Nordic Weaving Bambus Sengesæt - Lys Grå

599,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Få en god nattesøvn med et bambussengesæt fra NORDIC WEAVING lavet i 100% bambus lyocell som er dyrket økologisk. Bambussengetøj er en luksuriøs og komfortabel løsning til dig som ønsker et sengesæt som er blødt, åndbart og som har en god evne til at regulere kropstemperaturen.

Sengesættet er satinvævet med 300 tråde pr. tomme (TC300) hvilket gør det utroligt blødt men samtidig slidstærkt. Bambussengetøjet er danskdesignet i et tidløs og elegant design med lynlås til lukning i enderne af pude og dynebetrækket.

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Bambussengetøj fra Nordic Weaving er lavet af bambus lyocell som er en type fibre, der er fremstillet af bambuscellulose ved hjælp af en proces kaldet lyocell. Denne fiber er mere bæredygtig og miljøvenlig end de traditionelle fibre som f.eks. bomuld og polyester idet, at lyocell processen er en lukket produktion hvor ingen kemikalier frigives til miljøet, og 99,7% af alt vand og naturlige opløsningsmidler (NMMO) bliver genanvendt. Lyocell processen gør det altså muligt at producere bambussengetøj med minimal miljøpåvirkning.

Sengetøj som er fremstillet i 100% bambus lyocell er stærkt absorberende og optager hurtigt og effektivt fugten når du sveder om natten. Derudover afgives fugten 3-4 gange hurtigere sammenlignet med bomuld. Dette gør bambus sengetøj særdeles velegnet til personer, som har det meget varmt om natten. Bambussengetøj er ligeledes antibakterielt hvilket bevirker at husstøvmider og lignende ikke kan leve i fibrene. Af denne årsag er bambussengetøj også meget velegnet til personer allergi.

Praktisk information

Bambussengetøjet er med binde snorer i hvert indvendigt hjørne og lynlås i enden.

OEKO-TEX

Ligesom alle andre produkter hos Nordic Weaving, er vores bambussengetøj OEKO-TEX certificeret, hvilket er din garanti for at produktet er fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier.

Martiale:

100% økologisk bambus lyocell

Produktionsmetode:

Den bæredygtige Lyocell metode (Læs mere)

Type:

Dynebetræk / Pudebetræk

Farve:

Trådetal:

TC300 (Læs mere)

Vævning:

Satinvævet (Læs mere)

Certifikater:

OEKO-TEX standard 100

Egenskaber:

Antibakterielt, temperaturregulerende, antistatisk

Mærke

Nordic Weaving

Specifikationer
Sale Nej
Producent NORDIC WEAVING