NF Basic Kontinental - 180x200

Special Price 9.999,20 kr. Regular Price 24.998,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Basic-serien tilbyder Danskproducerede senge med ultimativ komfort. Vores Basic kontinentalmodel er udstyret med en 5-zonet pocketfjedermadras, der inkluderer et ekstra komfortlag af purskum. Dette ekstra lag sikrer mere plads til skuldre og hofter, hvilket giver dig en forbedret støtte og en behagelig nattesøvn. Der medfølger også en 40 mm naturlatex topmadras med et aftageligt og vaskbart betræk.

Når du vælger en Basic kontinental, har du mulighed for at tilpasse din seng til dine personlige præferencer ved at vælge mellem madrasser med forskellig fasthed. Vores seng fås i farverne Antracit, Lysegrå og Sand.

Basic-serien fokuserer på kvalitet og komfort, og vi er dedikerede til at levere den mest behagelige søvnoplevelse til vores kunder. Madrassen findes i tre forskellige fastheder: Medium, Fast og X-fast. Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige fasthed, er vores vejledning her på siden til din rådighed, eller du kan kontakte os.

 

Dette er en bestillingsvare da den bliver produceret specielt til dig, leveringstiden er derfor ca. 4 uger.

Spar 60%

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Vælg den rigtige fasthed - NF Basic

Når du vælger en ny seng, er det vigtigt at finde den rette fasthed, der passer til dine behov. Der er ingen facitliste, da vi alle er forskellige, men du kan følge denne guide som vejledning. Husk at tage hensyn til dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejledende.

Fasthed guide

MED INDIVIDUEL AFLASTNING OG STØTTE

NF Basic er dansk kvalitet, og vores madrasser bidrager til en god nattesøvn. 5 zoner med særligt tilpasset støtte sikrer den optimale aflastning af hoved, skuldre, lænd og hofte hele natten igennem.

NF Basic kontinentalmodel

NF Serien fra Nordfjeld

Sengeserien NF Basic indhyller dine nætter i minimalistiske linjer, indbydende kvalitetsmaterialer og dansk møbelhåndværk.

I tæt samarbejde med de bedste produktudviklere og designere har vi udviklet en serie af senge, der forener funktionalitet og æstetik. NF Basic tager afsæt i et sanseligt univers inspireret af den nordiske natur. Alt fra den harmoniske farvepalette til det luksuriøse materialevalg understreger vores danske ophav. Enhver detalje er udtænkt for at give dig de bedste forudsætninger for den dybe søvn.

Med et kompromisløst fokus på uovertruffen søvnkomfort introducerer vi sortimenterne: NF Basic og NF Premium.

Morgenmad kærligt serveret på sengen, dagens første hastige e-mail, et tiltrængt godnatkys inden lyset slukkes eller familiens mindste, der søvndrukken kommer snigende i løbet af natten. I det moderne hjem danner sengen rammen for det levede liv.

Det er i soveværelset, du starter og slutter din dag – hver dag. Soveværelset udfordrer derfor køkkenets status som hjerterum. Og det sætter krav til mere end boxmadrasser og pocketfjedre. Farver. Former. Funktioner. Forskellige valg til forskellige behov. Skab den ideelle ramme for din hverdag og sæt dit personlige præg på din NF Basic seng med vores omfattende tilbehørsprogram af gavle, ben og sengemøbler.

Gå på opdagelse i de 2 sortimenter fra NF Basic og skab soveværelset fra dine drømme.

Specifikationer
Sale Nej
Producent NF BASIC