Boxseng

Varer 1-12 af 16

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Nordic Seamless Boksmadras Jensen
  Tilbud
  Nordic Seamless Boksmadras Jensen
  Fra 13.844,40 kr Normalpris 23.074,00 kr
 2. Dunlopillo Harmoni Stone
  Tilbud
  Dunlopillo Harmoni Box
  Fra 9.899,00 kr Normalpris 16.498,00 kr
 3. Fusion Box (Dark Grey)
  Tilbud
  Tempur Fusion Box
  Fra 17.999,00 kr Normalpris 27.999,00 kr
 4. by Nordfjeld Box Multi Pocket 120/140x200/210
  Tilbud
  by Nordfjeld Box Multi Pocket 120/140x200/210
  Fra 10.499,00 kr Normalpris 19.248,00 kr
 5. by Nordfjeld Box 5-Zonet Pocket 120/140x200
  Tilbud
  by Nordfjeld Box 5-Zonet Pocket 120/140x200
  Fra 8.499,00 kr Normalpris 15.948,00 kr
 6. By Nordfjeld Box Multi Pocket 160/180x200/210
  Tilbud
  By Nordfjeld Box Multi Pocket 160/180x200/210
  Fra 13.999,00 kr Normalpris 21.999,00 kr

Varer 1-12 af 16

Side
pr. side
Faldende orden

Boxsenge til fast lavpris

Da madrassen er det mest centrale i enhver seng, er det vigtigt, at denne vælges med omhu. Valget afhænger meget af den enkeltes behov, men en boxmadras er ofte et godt og sikkert valg, da de bedste i kategorien former sig efter kroppen og gør, at du sover uforstyrret. I modsætning til andre madrasser behøver disse ikke en løs sengebund for at blive løftet fra gulvet. I stedet kan man nøjes med en sengeramme eller montere ben for at hæve den fra gulvet.

Stort udvalg i Boxsenge online

Hvis du ønsker at købe en ny boxseng, kan du med fordel kigge i vores udvalg. Her er du nemlig garanteret god kvalitet og de bedste materialer, da det er blandt de krav, vi stiller til produkterne i vores sortiment. Madrasserne fås i forskellige størrelser, så du kan finde én, der passer lige til dig og derfor er du sikker på at ende med en ordentlig løsning, der holder i mange år.

Vores store udvalg af boxmadrasser og boxsenge passer til enhver pengepung. Vi fører blandt andet Auping, by Nordfjeld, Dunlopillo og Joga Design. Valget af den rigtige boxseng og boxmadras er med til at understøtte dit velbefindende, eftersom en god nats søvn er fundamentet for et godt helbred. Vi har både modeller med og uden ben. Derudover fører vi både boxmadrasser til enkeltpersoner og par.

Hvorfor vælge boxseng?

En boxmadras består af en integreret træramme, hvorpå der er monteret et fjedersystem. Mange boxmadrasser har ben, hvilket gør dem til komplette senge. En anden mulighed er at putte sin boxmadras i en sengeramme. En boxseng/boxmadras er en madras og seng bygget ud i ét. Boxmadrassen består af fjedre, som følger kroppens linjer og dermed sikrer en god komfort. Der findes forskellige typer fjedre, alt efter om man prioriterer stabilitet, levetid og/eller mange støttepunkter, som tilpasser sig kroppens konturer. Med valg af en bestemt topmadras kan man opnå den bedste liggekomfort samt skåne boxen. En topmadras kan være med til at regulere varmen, hvis man foretrækker en afkølende eller opvarmende effekt. Derudover har alle boxmadrasser et lag af komfortskum ovenpå fjedrene. Dette er med til sikre optimal komfort for den, som skal have glæde af sengen. Derudover er det et godt tip at vælge en boxmadras, sm er 10cm længere end din højde.

