Madrasser

Madrasser

Varer 1-12 af 18

Faldende orden
Side
pr. side

Madrasser

Spar 35%
Jensen Diplomat Vendbar Madras
5.114,20 kr.
7.868,00 kr.
Se mere
Leveringstid: 8-15 hverdage
Spar 35%
Jensen Ambassadør Vendbar Madras
7.069,40 kr.
10.876,00 kr.
Se mere
Leveringstid: 8-15 hverdage
Spar 35%
Jensen Prestige Vendbar Madras
10.379,20 kr.
15.968,00 kr.
Se mere
Leveringstid: 8-15 hverdage
Spar 40%
Dunlopillo Pure Madras
6.178,80 kr.
10.298,00 kr.
Se mere
Leveringstid: 8-15 hverdage
Spar 40%
Dunlopillo Pure White Madras
6.178,80 kr.
10.298,00 kr.
Se mere
Leveringstid: 8-15 hverdage
Spar 40%
Dunlopillo Pure Deluxe Madras
8.024,40 kr.
13.374,00 kr.
Se mere
Leveringstid: 8-15 hverdage
Tilbud
Jensen Supreme Vendbar Madras
13.540,80 kr.
20.832,00 kr.
Se mere
Leveringstid: 8-15 hverdage
Tilbud
NF Basic Vendbar Pocket Madras
1.979,60 kr.
4.949,00 kr.
Se mere
Leveringstid: 8-15 hverdage
Side
pr. side

Stort udvalg i madrasser

Velkommen til Nordfjeld! Her på denne side finder du vores udvalg af madrasser. Vi har et stort sortiment, da vi gerne vil tilbyde noget til enhver smag og ethvert behov. Hvis man vil have en optimal nattesøvn, spiller ens madras en altafgørende rolle.

De fleste har sikkert prøvet at få sin nattesøvn ødelagt på grund af en forkert madras. Det er meget individuelt, om man bedst kan lide en blød, medium, eller fast madras. Derfor anbefaler vi, at man undersøger, hvad man ligger bedst i, før man køber en ny madras.

Boxmadras og latexmadras

Hvad er en seng uden en madras? Netop – ingenting! Derfor er det bestemt ikke ligegyldigt, hvilken madras du vælger. Hos Nordfjeld forhandler vi bl.a. vendbare madrasser fra Dunlopillo og by KARMA, der begge er kendt for at lave behagelige kvalitetsprodukter. Med disse madrasser er der lagt stor vægt på en konstruktion, der passer den menneskelige anatomi og matcher forskelligheden i den. På den måde kommer man til at ligge superbehageligt, så man kan få en rolig nattesøvn. Vi har mange forskellige størrelser, og du kan også vælge mellem flere farver fra blandt andet Dunlopillo og by KARMA. Vi forhandler både latex- og boxmadrasser. En boxmadras er et godt og sikkert valg, da den former sig efter kroppen, så du ligger komfortabelt. En latex-madras kan også stærkt anbefales, da den har god luftventilation og også former sig efter din krop. Hos Nordfjeld har vi et stort udvalg af både springmadrasser og boxmadrasser.

Madrasser til ethvert behov

Vores udvalg af madrasser rummer tilpas mange forskellige modeller, så det er muligt at finde en madras til nærmest ethvert behov. Du kan ofte vælge mellem tre forskellige grader af hårdhed: blød, medium eller fast. Desuden har vi flere forskellige grundlæggende modeller – det er for eksempel latex, celsius, koldskum og pocketfjedre. Latex-madrasser har et meget fleksibelt materiale, der giver god komfort og aflaster kroppen. Pocketfjedre dækker over et koncept, hvor hver enkelt fjeder er ”pakket” ind i en lille pose. Det bevirker, at de bevæger sig uafhængigt af hinanden, hvilket giver madrassen stor fleksibilitet, en god bæreevne og ergonomi. Vores sortiment af madrasser spænder altså bredt. Om du ønsker en billig rullemadras, boxmadras eller en latexmadras, så har vi det – og mange andre modeller.

Find den rigtige madras online

Hvad end du leder efter en boxmadras, en babymadras eller en latexmadras, så finder du alle typer af madrasser hos os. Vi har alle individuelle behov angående en madras, så derfor er det altafgørende at finde den perfekte model. Da madrassen netop er så essentiel for at opnå det helt rigtig sengemiljø, sørger vi altid for, at vores personale er godt klædt på til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning for dig. Det store udvalg kan være lidt af en jungle at bevæge sig ud i, så derfor giver vi gerne gode råd og faglig vejledning omkring vores madrasser, hvis du har brug for det. Alt, du skal gøre, er at kontakte os enten pr. telefon eller e-mail. Du er også mere end velkommen til at besøge vores butik, hvor vores kompetente personale vil hjælpe dig med at finde den helt rigtige madras. Hvad end du kontakter os på telefon, mail eller i vores butik, så står vi altid klar til at vejlede dig på bedste vis.