Elevationsseng

https://nordfjeld.dk/media/catalog/category/Untitled-1_7.jpg

1 til 12 af 25

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

1 til 12 af 25

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

Find din nye elevationsseng online

Det kan være en stor beslutning, når man skal ud og investere i en elevationsseng, for der findes et hav af forskellige typer og modeller, og det kan være svært lige at danne sig et overblik. Hos Nordfjeld kan vi guide dig igennem junglen og hjælpe dig med at få det sengemiljø, du drømmer om. Vi har i dag mere end 50 års erfaring, så vi er fagligt godt rustet til at give dig den nødvendige hjælp og rådgivning.


Elevationssenge til alle behov

Vi ved, hvor vigtigt det er at finde den helt rigtige elevationsseng, hvilket også er grunden til, at vi har et stort udvalg fra blandt andre Dunlopillo og by KARMA. Fælles for alle vores senge er, at de er af god kvalitet, og uanset, hvilken du vælger, vil du opleve, at sengen har rigtig mange leveår, hvis blot du behandler den rigtigt.

Mange af vores senge leveres uden ben, så du selv har mulighed for at vælge, om disse skal være i metal eller træ, eller om de skal være firkantede, med hjul eller runde kanter. Således opnår du en meget personlig seng, der passer til dig, dit soveværelse og dine behov.


Hvorfor vælge en elevationsseng?

Soveværelset har med tiden udviklet sig til ikke bare at være det sted, man sover, men også et sted, hvor man slapper af, og det krav kan elevationssengen om nogen imødekomme. Da man nemt kan justere og indstille den til den helt rigtige og mest optimale position, hvad enten man sover, hviler, ser fjernsyn eller andet. Det er afslappende og behageligt på en hel anden måde, og det er også grunden til, at flere og flere vælger netop en elevationsseng frem for den almindelige udgave.