Find en boxseng der matcher dine behov

Er du i tvivl om, det er noget for dig, eller om hvilken du skal vælge, er du mere end velkommen til at kontakte os. Sengen kan ofte være et undervurderet objekt i hverdagen, men den er ikke desto mindre essentiel for en velfungerende hverdag. Menneskers forskellige præferencer, alder og facon spiller ind, når man skal træffe et valg om boxmadrasser. Her står vores dygtige og erfarne personale klar med faglige råd, så du kan få personlig vejledning. På den måde sikrer vi os, at du ender med den boxseng, der tjener dig bedst og opfylder dine behov. Du er også meget velkommen til at komme ind i vores butik, hvor du kan se de forskellige modeller, og vi sammen kan finde frem til den, du ønsker.

NORDFJELD – DIN SENGEFORHANDLER ONLINE

Velkommen til Nordfjeld! Her hos os kan du finde et stort sortiment af senge, madrasser, topmadrasser, dyner, puder, lagner og meget andet. Vi har tilbud på et bredt og forskelligartet udvalg af det hele, så der er noget til enhver smag. Her på vores website kan du se alle vores produkter og læse om dem, så du kan finde lige præcis det, du har brug for. Hos os kan du finde mærker som CPH Living, Södahl, Night & Day, by Karma og mange flere, som ofte er på tilbud. Udvalget er stort, da vi gerne vil sikre, at der er noget til ethvert behov. Hos Nordfjeld har vi fokus på god kvalitet og komfort, da det er vigtige egenskaber for senge, madrasser og andet tilbehør til sengen. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan derfor være sikker på at få en særdeles behagelig og holdbar seng hos os.

Senge på tilbud hos Nordfjeld.dk Hvis man skal have en ny seng i en god kvalitet og med en lækker komfort, kan det nemt blive en dyr fornøjelse. Men til din fordel har vi ofte gode tilbud på vores senge, madrasser og sengetøj. Vi forhandler i forvejen senge til billige priser, men du får selvfølgelig stadig den enestående kvalitet, komfort og holdbarhed. Når det kommer til senge, er kvaliteten altafgørende. Den skal være behagelig at ligge i, passe til den enkeltes behov og samtidig være holdbar. Som senge-forhandler prioriterer vi kvalitet og komfort højt. Vi forhandler kun senge med en sådan kvalitet, vi selv kan stå inde for. Du kan altså trygt købe din nye seng hos os, og du er måske heldig at finde den på tilbud. Tag et kig her på vores side og find inspiration til din nye seng.

Senge i alle størrelser Hvis man vil have en god nattesøvn, er det altafgørende at have en optimal seng. Det er meget individuelt, om man bedst kan lide en blød eller fast madras – og hvis man ligger på det forkerte, kan det både gå ud over ryggen og nattesøvnen. Så før du køber en ny seng, anbefaler vi dig at undersøge, hvilken type madras du ligger bedst på.

Her på vores side kan du finde senge i alle størrelser – ofte på tilbud. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller en dobbeltseng, så har vi et udvalg af det hele. Vi har både senge fra 70x190 cm og op til 180x200 cm, så du kan finde det, du helst vil have. Af forskellige modeller har vi for eksempel elevationssenge, continentalsenge, boxsenge og mange andre, som selvfølgelig fås med den type madras og størrelse, du har brug for.

Sengeforhandler i Odense Det kan være svært at beslutte, hvilken seng man vil have ved at se dem her på vores side. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen i vore butik i Odense. Her har vi udstillingsmodeller af vores senge og madrasser, så du kan prøve dem og finde ud af, hvad du bedst kan lide. Hvis du kommer ind i vores butik i Odense, står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan købe det helt rigtige produkt. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – her er vi også klar til at svare på dine spørgsmål.

¾-senge og dobbeltsenge på tilbud En god seng er et godt grundlag for at få en god nattesøvn, så hvis du sover dårligt på grund af din seng, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan se vores udvalg af senge her på vores website eller i vores butik i Odense, hvor vi har billige priser og gode tilbud.

Ved at købe en seng, en madras eller et andet produkt hos os, har du selvfølgelig 14-dages fortrydelsesret. Vi leverer din bestilling i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få din nye, lækre seng hjem. Vi leverer dine produkter for 29 kr., men hvis du køber for mindst 750 kr., er fragten gratis. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller dobbeltseng, så finder du det hele hos os. Og du kan ofte være heldig at finde tilbud på alle vores modeller.