Skummadras

7 varer

Faldende orden
pr. side

Skummadras

Spar 45%
Dunlopillo Pure Madras
5.663,90 kr.
10.298,00 kr.
Se mere
Leveringstid: 8-15 hverdage
Spar 45%
Dunlopillo Pure White Madras
5.663,90 kr.
10.298,00 kr.
Se mere
Leveringstid: 8-15 hverdage
Spar 45%
Dunlopillo Pure Deluxe Madras
7.355,70 kr.
13.374,00 kr.
Se mere
Leveringstid: 8-15 hverdage
pr. side

Skummadras – for en god nats søvn

Skummadrassen findes i mange forskellige typer og kvaliteter, og de gode skummadrasser, der er produceret i et godt materiale har en række meget fordelagtige egenskaber, der kan være søvnforbedrende. Skummadrassens største fordel er, at materialet giver en suveræn mulighed for at justere trykket på madrassen og lave en madras, der er zoneinddelt. Madrassen skal ikke have samme hårdhed ved din ryg som ved din numse. Ved at lave en madras, der er opdelt efter kroppens zoner, får kroppen den korrekte støtte over det hele.


Find den perfekte madras til dig og dit behov

Alle vores madrasser er lavet af højkvalitetsprodukter, der sikrer dig den bedste nattesøvn. Her på siden er der rig mulighed for at vælge en seng, der er tilpasset dit individuelle behov. Vores madrasser har således op til syv zoneinddelinger, og du har desuden mulighed for at vælge mellem forskellige hårdheder. På den måde kan du vælge lige præcis den seng, der passer til dig og dit behov.

Vi har mange forskellige skummadrasser forskellige størrelser – også til børn og babyer. Derudover har du mulighed for at vælge farve på mange af vores skummadrasser. Vores skummadrasser fra LaPur har desuden en god luftcirkulation grundet luftkanaler i overfladestrukturen. Dette hjælper dig til at få en roligere nattesøvn uden forstyrrelser.

Bevar bevægeligheden med latex

Mange af vores skummadrasser latexkerner. Disse er særligt effektive, da en madras med latexkerne vil yde en personligt defineret støtte. Når du ligger på madrassen vil din fordeling af vægt have indflydelse på, hvilke steder som bliver støttet mest. Des mere vægt på madrassen, des mere skubber madrassen tilbage og ’støtter’. Det vil sige, at skuldre og hofte bliver aflastet mest, da de oftest er de tungeste steder på kroppen. Skuldre og hofter er altså de typiske trykpunkter. Dette afhænger dog af hver person, hvilket betyder, at den understøttelse man får af madrassen, er unik.

Derudover kan det være fordelagtigt at vælge latex-skummadrasser, hvis man ønsker bevægelighed i løbet af natten. Memory Foam-madrasser formes eksempelvis af kropsvarme, hvilket bevirker at man synker ned i madrassen, og det kan være lidt sværere at bevæge sig. Derimod har latex-skummadrasser den fordel, at de ikke formes af kropsvarme. Hvis du ønsker bevægelighed i løbet af natten, så er skummadrasser med latexkerne et godt valg. Desuden er de specielt gode til at aflede kropsvarme.


Prøv i din nye seng

I Odense finder du vores fysiske butik, hvor du har mulighed for at afprøve vores skummadrasser. Det er altid bedre, når man har afprøvet et produkt, inden man træffer et valg. Vores kompetente og smilende personale står klar til at svare på spørgsmål og yde relevant vejledning.