Saffron Aurelia Kontinental - 210x210 - UDSTILLING

Special Price 135.000,00 kr. Regular Price 237.976,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

UDSTILLINGSSENG - SAFFRON AURELIA KONTINENTAL 210X210 I FARVEN TABACCO MED MEDIUM OG FAST MADRAS. INKL CASHMERE SUPREME DE LUXE TOPPER SAMT ROYAL GAVL.

 

Saffron Aurelia er den mest luksuriøse og komfortable model i vores sortiment. Med hele fire lag af fjedre og generøse mængder af nøje udvalgte naturmaterialer, der individuelt har evnen til at tilpasse sig din krop, har vi skabt det bedste fundament for dig, der ønsker det allerbedste.

Madrassen indeholder to lag af unikke 15 cm høje premium posefjedre. Hertil kommer naturmaterialer som cashmere, hestehår, uld, silke og bomuld. Madrassen håndlaves for at sikre den bedst mulige komfort og kvalitet. Når madrassen er færdig, tilføjes en vigtig håndværksmæssig detalje, sidesyningerne, hele fire rækker skal der til, for at sikre madrassen den ønskede stabilitet.

Alle materialer i en Saffron Aurelia madras er nøje udvalgt. Lige fra det bedste stof til alle de lag på lag af naturmaterialer. Det er for at sikre dig det bedste sovemiljø, der kan laves. Ud over at hele fjedresystemet understøtter kroppen på den bedst mulige måde, arbejder de sammen med alle de lag af naturmaterialer, som sikrer at din krop sover i den rigtige temperatur, tørt og luftigt.

I basens solide ramme finder du endnu en genistreg fra Saffron. Flere lag naturmaterialer og hele to lag 11 cm premium posefjedre sikrer, at du opnår den ultimative følelse af at sove på en sky. Hele basen afsluttes med en solid egetræsramme samt eksklusive solide ege ben. Alt dette for at fortælle dig, hvilken omhu og kvalitet basen er bygget med.

På toppen af Saffron Aurelia anbefaler vi den ultimative topmadras: Supreme Cashmere.

Blødt og fint vil den føje din krop. Tilføje den luksus du fortjener. Flere lag af det fineste cashmere, hestehår, bomuld og uld, gør forskellen. Den tilpasser sig dig og årstiden. Den vil give dig fornemmelsen af at sove på en sky, der varmer dig blidt om vinteren og køler dig behageligt om sommeren.

Alt dette kan kun lade sig gøre, fordi Saffron har et dedikeret hold af erfarne sengehåndværkere. De er stolte af deres job, og i Saffron Aurelia præsterer de deres ypperste, for at levere det ultimative. Det tager omkring 200 timer, hver en time bruges fokuseret og koncentreret. Alt sammen for at du kan få den bedste seng, vi kan tænke os. Et lille mesterværk kun til dig, der vil have det allerbedste.

Nedsat

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Specifikationer
Sale Nej
Producent SAFFRON BEDS