Continentalseng

12 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Dunlopillo Pure Continental Dobbeltseng
  Tilbud
  Dunlopillo Pure Continental Dobbeltseng
  Fra 13.911,00 kr Normalpris 23.185,00 kr
 2. Dunlopillo Pure Continental Trekvartseng
  Tilbud
  Dunlopillo Pure Continental Trekvartseng
  Fra 11.111,40 kr Normalpris 18.519,00 kr
 3. By Nordfjeld Classic Continental (140x200)
  Tilbud
  By Nordfjeld Classic Continental (140x200)
  Fra 4.999,00 kr Normalpris 9.999,00 kr
 4. Jensen Ambassadør (Aqua 485)
  Tilbud
  Jensen Ambassadør Kontinental
  Fra 21.999,25 kr Normalpris 33.845,00 kr
 5. by Nordfjeld Høj Continental - 5-zonet multipocket
  Tilbud
  by Nordfjeld Høj Continental - 5-zonet multipocket
  Fra 15.999,00 kr Normalpris 23.499,00 kr
 6. by Nordfjeld Høj Continental - 5-zonet pocket
  Tilbud
  by Nordfjeld Høj Continental - 5-zonet pocket
  Fra 13.999,00 kr Normalpris 21.999,00 kr
 7. By Nordfjeld 5-zonet pocket Continental
  Tilbud
  By Nordfjeld 5-zonet pocket Continental
  Fra 13.999,00 kr Normalpris 24.999,00 kr
 8. Jensen Diplomat (Beige)
  Tilbud
  Jensen Diplomat Continental
  Fra 17.999,15 kr Normalpris 27.691,00 kr
 9. Carpe Diem Skaftö
  Tilbud
  Carpe Diem Skaftö
  Fra 71.709,00 kr Normalpris 95.612,00 kr
 10. Sandö Continental Carpe Diem
  Tilbud
  Sandö Continental Carpe Diem
  Fra 51.084,00 kr Normalpris 68.112,00 kr
 11. Härmanö Continental Carpe Diem
  Tilbud
  Härmanö Continental Carpe Diem
  Fra 37.959,00 kr Normalpris 50.612,00 kr
 12. Kornö Continental Carpe Diem
  Tilbud
  Kornö Continental Carpe Diem
  Fra 33.271,50 kr Normalpris 44.362,00 kr

12 varer

pr. side
Faldende orden

Kontinentalseng - hvad er det?

Kontineltalsengen er en seng består af tre lag; En topmadras, en springmadras og en boxmadras med dertilhørende ben. Kontinentalsenge er meget populære i USA, og de vender mere og mere frem i Danmark også.


Hvorfor skal du vælge en kontinentalseng?

Kontinentalsengen er for dig, der prioriterer din nattesøvn og dit soveværelse. Sengens arrangement med hele tre madrasser gør nemlig, at den tilbyder en samlet løsning, hvor komfort og design er i centrum. Den høje komfort er et resultat af de mange madrasser. Med hele tre madrasser giver kontinentalsengen en utrolig god søvnoplevelse, og der er mulighed for at tilpasse madrasserne i kontinentalsengen, så deres hårdhed (eller blødhed) passer til dine præferencer.

Opbygningen af sengen gør også, at den er meget høj, og det er derfor meget behageligt – og ligetil at stå op ad sengen samt at gå ned i den. Derudover giver højden også kontinentalsengen et flot udseende, som mange værdsætter i deres soveværelse.

Komfort i topklasse

Med en kontinentalseng i soveværelset udstråles der ro, kvalitet og plads. En kontinentalseng er ikke blot et objekt, man sover på, men også en smuk boliggenstand, som man kan glædes over i dagtimerne. I mange kontinentalsenge består sengens platform af en boxmadras eller en skumkerne.

Som det øverste lag vil en springmadras sørge for den bedste liggekomfort. Kontinentalsengens mange lag er fabelagtig til at sikre en god og restituerende søvn. Ydermere kan tilføjes en topmadras, som kan gøre sengen ekstra komfortabel at ligge i. Med kontinentalsenge tre madraslag kan det altså være svært at stå op om morgenen, når man ligger så behageligt.

En anden fordel ved kontinentalsenge er, at du ved de fleste kontinentalsenge undgår den irriterende revne, som kan opstå i midten af en dobbeltseng. Grunden til at dette problem undgås, er at madrasserne i kontinentalsenge typisk består af 2 madraskerner i et stort betræk. Derudover er det også muligt at justere fastheden i hver enkelt side af sengen, hvis ens partner foretrækker en anden fasthed, eller hvis man kan mærke, at komforten ikke er helt perfekt.


