Skummadras

4 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Dunlopillo babymadras børnemadras
  Tilbud
  Dunlopillo babymadras og børnemadras
  Fra 329,40 kr Normalpris 549,00 kr
 2. Elite CoolTouch™ TEMPUR®
  Tilbud
  Elite CoolTouch™ TEMPUR®
  Fra 12.799,20 kr Normalpris 15.999,00 kr
 3. Supreme CoolTouch™ TEMPUR®
  Tilbud
  Supreme CoolTouch™ TEMPUR®
  Fra 11.999,20 kr Normalpris 14.999,00 kr
 4. Prima TEMPUR®
  Tilbud
  Prima TEMPUR®
  Fra 9.599,20 kr Normalpris 11.999,00 kr

4 varer

pr. side
Faldende orden

Skummadras – for en god nats søvn

Skummadrassen findes i mange forskellige typer og kvaliteter, og de gode skummadrasser, der er produceret i et godt materiale har en række meget fordelagtige egenskaber, der kan være søvnforbedrende. Skummadrassens største fordel er, at materialet giver en suveræn mulighed for at justere trykket på madrassen og lave en madras, der er zoneinddelt. Madrassen skal ikke have samme hårdhed ved din ryg som ved din numse. Ved at lave en madras, der er opdelt efter kroppens zoner, får kroppen den korrekte støtte over det hele.


Find den perfekte madras til dig og dit behov

Alle vores madrasser er lavet af højkvalitetsprodukter, der sikrer dig den bedste nattesøvn. Her på siden er der rig mulighed for at vælge en seng, der er tilpasset dit individuelle behov. Vores madrasser har således op til syv zoneinddelinger, og du har desuden mulighed for at vælge mellem forskellige hårdheder. På den måde kan du vælge lige præcis den seng, der passer til dig og dit behov.

Vi har mange forskellige skummadrasser forskellige størrelser – også til børn og babyer. Derudover har du mulighed for at vælge farve på mange af vores skummadrasser. Vores skummadrasser fra LaPur har desuden en god luftcirkulation grundet luftkanaler i overfladestrukturen. Dette hjælper dig til at få en roligere nattesøvn uden forstyrrelser.

Bevar bevægeligheden med latex

Mange af vores skummadrasser latexkerner. Disse er særligt effektive, da en madras med latexkerne vil yde en personligt defineret støtte. Når du ligger på madrassen vil din fordeling af vægt have indflydelse på, hvilke steder som bliver støttet mest. Des mere vægt på madrassen, des mere skubber madrassen tilbage og ’støtter’. Det vil sige, at skuldre og hofte bliver aflastet mest, da de oftest er de tungeste steder på kroppen. Skuldre og hofter er altså de typiske trykpunkter. Dette afhænger dog af hver person, hvilket betyder, at den understøttelse man får af madrassen, er unik.

Derudover kan det være fordelagtigt at vælge latex-skummadrasser, hvis man ønsker bevægelighed i løbet af natten. Memory Foam-madrasser formes eksempelvis af kropsvarme, hvilket bevirker at man synker ned i madrassen, og det kan være lidt sværere at bevæge sig. Derimod har latex-skummadrasser den fordel, at de ikke formes af kropsvarme. Hvis du ønsker bevægelighed i løbet af natten, så er skummadrasser med latexkerne et godt valg. Desuden er de specielt gode til at aflede kropsvarme.


Prøv i din nye seng

I Odense finder du vores fysiske butik, hvor du har mulighed for at afprøve vores skummadrasser. Det er altid bedre, når man har afprøvet et produkt, inden man træffer et valg. Vores kompetente og smilende personale står klar til at svare på spørgsmål og yde relevant vejledning.

NORDFJELD – DIN SENGEFORHANDLER ONLINE

Velkommen til Nordfjeld! Her hos os kan du finde et stort sortiment af senge, madrasser, topmadrasser, dyner, puder, lagner og meget andet. Vi har tilbud på et bredt og forskelligartet udvalg af det hele, så der er noget til enhver smag. Her på vores website kan du se alle vores produkter og læse om dem, så du kan finde lige præcis det, du har brug for. Hos os kan du finde mærker som CPH Living, Södahl, Night & Day, by Karma og mange flere, som ofte er på tilbud. Udvalget er stort, da vi gerne vil sikre, at der er noget til ethvert behov. Hos Nordfjeld har vi fokus på god kvalitet og komfort, da det er vigtige egenskaber for senge, madrasser og andet tilbehør til sengen. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan derfor være sikker på at få en særdeles behagelig og holdbar seng hos os.

Senge på tilbud hos Nordfjeld.dk Hvis man skal have en ny seng i en god kvalitet og med en lækker komfort, kan det nemt blive en dyr fornøjelse. Men til din fordel har vi ofte gode tilbud på vores senge, madrasser og sengetøj. Vi forhandler i forvejen senge til billige priser, men du får selvfølgelig stadig den enestående kvalitet, komfort og holdbarhed. Når det kommer til senge, er kvaliteten altafgørende. Den skal være behagelig at ligge i, passe til den enkeltes behov og samtidig være holdbar. Som senge-forhandler prioriterer vi kvalitet og komfort højt. Vi forhandler kun senge med en sådan kvalitet, vi selv kan stå inde for. Du kan altså trygt købe din nye seng hos os, og du er måske heldig at finde den på tilbud. Tag et kig her på vores side og find inspiration til din nye seng.

Senge i alle størrelser Hvis man vil have en god nattesøvn, er det altafgørende at have en optimal seng. Det er meget individuelt, om man bedst kan lide en blød eller fast madras – og hvis man ligger på det forkerte, kan det både gå ud over ryggen og nattesøvnen. Så før du køber en ny seng, anbefaler vi dig at undersøge, hvilken type madras du ligger bedst på.

Her på vores side kan du finde senge i alle størrelser – ofte på tilbud. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller en dobbeltseng, så har vi et udvalg af det hele. Vi har både senge fra 70x190 cm og op til 180x200 cm, så du kan finde det, du helst vil have. Af forskellige modeller har vi for eksempel elevationssenge, continentalsenge, boxsenge og mange andre, som selvfølgelig fås med den type madras og størrelse, du har brug for.

Sengeforhandler i Odense Det kan være svært at beslutte, hvilken seng man vil have ved at se dem her på vores side. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen i vore butik i Odense. Her har vi udstillingsmodeller af vores senge og madrasser, så du kan prøve dem og finde ud af, hvad du bedst kan lide. Hvis du kommer ind i vores butik i Odense, står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan købe det helt rigtige produkt. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – her er vi også klar til at svare på dine spørgsmål.

¾-senge og dobbeltsenge på tilbud En god seng er et godt grundlag for at få en god nattesøvn, så hvis du sover dårligt på grund af din seng, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan se vores udvalg af senge her på vores website eller i vores butik i Odense, hvor vi har billige priser og gode tilbud.

Ved at købe en seng, en madras eller et andet produkt hos os, har du selvfølgelig 14-dages fortrydelsesret. Vi leverer din bestilling i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få din nye, lækre seng hjem. Vi leverer dine produkter for 29 kr., men hvis du køber for mindst 750 kr., er fragten gratis. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller dobbeltseng, så finder du det hele hos os. Og du kan ofte være heldig at finde tilbud på alle vores modeller.