NF Premium Bamboo H-Split Topmadras

As low as 4.199,40 kr. Regular Price 6.999,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering
NF Premium Topmadras

NF Premium Topmadras

Nyd en eksklusiv topmadras designet til kompromisløs komfort. Denne topmadras har en generøs 6 cm tyk latexkerne, der er blød og luksuriøs samtidig med, at den tilbyder fremragende ventilation. Dette hjælper med at regulere fugt og temperatur i løbet af natten, så du kan sove komfortabelt.

Topmadrassens betræk er lavet med bambusfibre, der giver en ekstra blød og behagelig følelse. Betrækket er aftageligt og vaskbart, hvilket gør vedligeholdelse enkel. NF Premium-topmadras er også Svanemærket og danskproduceret, hvilket garanterer den højeste kvalitet.

Denne topmadras er specielt designet til elevationssenge og har en smart opdeling i både hoved- og fodenden. Dette gør det nemt for topmadrassen at tilpasse sig elevationens bevægelser og sikrer, at du får den ønskede støtte og komfort.

NF Premium Logo
Spar 40%

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

SVANEMÆRKET

NF Premium topmadrasserne er svanemærket, hvilket er din garanti for, at de ikke indeholder skadelige kemikalier, så du kan sove trygt.

Naturlig

Vi bruger naturmaterialer, som bidrager til den bedste kvalitet og komfort i et lækkert design. Topmadrasserne er produceret i naturlatex efter de højeste kvalitetsprincipper.

NF Premium topmadrasser er øko-certificerede.

VASKBART BETRÆK

For at sikre nem vedligeholdelse har den et praktisk betræk, som er aftageligt og kan vaskes ved 60 grader.

Specifikationer
Sale Nej
Producent NF PREMIUM