+45 66 15 25 00

Dyner og puder fra Quilts of Denmark

Quilts Of Denmark Logo White

”Der er et yndigt land…”

Quilts of Denmark præsenterer en serie af puder og dyner inspireret af de smukke danske småøer og de omkringliggende farvande. Disse produkter er af topkvalitet og repræsenterer det høje standardniveau, som Danmark er kendt for internationalt.

Tempur made in Denmark

Made in Denmark

Vi benytter os af det bedste materialer, som naturen selv producere
Svanemærket

Svanemærket

Vores madrasser er skabt af åndbart naturmaterialer.
Quilts Of Denmark Dun USP

Reneste dun

Alle vores madrasser er skabt i naturlige materialer, hvilket gør dem helt igennem allergivenlige.

OEKO-TEX

Kvalitet forpligter, derfor for du 15 års garnati på din madras.

De små danske øer

FEMØ-serien tilbyder konkurrencedygtige dyner og puder af høj kvalitet, fyldt med moskusdun og omviklet i 100% bomuldscambric

ASKØ-serien præsenterer dyner af fineste batistvævet bomuld fyldt med moskusdun og omviklet i 100% bomuld batist.

FEJØ-serien er en eksklusiv kollektion af dyner og puder, fremstillet af fineste satinvævet bomuld fyldt med moskusdun, og med en gylden piping for at understrege den høje kvalitet

Quilts Of Denmark Femø Detalje billede

TUNØ-serien tilbyder høj-kvalitets dyner og puder, fremstillet af fineste satinvævet lyocell/bomuld og fyldt med 100% hvide gåsedun for en ekstremt høj bæreevne.

SAMSØ-serien præsenterer dyner og puder af høj kvalitet, fremstillet af 100% økologisk bomuld og fyldt med varmebehandlede moskusdun og små fjer. Denne serie er allergivenlig og certificeret af forskellige organisationer, herunder Svanemærket og Astma-Allergi Denmark.

Der er et yndigt land...

Certificeret; din garanti

Anbefalet af Asthma Allergy Nordic, er din garanti for at produkterne, ikke indeholder noget med særlig risiko for at give hudallergi. Svanemærket er din garanti for at produktet er blandt de mindst miljøbelastende inden for sin kategori. Kravene her er skrappere end lovgivningen. Certificeret med det internationale DownPass certifikat, der er din garanti for at der overholdes de højeste dyreetiske standarder.

Quilts Of Denmark Miljø
Quilts Of Denmark Detaljer

Med Oeko-Tex-mærket er produkterne garanteret fri for sundhedsskadelige kemikalier og er testet efter de strengeste krav i klasse I. Nomite-certifikatet sikrer, at dyner og puderne er så tætvævede, at husstøvmider ikke kan trænge ind. Der bruges kun de reneste dun, som er vasket og varmebehandlet, hvilket garanterer, at der ikke er bakterier, vira eller andre organiske rester i produkterne.

Ouilts of Denmark udvalgte

Prøv Quilts of Denmark i butikken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt utlabore et.

Åbningstider

Mandag – Torsdag 10.00 – 17.30
Fredag 10.00 – 18.00
Lørdag – Søndag 10.00 – 15.00