Rullemadrasser

https://nordfjeld.dk/media/catalog/category/Untitled-1_9.jpg

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

Hvorfor købe en rullemadras?

Grunden til, at mange mennesker anskaffer sig en rullemadras, er, at den har til hensigt at skåne sengen eller topmadrassen fra slidtage som for eksempel fugt eller spild. Desuden opfanger den også de fleste husstøvmider, så de ikke sætter sig i sengen, der er vanskeligere at få ordentligt rengjort.


Vores udvalg af rullemadrasser

Hos Nordfjeld har vi et udvalg af rullemadrasser af høj kvalitet, der kan sørge for, at din madras holder i længere tid. Vi forhandler fra både Quilts of Denmark, CphLiving og Arctic. Desuden har vi også en model af 100% bomuld, som kan kogevaskes og den fås i mange forskellige størrelser. Rullemadrassen er nemlig nemmere at få i vaskemaskinen og tåler vask fra 60 grader, som slår alle bakterier og støvmider ihjel. Vi har rullemadrasser i mange forskelige størrelser - også med H eller U split.

Har du det varmt, når du sover, eller hører du til dem, der fryser meget om natten? Så kan det være ideelt for dig at ligge på en Temprakon downtopper fra Quilts of Denmark. Den er nemlig temperaturregulerende og absorberer samtidig overskydende fugt fra kroppen, så du heller ikke oplever, at der bliver fugtigt.


Behov for hjælp?

Har du brug for at få hjælp til at vælge en rullemadras, eller er du i tvivl, om det er noget for dig? Da skal du blot ringe eller mail til os, så giver vi dig gode, faglige råd og vejledning. Hvis du besøger vores fysiske butik i Odense, får du mulighed for at se de forskellige modeller, og det kan i nogle tilfælde være lettere at afgøre, når man har set eller rørt ved produktet. Her finder du også vores kompetente personale, der står klar til at hjælpe dig.