+45 66 15 25 00

Kvalitets senge fra NF Premium

NF Premium, danskproduceret med fokus på klassisk design og håndværk, tilbyder innovative senge og madrasser. Skabt af dygtige designere sikrer NF Premium den bedste søvnkvalitet for en frisk start på dagen. Med over en tredjedel af livet brugt i sengen er NF Premium dedikeret til sundhed og velvære. Bæredygtighed er i centrum med materialer certificeret efter STANDARD 100 by OEKO-TEX® og FSC©-certificeret træ. Vælg NF Premium for en kvalitets- og miljøvenlig søvnoplevelse.

Svanemærket

Svanemærket

Af hensyn til dig og naturen, er alle vores senge og topmadrasser Svanemærket.

Naturmatrialer

For at give dig det bedst mulige sengeklima, sørger vi for at der bliver anvendt naturmaterialer i både madras og topmadras.

Værdi for pengene

Med NF Premium får du topkvalitet til en overkommelig pris.
Tempur made in Denmark

Made in Denmark

Senge og madrasser er alle producerede i Danmark

Om NF Premium

NF Premium, udviklet og fremstillet i Danmark, hylder klassisk dansk design og møbelhåndværk. I samarbejde med erfarne designere og produktudviklere har kollektionen skabt innovative senge og madrasser, der smukt kombinerer form og funktion. NF Premium-senge sikrer den optimale søvnoplevelse, der efterlader dig veludhvilet og klar til en ny dag.

NF Premium Boxmadras med Chesterfield gavl i baltimore lysegrå

Kvalitets bevidst

Da en betydelig del af vores liv tilbringes i sengen, er kvaliteten af søvnen afgørende for sundhed og velvære. NF Premium-kollektionen er designet med det formål at forbedre din søvnoplevelse og sikre rolig hvile, så du kan genoplade om natten uden at bekymre dig om ubehagelig vriden og venden.

 

Sammen tager vi drømme til nye dimensioner

Miljøbevidst

NF Premium er ikke kun luksuriøst, men også bæredygtigt. Materialerne i kollektionen er omhyggeligt udvalgt med fokus på bæredygtighed og miljøvenlighed. Alle tekstiler, madrasser, skum, fjedre, polstring og lynlåse er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, og træet i alle NF Premium-senge er FSC©-certificeret. Dette sikrer, at materialerne opfylder strenge miljøstandarder, samtidig med at bevare skovens bæredygtighed og beskytte dyre- og planteliv. Med NF Premium kan du sove godt og ansvarsfuldt.

NF Premium Elevationsseng med trenset gavl i flow antracit

NF Premium udvalgte

Prøv NF premium i butikken

Oplev det flotte design og materialevalg på alle NF Premium senge. Komfort til overkommelige priser.

Åbningstider

Mandag – Torsdag 10.00 – 17.30
Fredag 10.00 – 18.00
Lørdag – Søndag 10.00 – 15.00