Elevationsseng

Varer 1-12 af 22

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Dunlopillo Pure Boxelevation Dobbeltseng
  Tilbud
  Dunlopillo Pure Boxelevation Dobbeltseng
  Tilbudspris 23.911,20 kr Normalpris 39.852,00 kr
 2. Dunlopillo Pure Boxelevation Enkeltseng
  Tilbud
  Dunlopillo Pure Boxelevation Enkeltseng
  Fra 11.955,60 kr Normalpris 19.926,00 kr
 3. Dunlopillo Pure Deluxe Elevation
  Tilbud
  Dunlopillo Pure Deluxe Elevation
  Fra 10.656,00 kr Normalpris 17.760,00 kr
 4. Dunlopillo Pure Elevation Dobbeltseng
  Tilbud
  Dunlopillo Pure Elevation Dobbeltseng
  Fra 18.912,00 kr Normalpris 31.520,00 kr
 5. Dunlopillo Pure Elevation Trekvartseng
  Tilbud
  Dunlopillo Pure Elevation Trekvartseng
  Fra 15.681,60 kr Normalpris 26.136,00 kr
 6. Dunlopillo Pure Elevation Enkeltseng
  Tilbud
  Dunlopillo Pure Elevation Enkeltseng
  Fra 9.456,00 kr Normalpris 15.760,00 kr
 7. Fusion Adjustable (Dark Grey)
  Tilbud
  Tempur Fusion Adjustable
  Fra 29.999,00 kr Normalpris 43.999,00 kr
 8. Carpe Diem - Vindö Elevation
  Tilbud
  Carpe Diem - Vindö Elevation
  Fra 63.042,00 kr Normalpris 84.056,00 kr
 9. Spring Box Adjustable TEMPUR® - Kampagne
  Tilbud
  Spring Box Adjustable TEMPUR® - Kampagne
  Fra 39.996,00 kr Normalpris 51.996,00 kr
 10. By Nordfjeld Elevation 140x200
  Tilbud
  By Nordfjeld Elevationsseng 120/140x200
  Fra 12.999,00 kr Normalpris 22.499,00 kr
 11. Marstrand Elevation Carpe Diem
  Tilbud
  Marstrand Elevation Carpe Diem
  Fra 77.803,50 kr Normalpris 103.738,00 kr
 12. Saltö Elevation Carpe Diem
  Tilbud
  Saltö Elevation Carpe Diem
  Fra 60.928,50 kr Normalpris 81.238,00 kr

Varer 1-12 af 22

Side
pr. side
Faldende orden

Find din nye elevationsseng online

Det kan være en stor beslutning, når man skal ud og investere i en elevationsseng, for der findes et hav af forskellige typer og modeller, og det kan være svært lige at danne sig et overblik. Hos Nordfjeld kan vi guide dig igennem junglen og hjælpe dig med at få det sengemiljø, du drømmer om. Vi har i dag mere end 50 års erfaring, så vi er fagligt godt rustet til at give dig den nødvendige hjælp og rådgivning.


Elevationssenge til alle behov

Vi ved, hvor vigtigt det er at finde den helt rigtige elevationsseng, hvilket også er grunden til, at vi har et stort udvalg fra blandt andre Dunlopillo, Jensen, by Nordfjeld, Auping og Carpe Diem. Fælles for alle vores senge er, at de er af god kvalitet, og uanset, hvilken du vælger, vil du opleve, at sengen har rigtig mange leveår, hvis blot du behandler den rigtigt.

Mange af vores senge leveres uden ben, så du selv har mulighed for at vælge, om disse skal være i metal eller træ, eller om de skal være firkantede, med hjul eller runde kanter. Således opnår du en meget personlig seng, der passer til dig, dit soveværelse og dine behov.

En elevationsseng adskiller sig fra almindelige senge ved at have både en motor og et mekanisk element. Det er vigtigt at nævne, at elektronikken bag skal være både pålidelig og af høj kvalitet. Vælger du en elevationsseng fra Nordfjeld, er du sikker på at sengene lever op til sikkerheds- og kvalitetskrav.


Mulighed for personlig instillinger

Til elevationssengene kan man vælge forskellige madrasser og topmadrasser, alt efter hvilke behov og præferencer man har. Sengene kan desuden vælges i forskellige niveauer af hårdhed og blødhed. Med en elevationsseng er der altså mulighed for at opnå den bedste liggekomfort både i sovende og vågen tilstand.

Derudover har vi også elevationssenge, som er særlig velegnet til par eller samboende. Disse modeller har stor fleksibilitet, da liggepositionerne kan indstilles individuelt på hver sin side af sengen. 

Til elevationssengene kan man vælge forskellige madrasser og topmadrasser, alt efter hvilke behov og præferencer man har. Sengene kan desuden vælges i forskellige niveauer af hårdhed og blødhed. Med en elevationsseng er der altså mulighed for at opnå den bedste liggekomfort både i sovende og vågen tilstand.

