Senge

Flere eksperter har i tidens løb peget på, hvor utrolig vigtigt en god nats søvn er, og den får du kun, hvis du har det helt rigtige sovemiljø.
Senge
Flere eksperter har i tidens løb peget på, hvor utrolig vigtigt en god nats søvn er, og den får du kun, hvis du har det helt rigtige sovemiljø.

1 til 12 af 113

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende

1 til 12 af 113

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende

Luksus dobbeltseng tilbud

Flere eksperter har i tidens løb peget på, hvor utrolig vigtigt en god nats søvn er, og den får du kun, hvis du har det helt rigtig sovemiljø. Soveværelset er i dag ikke blot et rum, vi benytter, når vi skal sove. Det er også blevet et opholdsrum, hvor vi hygger, ser fjernsyn eller andet. Derfor er det vigtigt, at man har en ordentlig seng, som tilgodeser de behov, den enkelte har. Hos Nordfjeld finder du et stort udvalg af forskellige modeller, der varierer i design, funktioner, madras og meget mere. På den måde har du mulighed for at finde lige dén, der passer allerbedst til dig.

Shop din dobbeltseng online - Stort udvalg hos Nordfjeld

Det udvalg, du finder hos os, rummer dobbeltsenge fra de store producenter som Dunlopillo, Auping, Wonderland og Vision, mens vi til de mindste forhandler Thuka Furniture, Steens Furniture og Mimondo.

De er alle eksperter på området, der har stor erfaring med at producere og designe modeller, der forbedrer og aktivt hjælper til en bedre nattesøvn. Ligeså er de alle af god kvalitet og har lang levetid. Især har vi en del elevationssenge, som er blevet utrolig populære i mange soveværelser, da de kan skabe den helt rigtige position, uanset om du vil se fjernsyn, sove eller hvile, så kan du indstille sengen, så du får den helt rigtig aflastning af kroppen.


At investere i en ny seng kan ofte være et stort skridt, og det kan være et svært valg, hvilken det skal være. Derfor står vi gerne til rådighed med faglig vejledning og gode råd, som vi håber, kan hjælpe dig til det ideelle valg. Du kan kontakte os både på telefon og mail for hjælp eller besøge vores butik i Odense, hvor du kan se mange af de forskellige modeller eller høre om dem.