Tempur Ombracio Pude

1.499,00 kr
Del din betaling op
Se vores finansiering

Den bløde og stjerneformede pude er designet til dig som sover på maven. Den stjerneformede facon gør puden hyggelig og krammevenlig. Puden er god uanset sovestilling, men anbefales generelt til dig som sover på maven. Puden er nem at forme efter dit behov, da den indeholder TEMPUR® granulat, som nemt tilpasser sig dit hoved og udvider sig igen, når du ikke ligger på puden.

  • Passer til almindeligt hovedpudebetræk
  • Puden fås også med SmartCool
  • Vaskbart betræk ved 60 °C
  • Størrelse: 60 x 50 cm

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

 

Vaskeanvisning

Vaskbar Pude

Denne puder kommer med et aftageligt og vaskbart betræk ved 60°. Der er også mulighed for tilkøb af ekstra pudebetræk. (bemærk venligst, at betrækket ikke må tørretumbles).

Denne pude er maskinvaskbar takket være den nye EasyClean teknologi. Som det eneste Tempur produkt kan hele puden maskinvaskes hver 2. - 3. måned ved 60° og efterfølgende tørretumbles.

3 års garanti

Tempur giver 3 års fuld garanti, da kvalitet skal holde. I modsætning til de fleste traditionelle dun-, fjer- eller fiberpuder kommer Tempur puder med en gratis fuld 3 års garanti, så du kan nyde en høj søvnkvalitet år efter år.

3 års garanti
Dansk Produceret

Dansk Produceret

Tempur materialet fremstilles udelukkende på Tempurs egne fabrikker, hvor der produceres efter egen enestående formular.

Specifikationer
Sale Nej
Producent Tempur