NF Basic Elevation - 90x210

Special Price 8.799,20 kr. Regular Price 21.998,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

NF Basic fra Nordfjeld er danskproduceret senge, med fokus på god komfort. Basic elevationen har en 5-zonet pocketfjedre madras som giver en god komfort og støtte natten igennem. Elevationsbunden er med 28 lameller, som giver god fleksibilitet kombineret med den trådløs elevationsmotor, der giver den en alsidig seng med løft i både hoved- og fodende. Hvor du har mulighed for at justere din liggeposition efter behov. Med til sengen følger en 40 mm naturlatex topmadras med aftageligt vaskbart betræk.

Når du vælger en Basic elevation, så kan du vælge mellem medium, fast eller x-fast madras, og sengen fås både i Lysegrå, Antracit og Sand.

Dette er en bestillingsvare da den bliver produceret specielt til dig, leveringstiden er derfor ca. 4 uger.

Spar 60%

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Vælg den rigtige fasthed

Når du vælger en ny seng, er det vigtigt at finde den rette fasthed, der passer til dine behov. Der er ingen facitliste, da vi alle er forskellige, men du kan følge denne guide som vejledning. Husk at tage hensyn til dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejledende.

Fasthed guide

Med individuel aflastning og støtte

NF Basic er dansk kvalitet, og vores madrasser bidrager til en god nattesøvn. 5 zoner med særligt tilpasset støtte sikrer den optimale aflastning af hoved, skuldre, lænd og hofte hele natten igennem. Vores madrasser har 5 års sætningsgaranti, hvilket sikrer den bedste komfort.

Komfortabel søvn
Specifikationer
Sale Nej
Producent NF BASIC