Derudover har vi også elevationssenge, som er særlig velegnet til par eller samboende. Disse modeller har stor fleksibilitet, da liggepositionerne kan indstilles individuelt på hver sin side af sengen. 


Hvorfor vælge en elevationsseng?

Soveværelset har med tiden udviklet sig til ikke bare at være det sted, man sover, men også et sted, hvor man slapper af, og det krav kan elevationssengen om nogen imødekomme. Da man nemt kan justere og indstille den til den helt rigtige og mest optimale position, hvad enten man sover, hviler, ser fjernsyn eller andet. Det er afslappende og behageligt på en hel anden måde, og det er også grunden til, at flere og flere vælger netop en elevationsseng frem for den almindelige udgave.

De forskellige liggepositioner kan være nyttige, hvad enten man sover, spiser eller vil arbejde fra sengen. Alle vores elevationssenge har en simpel og intuitiv betjening, som gør det nemt at finde den perfekte indstilling. Elevationsengene i vores arrangement er desuden trygge og pålidelige  produkter, som har en lang levetid.

NORDFJELD – DIN SENGEFORHANDLER ONLINE

Velkommen til Nordfjeld! Her hos os kan du finde et stort sortiment af senge, madrasser, topmadrasser, dyner, puder, lagner og meget andet. Vi har tilbud på et bredt og forskelligartet udvalg af det hele, så der er noget til enhver smag. Her på vores website kan du se alle vores produkter og læse om dem, så du kan finde lige præcis det, du har brug for. Hos os kan du finde mærker som CPH Living, Södahl, Night & Day, by Karma og mange flere, som ofte er på tilbud. Udvalget er stort, da vi gerne vil sikre, at der er noget til ethvert behov. Hos Nordfjeld har vi fokus på god kvalitet og komfort, da det er vigtige egenskaber for senge, madrasser og andet tilbehør til sengen. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan derfor være sikker på at få en særdeles behagelig og holdbar seng hos os.

Senge på tilbud hos Nordfjeld.dk Hvis man skal have en ny seng i en god kvalitet og med en lækker komfort, kan det nemt blive en dyr fornøjelse. Men til din fordel har vi ofte gode tilbud på vores senge, madrasser og sengetøj. Vi forhandler i forvejen senge til billige priser, men du får selvfølgelig stadig den enestående kvalitet, komfort og holdbarhed. Når det kommer til senge, er kvaliteten altafgørende. Den skal være behagelig at ligge i, passe til den enkeltes behov og samtidig være holdbar. Som senge-forhandler prioriterer vi kvalitet og komfort højt. Vi forhandler kun senge med en sådan kvalitet, vi selv kan stå inde for. Du kan altså trygt købe din nye seng hos os, og du er måske heldig at finde den på tilbud. Tag et kig her på vores side og find inspiration til din nye seng.

Senge i alle størrelser Hvis man vil have en god nattesøvn, er det altafgørende at have en optimal seng. Det er meget individuelt, om man bedst kan lide en blød eller fast madras – og hvis man ligger på det forkerte, kan det både gå ud over ryggen og nattesøvnen. Så før du køber en ny seng, anbefaler vi dig at undersøge, hvilken type madras du ligger bedst på.

Her på vores side kan du finde senge i alle størrelser – ofte på tilbud. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller en dobbeltseng, så har vi et udvalg af det hele. Vi har både senge fra 70x190 cm og op til 180x200 cm, så du kan finde det, du helst vil have. Af forskellige modeller har vi for eksempel elevationssenge, continentalsenge, boxsenge og mange andre, som selvfølgelig fås med den type madras og størrelse, du har brug for.

Sengeforhandler i Odense Det kan være svært at beslutte, hvilken seng man vil have ved at se dem her på vores side. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen i vore butik i Odense. Her har vi udstillingsmodeller af vores senge og madrasser, så du kan prøve dem og finde ud af, hvad du bedst kan lide. Hvis du kommer ind i vores butik i Odense, står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan købe det helt rigtige produkt. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – her er vi også klar til at svare på dine spørgsmål.

¾-senge og dobbeltsenge på tilbud En god seng er et godt grundlag for at få en god nattesøvn, så hvis du sover dårligt på grund af din seng, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan se vores udvalg af senge her på vores website eller i vores butik i Odense, hvor vi har billige priser og gode tilbud.

Ved at købe en seng, en madras eller et andet produkt hos os, har du selvfølgelig 14-dages fortrydelsesret. Vi leverer din bestilling i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få din nye, lækre seng hjem. Vi leverer dine produkter for 29 kr., men hvis du køber for mindst 750 kr., er fragten gratis. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller dobbeltseng, så finder du det hele hos os. Og du kan ofte være heldig at finde tilbud på alle vores modeller.