MENU

Ringsted Dun

1 til 12 af 35

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

1 til 12 af 35

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

God søvn og samvittighed med Ringsted Dun

De fleste ved at kvaliteten af vores sengemiljø har direkte indvirkning på hvor udhvilet og friske vi føler os når vi vågner. Derfor er kun det bedste godt nok til dig. Ringsted Dun producerer kvalitets dyner og puder, der vil være med til at give dig en god nats søvn og en god samvittighed. Ringsted Dun har siden 1947 arbejdet med at udvikle og producere dyner og puder. I dag er Ringsted Dun et internationalt anerkendt mærkevare der er kendt for den høje kvalitet af deres produkter.

Ringsted Dun tænker nøje over hvilke aftryk de efterlader i verden. Kodeordene for virksomheden er miljø, dyrevelfærd, menneskerettigheder og arbejdspladsforhold. Du vil derfor med en dyne og pude fra Ringsted Dun ikke kun sove godt, men også have en god og ren samvittighed.

Gode råd til din nattesøvn

Da vi cirka bruger 1/3 del af livet under dynen, er det meget vigtigt at du tænker over hvilke behov du har. Hvis du har en dyne der er for varm, er der en risiko for at du får ødelagt din dybe nattesøvn. Det samme kan ske hvis dynen ikke isolerer nok. Din dyne skal mindst være 30 cm længere end dig, og den skal også være 30 cm bredere end dit brystmål. Hvis du sover på ryggen eller på maven skal du vælge en flad pude, med et højere indhold af dun. Sover du på siden skal du vælge en højere pude, med et højere indhold af småfjer. Husk at din pude både skal vaskes og udskiftes oftere end din dyne.