Prisgaranti

Nordfjeld har prisgaranti. 

Hos Nordfjeld bestræber vi os altid på at have den laveste pris på vores produkter. Nordfjeld tilbyder derfor prisgaranti på alle sortimentsvarer. Med prisgaranti mener vi, at findes der en identisk vare annonceret billigere hos en anden forhandler, så matcher vi prisen.

Har du allerede købt en vare i en af vores butikker og findes denne vare identisk hos en anden forhandler og annonceret til lavere pris, indenfor 14 dage efter købet, så matcher vi selvfølgelig prisen. Prisforskellen overføres til din konto, så husk at sende dine konto nr. og registreringsnummer, så vi kan overføre pengene til dig. 

Det eneste du skal gøre for at gøre brug af Nordfjelds prisgaranti er at medbringe kvittering på din ordre hos Nordfjeld samt dokumentation i form af print af sammenligningsannoncen. Husk at det tydeligt skal fremgå af medbragte dokumentation, hvornår tilbud er gældende til og fra.

Bemærk at prisgarantien ikke gælder ved ekstra specielle salgstilbud og at Nordfjeld derfor ikke matcher nedsatte priser i forbindelse med andre forhandlers køtilbud, åbningstilbud, medlemstilbud m.m. samt specialfremstillede varer eller trykfejl hos en anden fysisk butik.

Prisgaranti gælder dog ikke, hvis købet skal finansieres med et lån.