokon, spinde de fine fibre sammen til en silketråd, væve det smukkeste silkestof og forarbejde det til bl.a. silkesengetøj.

Specifikationer
Sale Nej
Producent BUTTERFLY SILK OF COPENHAGEN