NF Premium Elevationsbox -180x200

As low as 29.037,60 kr. Regular Price 48.396,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Denne eksklusive elevationsbox, giver dig alsidig seng i et flot design. Elevationen gør du muligt at indstille din sidde- eller liggeposition, så du altid får den bedst støtte.  

Madrassen har et avanceret pocketfjedre system, som sikrer den bedst mulige komfort. Derfor har madrassen 7 komfortzoner med en dedikeret skuldre- og hoftezone, som sikrer at du får optimal aflastning og støtte på hele liggefladen. Du kan vælge madrassen i 4 forskellige fastheder, blød, medium, fast og x-fast, så der er altid en madras som passer præcis til dine behov. Har du behov for hjælp til at vælge den rigtige fasthed så se vedledning her på siden eller kontakt os.

 

NF Premium giver dig rig mulighed for at design din egen seng, derfor har kan du selv vælger om din nye dobbeltseng skal være 2 enkelte seng eller om du ønsker en seamless løsning hvor seng får et stort betræk som giver den et flot minimalistisk udtryk. Giv din nye seng et personligt præg med de eksklusive møbeltekstiler fra BF Premium som, fås i 12 flotte beroligende farver.

Når du vælger en NF Premium elevationsbox, så har du mulighed for at vælge mellem 2 forskellige topmadrasser. Du kan vælge vores 60 mm naturlatex topmadras som er svanemærket, med et lækker bambusfibre betræk som hjælper dig med at komme af med fugt og varme. Du kan også vælge vores eksklusive Supreme Topmadras, så er produceret med den højeste kvalitet af naturlatex også kaldet Talalay latex. Den har et betræk med bomulds side og en uld side, som passer til henholdsvis de lune sommernætter og de kølige vintermåneder. Ønsker du at vide mere om de forskellige topmadrasser så læs mere her.

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

Spar 40%

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

VÆLG DEN RIGTIGE FASTHED

Når du vælger ny seng, så er det vigtig at du får den fasthed som passer til dine behov. Der findes ikke nogen facitliste da vi alle er forskellige, men du kan følge guiden her til at finde det som passer bedst til din ønsker. Det er vigtigt at du husker dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejledende.

4 fasthed

 

TILBEHØR TIL DIN NF PREMIUM SENG

Her kan du se vores udvalgte sortiment af tilbehør, så kan du tilpasse det til dine behov.

7 KOMFORTZONER

Alle NF Premium senge er med 7 komfortzoner, som sikrer dig den mest optimale aflastning på hele liggefladen. Det er med dedikeret skuldre- og hoftezone, så du opnår den bedst muligt liggeposition. Alle madrasser er vendbare og det er godt at vende sin madras med jævne mellemrum, på den måde forlængere du levetiden.

NATURMATERIALER

Vi anvender kun kvalitetsmaterialer i vores senge. For at give dig det bedst mulige sengeklima, sørger vi at der bliver anvendt naturmaterialer i både madras og topmadras.

SVANMÆRKET

Af hensyn til dig og naturen, er alle vores senge og topmadrasser Svanemærket. Produkter med Svanemærket opfylder strenge krav om påvirkning af miljøet gennem hele produktets levetid – fra råvare til genbrugt materiale.

Specifikationer
Sale Nej
Producent NF PREMIUM