MENU

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende

Lækre farver og mønstre med Night & Day

Night & Day laver både sengetøj til store og små, lagner samt håndklæder, og hos Nordfjeld har vi et stort udvalg af alle tre slags tekstiler. Der findes et hav af forskellige mønstre og farver, så du nemt finder noget, der passer lige til din stil, indretning og humør. Ofte fås de forskellige designs kun i en begrænset periode, før de skiftes ud med nye og anderledes design. På den måde sker der hele tiden noget nyt med deres produkter, og du kan være sikker på, at du altid kan finde et sæt sengetøj, der følger tidens nyeste mode og trend i butikkerne.


Økologisk sengetøj

Night & Day er et af de førende brands inden for tekstiler i Danmark, og firmaet bag succesen er Nordisk Tekstil, der blev grundlagt helt tilbage i 1874 af Christian Mogensen.

Det hele startede med et mindre væveri i Odense, der siden voksede sig større og større. I dag er produktionen flyttet til udlandet, mens firmaet har vundet stor indpas på både det danske og skandinaviske marked.


God kvalitet til en skarp pris

Hvis du køber et produkt fra Night & Day kan du være sikker på, at du kommer hjem med rigtig god kvalitet. Alle materialer til sengetøj er enten 100% bomuld, bomuldssatin eller bomuldpercale. Desuden kan alt sengetøjet vaskes i maskine på 60 grader, hvilket sikrer et hygiejnisk sovemiljø uden husstøvmider eller bakterier, hvis du vasker det hver 14. dage. Har du en forespørgsel, eller er der noget, du er i tvivl om, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail eller besøge os i vores fysiske butik i Odense.