by Nordfjeld - Boxelevation 5-zonet pocket 180x200

Fra 21.999,00 kr Normalpris 41.996,00 kr
Del din betaling op
Se vores finansiering

by Nordfjeld BOXELEVATION M. POCKET M. TALALAY LATEX TOP

Elevationsbund m. trådløs fjernbetjening.

Madras m. 5 zonet pocket

MEDIUM EL. FAST

Top m. 60 mm TALALAY latex og betræk m. sommer- /vinterside

 

Tilbud

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Hurtige facts om sengen

• Sengens farve: Sort
• 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud.
• Sengens mål: 180x200 cm.
• 5-zoneindelte pocket-fjedre – Sikrer en optimal liggekomfort og søvn.
• 25 mm cooltex på toppen af madrassen - som har fugtabsorberende og kølende egenskaber.
• Elevationsbunden bestående af 42 lameller og og med en strømbesparende og lydsvag LINAK-motor.
• Topmadras med indlæg af 60 mm latex - som er elastisk, virker kølende samt afleder fugt.
• Topmadrassen har yd mere en sommerside og en vinterside.

Vælg den rette madras hårdhed

En af de vigtigste ting ved valget af denne elevationsseng, er sengens hårdhed. Din vægt har stor betydning for, hvor hård en seng du bør vælge og det er vigtig du vælger den rette hårdhed for at opnå optimal støtte.
Derfor anbefales følgende guide, til valget af hårdheden på den nye box-elevationsseng fra by Nordfjeld:

Vejer du under 75 kg, anbefales det at du vælger madrassen i medium hårdhed
Vejer du over 75kg, anbefales det at du vælger madrassen i fast hårdhed.

by Nordfjeld LUX - Boxelevation 180x200 cm

Siden elevationssengene kom frem, er de kun blevet mere og mere populære, og det kan man jo godt forstå. En elevationsseng giver dig mulighed for at sidde behageligt, hvis du skal læse en god bog eller se tv. Med et enkelt tryk på fjernbetjeningen kan du ligge eller sidde helt perfekt og komfortabelt. Her hos Nordfjeld har vi det optimale bud på en perfekt elevationsseng – det er nemlig den populære Lux Boxelevation fra by Nordfjeld. Hvis du vil have en eksklusiv seng i et lækkert design og med en fantastisk liggekomfort, så er denne seng noget for dig. Her er man gået ned i de mindste detaljer, for at lave en perfekt og enestående seng.

5-zoneinddeling så du ligger rigtigt

Hvis man skal have en god nattesøvn, spiller ens madras en kæmpe rolle. Det er forskelligt fra person til person, hvilken type madras, man ligger bedst på, så det er en god idé at undersøge det, før man køber en ny seng. Madrassen i by Nordfjeld Lux består af 5-zoneindelte pocket-fjedre, hvilket betyder, at den er inddelt i 5 forskellige zoner med forskellige egenskaber. Så uanset hvordan du bedst kan lide at ligge, hjælper denne 5-zoneindeling dig med at ligge rigtigt og behageligt. Madrassens pocket-fjedre arbejder individuelt, som giver stor fleksibilitet i madrassen samt god støtte til kroppen. Derudover kan du selvfølgelig vælge mellem en medium eller fast hårdhed, alt efter hvad du bedst kan lide. Begge typer hårdheder har 25 mm cooltex på toppen, som har fugtabsorberende og kølende egenskaber.

Topmadras med sommer- og vinterside

Endnu et kriterium for, om du ligger behageligt i din seng, er, at du har den rigtige topmadras. Med by Nordfjeld Lux får du en topmadras med indlæg af 60 mm latex, som er elastisk, virker kølende samt afleder fugt. Dernæst har det vaskbare betræk en sommerside og en vinterside. På den ene side af topmadrassen består betrækket nemlig af 500 g bomuld, som virker kølende om vinteren. Den anden side består af 500 g uld, hvilket varmer om vinteren. En ekstra lækker detalje ved by Nordfjeld Lux er, at den har en ”neck first”-funktion, som giver god komfort til hovedet og nakken, da man har fornemmelsen af en ekstra lille pude.

Elevationsseng med LINAK-motor

Når man snakker om elevationssenge, kommer der flere aspekter indover end blot typen af madras. Så betyder kvaliteten af mekanikken nemlig også en stor del. Hos Nordfjeld går vi op i høj kvalitet, og vi forhandler kun produkter, som har en sådan kvalitet, vi selv kan stå inde for. Derfor kan vi også garantere, at kvaliteten og mekanikken på by Nordfjeld Lux er i top. Elevationsbunden i denne seng består af 42 lameller og har en strømbesparende LINAK-motor, som er danskproduceret. En ekstra detalje er, at elevationsbunden har et svagt natlys, som tændes via den trådløse fjernbetjening. Den gode kvalitet sikrer, at madrassen kører ensartet op og ned, så man kan ligge afslappet og behageligt imens.

Hos Nordfjeld er vi stolte af at forhandle denne seng, da den er en særdeles anerkendt model på markedet. by Nordfjeld Lux er til dig, som ønsker en eksklusiv kvalitetseng, som har et flot design og en fantastisk komfort. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter.

Specifikationer
Sale Nej
Producent by Nordfjeld