NF Basic Elevation - 120x200

Special Price 11.999,20 kr. Regular Price 29.998,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

NF Basic - Danskproduceret Elevationsseng

NF Basic fra Nordfjeld er danskproduceret senge med fokus på komfort. Vores Basic elevationsseng har en 5-zonet pocketfjedermadras, der sikrer god komfort og støtte hele natten. Elevationsbunden har 28 lameller, der giver fleksibilitet, og den trådløse elevationsmotor muliggør justering af hoved- og fodenden for at tilpasse din liggeposition efter behov. Sengen leveres med en 40 mm naturlatex topmadras med aftageligt og vaskbart betræk.

Med NF Basic elevationssengen kan du vælge mellem madrasser med forskellig fasthed: medium, fast eller x-fast. Sengen fås i farverne Lysegrå, Antracit og Sand.

 

Denne seng er en bestillingsvare, da den produceres specielt til dig. Forventet leveringstid er cirka 4 uger.

Spar 60%

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Vælg den rigtige fasthed

Når du vælger en ny seng, er det vigtigt at finde den rette fasthed, der passer til dine behov. Der er ingen facitliste, da vi alle er forskellige, men du kan følge denne guide som vejledning. Husk at tage hensyn til dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejledende.

Fasthed guide

Med individuel aflastning og støtte

NF Basic er dansk kvalitet, og vores madrasser bidrager til en god nattesøvn. 5 zoner med særligt tilpasset støtte sikrer den optimale aflastning af hoved, skuldre, lænd og hofte hele natten igennem. Vores madrasser har 5 års sætningsgaranti, hvilket sikrer den bedste komfort.

Komfortabel søvn

NF Serien fra Nordfjeld

Sengeserien NF indhyller dine nætter i minimalistiske linjer, indbydende kvalitetsmaterialer og dansk møbelhåndværk.

I tæt samarbejde med de bedste produktudviklere og designere har vi udviklet en serie af senge, der forener funktionalitet og æstetik. NF tager afsæt i et sanseligt univers inspireret af den nordiske natur. Alt fra den harmoniske farvepalette til det luksuriøse materialevalg understreger vores danske ophav. Enhver detalje er udtænkt for at give dig de bedste forudsætninger for den dybe søvn.

Med et kompromisløst fokus på uovertruffen søvnkomfort introducerer vi sortimenterne: NF Basic og NF Premium.

Morgenmad kærligt serveret på sengen, dagens første hastige e-mail, et tiltrængt godnatkys inden lyset slukkes eller familiens mindste, der søvndrukken kommer snigende i løbet af natten. I det moderne hjem danner sengen rammen for det levede liv.

Det er i soveværelset, du starter og slutter din dag – hver dag. Soveværelset udfordrer derfor køkkenets status som hjerterum. Og det sætter krav til mere end boxmadrasser og pocketfjedre. Farver. Former. Funktioner. Forskellige valg til forskellige behov. Skab den ideelle ramme for din hverdag og sæt dit personlige præg på din NF Basic seng med vores omfattende tilbehørsprogram af gavle, ben og sengemøbler.

Gå på opdagelse i de 2 sortimenter fra NF og skab soveværelset fra dine drømme.

Specifikationer
Sale Nej
Producent NF BASIC