MENU

Prisgaranti

Nordfjeld har prisgaranti. 

Hos Nordfjeld bestræber vi os altid på at have den laveste pris på vores produkter. Nordfjeld tilbyder derfor prisgaranti på alle sortimentsvarer. Med prisgaranti mener vi, at findes der en identisk vare annonceret billigere hos en anden forhandler, så matcher vi prisen.

Har du allerede købt en vare i en af vores butikker og findes denne vare identisk hos en anden forhandler og annonceret til lavere pris, indenfor 14 dage efter købet, så matcher vi selvfølgelig prisen. Prisforskellen overføres til din konto, så husk at sende dine konto nr. og registreringsnummer, så vi kan overføre pengene til dig. 

Det eneste du skal gøre for at gøre brug af Nordfjelds prisgaranti er at medbringe kvittering på din ordre hos Nordfjeld samt dokumentation i form af print af sammenligningsannoncen. Husk at det tydeligt skal fremgå af medbragte dokumentation, hvornår tilbud er gældende til og fra.

Bemærk at prisgarantien ikke gælder ved ekstra specielle salgstilbud og at Nordfjeld derfor ikke matcher nedsatte priser i forbindelse med andre forhandlers køtilbud, åbningstilbud, medlemstilbud m.m. samt specialfremstillede varer eller trykfejl hos en anden fysisk butik.

Prisgaranti gælder dog ikke, hvis købet skal finansieres med et lån.

Auping prisgaranti

Vi står inden for vores produkter

Når du køber et produkt fra Auping, kan du være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet, og som er fremstillet af holdbare materialer, der er produceret med stor omhu. Ligeledes kan du være sikker på, at alle vores produkter er blevet omhyggeligt kontrolleret, før de forlader vores fabrik.

Produktet bestemmer garantien

Garantiperioden træder i kraft på den dato, som produktet er blevet solgt. Alle reklamationer skal under garantiperioden indgives til den godkendte Auping forhandler, som har solgt produktet. Alle vores produkter kommer med en garanti, dog har alle produkter ikke den samme garanti. Se her for garantierne på de enkelte produkter:

 • 35 års garanti på sengebunde og stålrammer til boksmadrasser i tilfælde af brud på spiralnet eller rammen.
 • 5 års garanti på sengerammer og tilbehør.
 • 5 års garanti på madrasser.
 • 5 års garanti på motorer, gasfjedre, elektriske og plastdele.
 • 3 års garanti på topmadrasser.
 • 2 års garanti på udstillingsmodeller.
 • 2 års garanti på dyner og hovedpuder.

Ved motorer, gasfjedre, elektriske og plastdele ydes der 2 års fuld garanti, således du modtager et helt nyt produkt, hvis du skulle opleve problemer med dit Auping produkt. I det 3., 4. og 5. år vil du derimod modtage et tilsvarende produkt gratis.

Du vil ligeledes kunne opleve at madrassen og topmadrassen sætter sig, og at dens højde derfor vil synke en smule. Dette er en helt naturlig konsekvens og er derfor ikke omfattet af garantien. Inden for de første 5 år vil du således kunne opleve, at madrassen højde reduceres med op til 1,5 centimeter, og efter 5 år vil højden reduceres med op til 2 centimeter. Er faldet derfor inden for disse mål, vil du derfor ikke kunne benytte dig af din reklamationsret.

Vi tilbyder 90 dages bytteservice

Vores madrasser er omfattet en ombytningsgaranti, og det betyder således, at hvis du ikke er tilfreds med din madras, så kan du bytte den til en anden inden for 90 dage. Vores bytteservice kan kun benyttes én gang og gælder kun for ikke-polstrede madrasser / hvide madrasser med aftageligt betræk:

 • Inizio
 • Adagio
 • Cresto
 • Maestro
 • Vivo

Vær opmærksom på, at det enkelte lands love og regler er gældende for ombytningsservicen, og at du kun kan bytte din madras til en madras af samme model med en anden fasthed. Din Auping forhandler har ligeledes ret til at opkræve et gebyr for håndtering og fragt.