Se vores udvalg

Kvaliteten af kontinentalsengen afgøres – som det er tilfældet for alle senge – af de brugte madrasser. I og med kontinentalsengen består af hele tre madrasser er der dog et stort krav til hver enkelt madras og dens kvalitet, da en dårlig madras er nok til at forringe komforten af hele sengen betragteligt. Hos Nordfjeld tilbyder vi kontinentalsenge, der giver helhedsoplevelsen med høj komfort og flot design. Alle tre madrasser i vores kontinentalsenge er af allerhøjeste kvalitet, så de giver dig bedst mulige forudsætninger for en god nats søvn. Du kan se de forskellige kontinentalsenge, vi har, her på siden.

Hvis du har lyst til at høre mere om kontinentalsenge og deres muligheder, så er du også meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Derudover må du også gerne komme et smut forbi vores butik i Odense, hvor du se, mærke, vurdere og prøve kontinentalsengene under rolige forhold. Vi står klar på sidelinjen, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information om sengene.

Når du køber en kontinentalseng er de to vigtigste punkter, som man skal være opmærksom på, madrassens fasthed og valget af topmadras. Disse fokuspunkter er vi naturligvis også behjælpelige med.

NORDFJELD – DIN SENGEFORHANDLER ONLINE

Velkommen til Nordfjeld! Her hos os kan du finde et stort sortiment af senge, madrasser, topmadrasser, dyner, puder, lagner og meget andet. Vi har tilbud på et bredt og forskelligartet udvalg af det hele, så der er noget til enhver smag. Her på vores website kan du se alle vores produkter og læse om dem, så du kan finde lige præcis det, du har brug for. Hos os kan du finde mærker som CPH Living, Södahl, Night & Day, by Karma og mange flere, som ofte er på tilbud. Udvalget er stort, da vi gerne vil sikre, at der er noget til ethvert behov. Hos Nordfjeld har vi fokus på god kvalitet og komfort, da det er vigtige egenskaber for senge, madrasser og andet tilbehør til sengen. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan derfor være sikker på at få en særdeles behagelig og holdbar seng hos os.

Senge på tilbud hos Nordfjeld.dk Hvis man skal have en ny seng i en god kvalitet og med en lækker komfort, kan det nemt blive en dyr fornøjelse. Men til din fordel har vi ofte gode tilbud på vores senge, madrasser og sengetøj. Vi forhandler i forvejen senge til billige priser, men du får selvfølgelig stadig den enestående kvalitet, komfort og holdbarhed. Når det kommer til senge, er kvaliteten altafgørende. Den skal være behagelig at ligge i, passe til den enkeltes behov og samtidig være holdbar. Som senge-forhandler prioriterer vi kvalitet og komfort højt. Vi forhandler kun senge med en sådan kvalitet, vi selv kan stå inde for. Du kan altså trygt købe din nye seng hos os, og du er måske heldig at finde den på tilbud. Tag et kig her på vores side og find inspiration til din nye seng.

Senge i alle størrelser Hvis man vil have en god nattesøvn, er det altafgørende at have en optimal seng. Det er meget individuelt, om man bedst kan lide en blød eller fast madras – og hvis man ligger på det forkerte, kan det både gå ud over ryggen og nattesøvnen. Så før du køber en ny seng, anbefaler vi dig at undersøge, hvilken type madras du ligger bedst på.

Her på vores side kan du finde senge i alle størrelser – ofte på tilbud. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller en dobbeltseng, så har vi et udvalg af det hele. Vi har både senge fra 70x190 cm og op til 180x200 cm, så du kan finde det, du helst vil have. Af forskellige modeller har vi for eksempel elevationssenge, continentalsenge, boxsenge og mange andre, som selvfølgelig fås med den type madras og størrelse, du har brug for.

Sengeforhandler i Odense Det kan være svært at beslutte, hvilken seng man vil have ved at se dem her på vores side. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen i vore butik i Odense. Her har vi udstillingsmodeller af vores senge og madrasser, så du kan prøve dem og finde ud af, hvad du bedst kan lide. Hvis du kommer ind i vores butik i Odense, står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan købe det helt rigtige produkt. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – her er vi også klar til at svare på dine spørgsmål.

¾-senge og dobbeltsenge på tilbud En god seng er et godt grundlag for at få en god nattesøvn, så hvis du sover dårligt på grund af din seng, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan se vores udvalg af senge her på vores website eller i vores butik i Odense, hvor vi har billige priser og gode tilbud.

Ved at købe en seng, en madras eller et andet produkt hos os, har du selvfølgelig 14-dages fortrydelsesret. Vi leverer din bestilling i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få din nye, lækre seng hjem. Vi leverer dine produkter for 29 kr., men hvis du køber for mindst 750 kr., er fragten gratis. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller dobbeltseng, så finder du det hele hos os. Og du kan ofte være heldig at finde tilbud på alle vores modeller.