NF Basic Latex Topmadras

As low as 1.679,60 kr. Regular Price 4.199,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Basic latextopmadrassen er en danskproduceret blød og fleksibel topmadras med gode egenskaber. Latex er et slidstærkt materiale med en god ventilation, som sikrer at du kan komme af med fugt og varme natten igennem. Den er betrukket med et lækkert quiltet betræk som sørger for at holder dig tør når du sover, og samtidig kan det tages af vaskes ved 60 grader, så er den altid ren og behagelig og sove i. 

 

 

Denne topmadrassen findes i flere størrelser, og er derfor en bestillingsvare. Leveringstiden er ca. 2-4 Uger

 

Spar 60%

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Miljøcertificeret med Øko-Tex

Alle Basic topmadrasser er miljøcertificeret med Øko-tex. Det betyder at de opfylder strenge krav til valg af materialer. Så det er et godt og sikkert valg for både dig og miljøet.

Latex

Latex er en af de mest anvendte materialer i topmadrasser. Med Latex i topmadrassen får du det seneste inden for latexteknologien, som vil give dig en overlegen sovekomfort og et perfekt soveklima. Latex er en i høj kvalitet med unikke egenskaber som ventilerende, fugttransporterende, særdeles god føjelighed, optimal trykaflastning og lang holdbarhed. Latex produceres under miljøvenlige og bæredygtige forhold, hvor bl.a. energiforbruget er reduceret til et minimum.

Quiltet Betræk

Classic topmadrassen er med Quiltet tekstil
giver ekstra god fugttransport og holder dig
tør under søvnen.

 

Vaskbart Tekstil

En ren seng giver dig bedre søvnkomfort. Støv og mider forekommer naturligt i vores miljø og må fjernes med rengøring og vask. Derfor er betrækket på NF Basic topmadrasser er derfor aftagelige og kan vaskes ved 60°C. Delbar lynlås gør vasken nemmere.

Specifikationer
Sale Nej
Producent NF BASIC