Carpe Diem Beds garanti

Carpe Diem Beds sengegaranti

Med en seng fra Carpe Diem Beds kan du være sikker på, at du får en seng af ægte kvalitetshåndværk. Vores håndværkere fremstiller vores senge med største omhu, og alle produktionstrin er underlagt streng kontrol. Dermed kan du være sikker på, at du får en seng af særlig høj kvalitet.

20 års garanti

Vi står inden for vores produkter, og faktisk ser vi dem mere som et stykke brugskunst, hvorfor vores håndværkere personligt signerer de senge, som de selv har arbejdet på. Derfor er vi også sikre på, at det er en seng, som holder i mange år, og vi kan derfor tilbyde:

 • 20 års garanti på alle vores senge
 • 5 års garanti på de mekaniske dele i vores justerbare senge

Vi er dog sikre på, at du vil få glæde af din nye seng fra Carpe Diem Beds i længere tid end vores 20 års garantiperiode, for når du først har prøvet at lille i en seng fra Carpe Diem Beds, er der ingen andre senge, der dur.

Vi tænker på miljøet

Hos Carpe Diem Beds tænker vi på miljøet, og alle vores produkter er derfor svanemærkede. Det vil sige, at de opfylder alle de krav, som Svanemærket stiller til miljøvenlighed. Alle vores materialer er udvalgt efter kvalitet, komfort og miljøvenlighed. Vi bruger udelukkende økologisk bomuld uden skadelige flammehæmmer eller farvestoffer.

Ligeledes lægger vi stor vægt på bæredygtighed, og vi anvender derfor ikke træ af truede skove, men kun fra miljøgodkendte skovbrug. Det betyder altså, at du med vores senge altid kan sove med god samvittighed.

Vi tror nemlig på, at en god nattesøvn er med til at restituere kroppen, ligesom den dybe nattesøvn gør dig mentalt klar, og derfor kan du med en af vores senge sikre dig et liv af høj kvalitet i mange år frem.

Dunlopillo garanti

Vi står for kvalitet og omtanke

Hos Dunlopillo går vi ind for både kvalitet og omtanke. Kvalitet i vores arbejde, og omtanke for naturen og miljøet. Vi har siden 1920’erne produceret senge af latexkerner, og igennem årerne har vi oparbejdet en masse viden og erfaringer om vores branche. Du kan derfor være sikker på, at du, med en seng fra Dunlopillo, får et produkt, som er gennemtestet og i høj kvalitet. Og naturligvis bygget med omtanke for vores fælles jord.

Allergivenlig

Vi mener hos Dunlopillo, at du sover meget bedre i et rent og sundt miljø, derfor er alle vores også produceret af naturlige materialer, ligesom de også er allergivenlige.

Vi har skabt vores madrasser af åndbare naturmaterialer, som er med til at sikre dig et sundt og rart sengeklima hver eneste nat, året rundt. Alle vores madrasser er nemlig fremstillet med en kerne af naturlatex, ligesom de også er blevet inddelt i syv komfortzoner, der former sig naturligt efter din krop, og som er med til at give din en behagelig nattesøvn.

Vi tilbyder 15 års garanti

Hos Dunlopillo er vi meget bevidste om at skal skabe et sundt sengeklima året rundt, ikke kun i privaten, men også i selve produktionen. Derfor er alle vores produkter da også udviklet med respekt for både mennesker og miljø, ligesom vi også er meget bevidste om at drive en social, miljøbevidst og bæredygtig virksomhed.

Vi er meget stolte af vores produkter, og vi at det forpligter at levere den bedste kvalitet, derfor yder vi også altid 15 års garanti på vores madrasser.

