Continentalseng

https://nordfjeld.dk/media/catalog/category/Untitled-1_7.jpg

1 til 12 af 14

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

1 til 12 af 14

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

Hvad er en kontinentalseng

Kontineltalsengen består af tre lag; En topmadras, en springmadras og en boxmadras med dertilhørende ben. Kontinentalsenge er meget populære i USA, og de vender mere og mere frem i Danmark også.


Hvorfor skal du vælge en kontinentalseng?

Kontinentalsengen er for dig, der prioriterer din nattesøvn og dit soveværelse. Sengens arrangement med hele tre madrasser gør nemlig, at den tilbyder en samlet løsning, hvor komfort og design er i centrum. Den høje komfort er et resultat af de mange madrasser. Med hele tre madrasser giver kontinentalsengen en utrolig god søvnoplevelse, og der er mulighed for at tilpasse madrasserne i kontinentalsengen, så deres hårdhed (eller blødhed) passer til dine præferencer.

Opbygningen af sengen gør også, at den er meget høj, og det er derfor meget behageligt – og ligetil at stå op ad sengen samt at gå ned i den. Derudover giver højden også kontineltalsengen et flot udseende, som mange værdsætter i deres soveværelse.


Se vores udvalg

Kvaliteten af kontinentalsengen afgøres – som det er tilfældet for alle senge – af de brugte madrasser. I og med kontineltalsengen består af hele tre madrasser er der dog et stort krav til hver enkelt madras og dens kvalitet, da en dårlig madras er nok til at forringe komforten af hele sengen betragteligt. Hos Nordfjeld tilbyder vi kontinentalsenge, der giver helhedsoplevelsen med høj komfort og flot design. Alle tre madrasser i vores kontinentalsenge er af allerhøjeste kvalitet, så de giver dig bedst mulige forudsætninger for en god nats søvn. Du kan se de forskellige kontinentalsenge, vi har her på siden.