Senge & Madrasser

Varer 1-12 af 149

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Dunlopillo Pure Boxelevation Dobbeltseng
  Tilbud
  Dunlopillo Pure Boxelevation Dobbeltseng
  Tilbudspris 23.911,20 kr Normalpris 39.852,00 kr
 2. Dunlopillo Pure Boxelevation Enkeltseng
  Tilbud
  Dunlopillo Pure Boxelevation Enkeltseng
  Fra 11.955,60 kr Normalpris 19.926,00 kr
 3. Dunlopillo Pure Deluxe Elevation
  Tilbud
  Dunlopillo Pure Deluxe Elevation
  Fra 10.656,00 kr Normalpris 17.760,00 kr
 4. Dunlopillo Pure Elevation Dobbeltseng
  Tilbud
  Dunlopillo Pure Elevation Dobbeltseng
  Fra 18.912,00 kr Normalpris 31.520,00 kr
 5. Dunlopillo Pure Elevation Trekvartseng
  Tilbud
  Dunlopillo Pure Elevation Trekvartseng
  Fra 15.681,60 kr Normalpris 26.136,00 kr
 6. Dunlopillo Pure Elevation Enkeltseng
  Tilbud
  Dunlopillo Pure Elevation Enkeltseng
  Fra 9.456,00 kr Normalpris 15.760,00 kr
 7. Auping Vivo Madras
  Tilbud
  Auping Vivo Madras
  Fra 11.196,00 kr Normalpris 13.995,00 kr
 8. Auping Maestro Madras
  Tilbud
  Auping Maestro Madras
  Fra 9.196,00 kr Normalpris 11.495,00 kr
 9. Auping Cresto Madras
  Tilbud
  Auping Cresto Madras
  Fra 7.196,00 kr Normalpris 8.995,00 kr
 10. Auping Inizio Madras
  Tilbud
  Auping Inizio Madras
  Fra 3.996,00 kr Normalpris 4.995,00 kr
 11. Auping Smartbase 3 Motorer
  Tilbud
  Auping Smartbase 3 Motorer
  Fra 11.200,00 kr Normalpris 14.000,00 kr
 12. Auping Smartbase 2 Motorer
  Tilbud
  Auping Smartbase 2 Motorer
  Fra 8.800,00 kr Normalpris 11.000,00 kr

Varer 1-12 af 149

Side
pr. side
Faldende orden

Luksus dobbeltseng tilbud

Flere eksperter har i tidens løb peget på, hvor utrolig vigtigt en god nats søvn er, og den får du kun, hvis du har det helt rigtig sovemiljø. Soveværelset er i dag ikke blot et rum, vi benytter, når vi skal sove. Det er også blevet et opholdsrum, hvor vi hygger, ser fjernsyn eller andet. Derfor er det vigtigt, at man har en ordentlig seng, som tilgodeser de behov, den enkelte har. Hos Nordfjeld finder du et stort udvalg af forskellige modeller, der varierer i design, funktioner, madras og meget mere. På den måde har du mulighed for at finde lige dén, der passer allerbedst til dig.

Shop din dobbeltseng online - Stort udvalg hos Nordfjeld

Det udvalg, du finder hos os, rummer dobbeltsenge fra de store producenter som Dunlopillo, Auping, Carpe Diem, Jensen og Vision.

De er alle eksperter på området, der har stor erfaring med at producere og designe modeller, der forbedrer og aktivt hjælper til en bedre nattesøvn. Ligeså er de alle af god kvalitet og har lang levetid. Især har vi en del elevationssenge, som er blevet utrolig populære i mange soveværelser, da de kan skabe den helt rigtige position, uanset om du vil se fjernsyn, sove eller hvile, så kan du indstille sengen, så du får den helt rigtig aflastning af kroppen.

I vores sortiment finder du et stort udvalg af både boxsenge, continentalsenge, elevationssenge, sengebunde og sengerammer. Forskellige senge til forskellige livssituationer. Uanset dine præferencer eller behov, så burde vores sortiment dække de fleste. Vi har en del erfaring med søvn, men vi sover ikke i timen. I stedet holder vi os opdateret om de nyeste sengemodeller og teknologier, som dukker op. Vi bestræber os på at være opmærksomme og tilbyde pålidelige kvalitetssenge til vores kunder.

Vigtigheden af (god) søvn

Man skal ikke undervurdere betydningen af en god nats søvn. Den er grundlaget for, at vi har energi og overskud til at komme igennem den næste dag. I løbet af dagen opbruger vi vores depoter og energi, hvilket slider på kroppen. Om natten får kroppen ro til at hvile og bearbejde dagens indtryk. Hvis man ikke får nok søvn, så kan det påvirke både hukommelsen og koncentrationen i en negativ retning. Humøret kan også få et hak nedad, og man kan opleve, at man er mere irritabel, trist og ængstelig. Derudover svækkes immunforsvaret, og man er mere modtagelig overfor eksempelvis infektioner.