Jensen Senge garanti

Jensen Senge garanti

Når du køber en seng fra Jensen, kan du være sikker på, at du får en seng, der er af høj kvalitet, og som holder i mange år. Vores madrasser har fjedre af dobbelthærdet stål, som giver fortrinlig støtte, og som sikrer at madrassen forbliver både fast og solid.

Alle vores senge er ligeledes fremstillet af fleksible materialer, der former sig efter din krop. Det betyder ligeledes også, at du, efter noget tid, vil kunne se små fordybninger i madrassen. Dette er helt normalt, og skyldes normalt brug, men for at opnå en vedvarende komfort, som holder i mange år, anbefaler vi, at du regelmæssigt vender madrassen om, for på den måde undgår du eventuelle uregelmæssigheder, og du får dig en madras, som holder i længere tid.

Vores garanti

Vi står inde for vores produkter, for de er blevet produceret af de bedste materialer, ligesom de også er blevet gennemtestet. Derfor kan vi også yde lange garantier, og du kan således, med et produkt fra os, få:

 • 5 års totalgaranti
 • 25 års garanti mod ramme- eller fjederbrud.

Alle vores produkter kommer med en 5 års totalgaranti, og det vil sige, at hvis du, inden for 5 år, oplever problemer med dit produkt, så får du et helt nyt tilsvarende produkt kvit og frit. Efter de 5 år dækker vi fjedre, arbejdsløn og ompolstring ved fjeder- eller rammebrud.

Vores reklamationsret træder i kraft fra leveringsdagen, og eventuelle reklamationer skal ske ved henvendelse ved den Jensen-forhandler, som du har købt dit produkt hos.

Vores madrasser er svanemærket

Vi går op i miljøet, og vi vil gerne bidrage til et bedre klima – både inde og ude. Derfor er flere af vores bedst sælgende produkter også Svanemærket, og det betyder altså, at vores produkter opfylder de strenge krav, der er blevet nedsat, således at vores produkter skåner miljøet bedst muligt igennem hele dets levetid – både kasserede og genanvendte produkter.

Vi overholder internationale standarder

Vores produkter er blevet testet af den norske mærkningsordning, Møbelfakta, som foretager uvildige og tests af møbler og indretningsartikler. Alle test fra Møbelfakta er baseret på både norske og internationale standarder, der stiller krav til både styrke, holdbarhed, brændbarhed, stabilitet og kvalitet af materiale. Alle produkter fra Jensen er både testet og godkendt af Møbelfakta.

Joga Design garanti

Dansk design, dansk kvalitet

Vi er et dansk brand, og vi garanterer altid dansk kvalitet. Med en seng fra Joga Design får du ikke bare en seng. Du får derimod et produkt

Vi producerer alt fra hele senge og elevationssæt til madrasser, topmadrasser, sengebunde og sengeben. Og det giver dig masser af frihed til at sammensætte din helt egen seng med Joga Design produkter. Alt sammen kommer naturligvis i samme høje kvalitet.

Elegant design

Med udgangspunkt i vores slogan, som er ”Elegance… Det skal være enkelt”, har vi designet en række produkter i et tidsløst og elegant design. Vores madrasser kommer i enkle sort/hvide farver, der både efterlader et godt førstehåndsindtryk og som er behagelige at se på.

Vi yder 25 års garanti

Når du køber en seng fra By Nordfjeld, kan du være sikker på, at du får et produkt, som er af den bedste kvalitet og som holder i mange år. Derfor tilbyder vi også op til 25 års garanti, hvis der trods alt skulle opstå et problem med et af vores produkter.

Det betyder, at du blandt andet kan få 25 års garanti ved brud på fjeder eller stel, ligesom du også kan få 5 års garanti ved fejl på vores motorer. Vores garanti er en totalgaranti, og det vil altså sige, at hvis det skulle ske, at du får et produkt med hjem, som ikke holder, så får du et helt nyt produkt – kvit og frit.