NF Basic Elevation - 90x200

Special Price 7.999,20 kr. Regular Price 19.998,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

NF Basic fra Nordfjeld er danskproducerede senge, der prioriterer komfort i højeste grad. Grundlaget for Basic elevationssengen er en 5-zonet pocketfjedermadras, der leverer en fremragende komfort og støtte hele natten. Elevationsbunden består af 28 lameller, der giver en imponerende fleksibilitet, og med den trådløse elevationsmotor får du en alsidig seng med mulighed for at hæve både hoved- og fodende. Dette giver dig mulighed for at tilpasse din sovestilling præcis efter dine behov.

Med sengen medfølger også en 40 mm naturlatex topmadras med et aftageligt og vaskbart betræk for ekstra hygiejne og vedligeholdelse.

Når du vælger en Basic elevationsseng, kan du desuden vælge mellem en medium, fast eller ekstra fast madras, og sengen fås i farverne Lysegrå, Antracit og Sand.

 

 

Dette er en bestillingsvare da den bliver produceret specielt til dig, leveringstiden er derfor ca. 4 uger.

Spar 60%

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Vælg den rigtige fasthed

Når du vælger en ny seng, er det vigtigt at finde den rette fasthed, der passer til dine behov. Der er ingen facitliste, da vi alle er forskellige, men du kan følge denne guide som vejledning. Husk at tage hensyn til dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejledende.

Fasthed guide

Med individuel aflastning og støtte

NF Basic er dansk kvalitet, og vores madrasser bidrager til en god nattesøvn. 5 zoner med særligt tilpasset støtte sikrer den optimale aflastning af hoved, skuldre, lænd og hofte hele natten igennem. Vores madrasser har 5 års sætningsgaranti, hvilket sikrer den bedste komfort.

Komfortabel søvn
Specifikationer
Sale Nej
Producent NF BASIC