Prisgaranti

Hos Nordfjeld.dk har vi prisgaranti på alle sortimentsvarer, som ikke er omfattet af specielle salgstilbud. Dette er noget vi har valgt for at kunne tilbyde dig de bedste priser både i vores butik og online. Vi har mange år på bagen i sengebranchen, og vi ved, hvor vigtigt det er at kunne matche konkurrenternes priser. Du kan finde mere information under menupunktet ”Prisgaranti”.

At investere i en ny seng kan ofte være et stort skridt, og det kan være et svært valg, hvilken det skal være. Derfor står vi gerne til rådighed med faglig vejledning og gode råd, som vi håber, kan hjælpe dig til det ideelle valg. De fleste har individuelle præferencer til eksempelvis hvor hård eller blød en seng skal være. Vi kan hjælpe dig med at finde den seng, som passer bedst til dine ønsker og behov.

Du kan kontakte os både på telefon og mail for hjælp eller besøge vores butik i Odense, hvor du kan se mange af de forskellige modeller eller høre om dem.

NORDFJELD – DIN SENGEFORHANDLER ONLINE

Velkommen til Nordfjeld! Her hos os kan du finde et stort sortiment af senge, madrasser, topmadrasser, dyner, puder, lagner og meget andet. Vi har tilbud på et bredt og forskelligartet udvalg af det hele, så der er noget til enhver smag. Her på vores website kan du se alle vores produkter og læse om dem, så du kan finde lige præcis det, du har brug for. Hos os kan du finde mærker som CPH Living, Södahl, Night & Day, by Karma og mange flere, som ofte er på tilbud. Udvalget er stort, da vi gerne vil sikre, at der er noget til ethvert behov. Hos Nordfjeld har vi fokus på god kvalitet og komfort, da det er vigtige egenskaber for senge, madrasser og andet tilbehør til sengen. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan derfor være sikker på at få en særdeles behagelig og holdbar seng hos os.

Senge på tilbud hos Nordfjeld.dk Hvis man skal have en ny seng i en god kvalitet og med en lækker komfort, kan det nemt blive en dyr fornøjelse. Men til din fordel har vi ofte gode tilbud på vores senge, madrasser og sengetøj. Vi forhandler i forvejen senge til billige priser, men du får selvfølgelig stadig den enestående kvalitet, komfort og holdbarhed. Når det kommer til senge, er kvaliteten altafgørende. Den skal være behagelig at ligge i, passe til den enkeltes behov og samtidig være holdbar. Som senge-forhandler prioriterer vi kvalitet og komfort højt. Vi forhandler kun senge med en sådan kvalitet, vi selv kan stå inde for. Du kan altså trygt købe din nye seng hos os, og du er måske heldig at finde den på tilbud. Tag et kig her på vores side og find inspiration til din nye seng.

Senge i alle størrelser Hvis man vil have en god nattesøvn, er det altafgørende at have en optimal seng. Det er meget individuelt, om man bedst kan lide en blød eller fast madras – og hvis man ligger på det forkerte, kan det både gå ud over ryggen og nattesøvnen. Så før du køber en ny seng, anbefaler vi dig at undersøge, hvilken type madras du ligger bedst på.

Her på vores side kan du finde senge i alle størrelser – ofte på tilbud. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller en dobbeltseng, så har vi et udvalg af det hele. Vi har både senge fra 70x190 cm og op til 180x200 cm, så du kan finde det, du helst vil have. Af forskellige modeller har vi for eksempel elevationssenge, continentalsenge, boxsenge og mange andre, som selvfølgelig fås med den type madras og størrelse, du har brug for.

Sengeforhandler i Odense Det kan være svært at beslutte, hvilken seng man vil have ved at se dem her på vores side. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen i vore butik i Odense. Her har vi udstillingsmodeller af vores senge og madrasser, så du kan prøve dem og finde ud af, hvad du bedst kan lide. Hvis du kommer ind i vores butik i Odense, står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan købe det helt rigtige produkt. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – her er vi også klar til at svare på dine spørgsmål.

¾-senge og dobbeltsenge på tilbud En god seng er et godt grundlag for at få en god nattesøvn, så hvis du sover dårligt på grund af din seng, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan se vores udvalg af senge her på vores website eller i vores butik i Odense, hvor vi har billige priser og gode tilbud.

Ved at købe en seng, en madras eller et andet produkt hos os, har du selvfølgelig 14-dages fortrydelsesret. Vi leverer din bestilling i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få din nye, lækre seng hjem. Vi leverer dine produkter for 29 kr., men hvis du køber for mindst 750 kr., er fragten gratis. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller dobbeltseng, så finder du det hele hos os. Og du kan ofte være heldig at finde tilbud på alle vores modeller.