Saffron Nuova Kontinental - 180x200 - UDSTILLING

Special Price 26.498,00 kr. Regular Price 44.164,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

UDSTILLINGSSENG - SAFFRON NUOVA KONTINENTAL 180X200 MED SOFT OG MEDIUM FASTHED I FARVEN DARK ORANGE - INKL. COMFORT TOPPER OG PLAN GAVL.

 

Saffron Nuova er den nyeste seng fra Saffron, og det er ikke uden stolthed, vi præsenterer denne seng.

I madrassen er der et lag posefjedre med en højde på 13 cm. Hver fjeder er i en separat pose, der giver optimal mulighed for individuel vandring, når du ligger i sengen. I den vendbare madras findes oven på fjedrene rigelige mængder af nøje udvalgte naturmaterialer. Bomuld, uld og hestehår er opskriften på det rette sovemiljø.

Sengerammen er lavet af Nordisk fyrretræ. Kvaliteten er nøje udvalgt sammen med vores dygtige sengehåndværkere, der laver en stabil ramme, som vi uden at tøve giver 30 års garanti på. I sengerammen lægger vi endnu et lag posefjedre. Denne gang i en nøje udmålt højde på 11 cm. Fjedrene er pakket ind i rene naturmaterialer. Her er brugt bomuld, uld og hør.

På toppen har vi valgt Saffron Comfort topmadras. Med bomuld, uld og hestehår giver denne topmadras al den komfort, du kan drømme om. Ud over et ekstra lag af blødhed, giver topmadrassen også din krop den helt rigtige temperatur og holder dig tør hele natten.

Vores dedikerede sengehåndværkere har lagt meget arbejde i denne seng. Omkring 50 timer tager det at bygge en Saffron Nuova. Selv om der er rigtig mange detaljer, der skal laves akkurat og præcist, kan vi roligt sige at med Saffron Nuova får du ren luksus - helt enkelt.

Nedsat

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Specifikationer
Sale Nej
Producent SAFFRON BEDS