Springmadras

https://nordfjeld.dk/media/catalog/category/Untitled-1_9.jpg

1 til 12 af 16

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

1 til 12 af 16

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

Vælg den rigtige madras

Det er, når du sover, at din krop restituerer og lader op til at være klar til endnu en dag. Den rigtige madras spiller en afgørende rolle i kroppens evne til at genoplade, hvorfor det er så vigtigt at vælge den rigtige til lige netop dig. For mange er den klassiske springmadras stadig førstevalget, når det kommer til madrasser. Det er der også god mening i, for springmadrassen er en kvalitetsmadras med mange fordele. Madrassen er som navnet antyder opbygget af diverse fjedre (i dag bruges skum eller latex også) med forskellig spændstighed. Den består ikke af nogen fast ramme, men skal ligge på en lamelbund eller i sengeramme. Madrassens opbygning giver den en række fordele.


Madrassen kan vendes og har derved to slidflader, hvilket øger dens holdbarhed. Derudover kan den bruges i mange arrangementer, hvilket gør den meget fleksibel – uanset, om du har en almindelig sengeramme eller elevationsseng, passer madrassen.


Find din springmadras her

I sidste ende afhænger kvaliteten af springmadrassen af materialet, der er blevet brugt i den. Hos Nordfjeld har vi et væld af kvalitetsspringmadrasser, der alle indeholder fjedre/skum/latex af høj kvalitet, hvilket sikrer en god og vedvarende komfort. Prisklassen på springmadrasserne spænder bredt, så der er noget til enhver smag. Her på siden kan du se og læse mere om de enkelte springmadrasser og vælge den helt rigtige madras til dig og dit behov.