NF Basic Vendbar Pocket Madras

As low as 1.979,60 kr. Regular Price 4.949,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Dansk produceret vendbar pocketfjedre madras, med 5 komfortzoner som sikrer dig en optimale komfort og aflastning. Madrassen har en højde på 18 cm som giver dig en god dybde i de individuelle komfortzoner, og har en skumpolstring som sikrer en høj åndbarhed hele natten.

Madrassen findes i 3 forskellige fastheder. Medium og Fast. Har du behov for hjælp til at vælge den rigtige fasthed så se vejledningen her på siden eller kontakt os

Du har mulighed for at vælge din nye madras i 3 flotte farve, Antracit, Lysegrå og Sand.

 

 

 

Denne vendbare madras findes i flere størrelser, og er derfor en bestillingsvare som bliver lavet specifikt til dig. Leveringstiden er ca. 2-4 Uger

Tilbud

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

VÆLG DEN RIGTIGE FASTHED

Når du vælger ny seng, så er det vigtig at du får den fasthed som passer til dine behov. Der findes ikke nogen facitliste da vi alle er forskellige, men du kan følge guiden her til at finde det som passer bedst til din ønsker. Det er vigtigt at du husker dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejledende.

 

MED INDIVIDUEL AFLASTNING OG STØTTE

By Nordfjeld er dansk kvalitet, og vores madrasser bidrager til en god nattesøvn. 5 zoner med særligt tilpasset
støtte sikrer dig den optimale aflastning af hoved, skuldre, lænd og hofte – hele natten igennem. Vores madrasser har 5 års sætningsgaranti, som sikrer den bedste komfort.

Specifikationer
Sale Nej
Producent NF BASIC