Springmadras

9 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Auping Vivo Madras
  Tilbud
  Auping Vivo Madras
  Fra 11.196,00 kr Normalpris 13.995,00 kr
 2. Auping Maestro Madras
  Tilbud
  Auping Maestro Madras
  Fra 9.196,00 kr Normalpris 11.495,00 kr
 3. Auping Cresto Madras
  Tilbud
  Auping Cresto Madras
  Fra 7.196,00 kr Normalpris 8.995,00 kr
 4. Auping Inizio Madras
  Tilbud
  Auping Inizio Madras
  Fra 3.996,00 kr Normalpris 4.995,00 kr

9 varer

pr. side
Faldende orden

Vælg den rigtige madras

Det er, når du sover, at din krop restituerer og lader op til at være klar til endnu en dag. Den rigtige madras spiller en afgørende rolle i kroppens evne til at genoplade, hvorfor det er så vigtigt at vælge den rigtige til lige netop dig. For mange er den klassiske springmadras stadig førstevalget, når det kommer til madrasser. Det er der også god mening i, for springmadrassen er en kvalitetsmadras med mange fordele. Madrassen er som navnet antyder opbygget af diverse fjedre (i dag bruges skum eller latex også) med forskellig spændstighed. Den består ikke af nogen fast ramme, men skal ligge på en lamelbund eller i sengeramme. Madrassens opbygning giver den en række fordele.

Madrassen kan vendes og har derved to slidflader, hvilket øger dens holdbarhed. Derudover kan den bruges i mange arrangementer, hvilket gør den meget fleksibel – uanset, om du har en almindelig sengeramme eller elevationsseng, passer madrassen.

Derudover understøtter en springmadras de typiske trykpunkter såsom nakke, skulde og lænd. Dette er med til at sikre en bedre og dybere søvn. Fjedrene i en springmadras reagerer individuelt alt efter, hvor trykket lægges henne. Dermed er man garanteret en personlig defineret støtte.

Fjedrene i springmadrassen giver en naturlig opdrift, som sikrer dig en sund liggeposition. Mange vælger at have en boxmadras som base under springmadrassen. Denne dobbeltaffjedring vil blot bidrage til en endnu behageligere søvnoplevelse.

Forskellige typer til forskellige mennesker

I vores sortiment finder du springmadrasser med forskellige typer fjedre og fastheder. Valget af fjedretype og fasthed afhænger mestendels af ens vægtklasse men også personlige præferencer. Det gælder dog, at jo mere vægt desto flere fjedre til at fordele vægten. Nogle af de bedste fjedertyper på markedet er Pocket- og Multi-Pocket fjedre, hvoraf vi har nogle springmadrasser med netop disse fjedertyper.

Når man skal vælge en springmadras skal man være opmærksom på fjedertyper og selve madrassens opbygning. Med opbygning tænkes der på antallet af komfortzoner. Disse zoner er ekstraordinære støttepunkter i madrassen. Har man brug for meget støtte, så vil man være komplet dækket ind ved at vælge en springmadras med 7 komfortzoner. Derudover er investeringen i en springmadras også et fornuftigt valg, hvis man ønsker stor fleksibilitet. Har man en sengeramme til springmadrassen, så er det nemmere at skifte den øverste del ud (madrassen) end selve sengerammen. Ydermere er det blevet særdeles populært at kombinere en boxmadras, springmadras og topmadras til sin egen skræddersyede kontinentalseng. Vil du gerne sikre et godt sengemiljø, så kan en springmadras tilbyde god luftcirkulation. Dette skyldes, at springmadrassen har en luftig opbygning grundet fjederkonstruktionen.


Find din springmadras her

I sidste ende afhænger kvaliteten af springmadrassen af materialet, der er blevet brugt i den. Hos Nordfjeld har vi et væld af kvalitetsspringmadrasser, der alle indeholder fjedre/skum/latex af høj kvalitet, hvilket sikrer en god og vedvarende komfort. Prisklassen på springmadrasserne spænder bredt, så der er noget til enhver smag. Her på siden kan du se og læse mere om de enkelte springmadrasser og vælge den helt rigtige madras til dig og dit behov.

NORDFJELD – DIN SENGEFORHANDLER ONLINE

Velkommen til Nordfjeld! Her hos os kan du finde et stort sortiment af senge, madrasser, topmadrasser, dyner, puder, lagner og meget andet. Vi har tilbud på et bredt og forskelligartet udvalg af det hele, så der er noget til enhver smag. Her på vores website kan du se alle vores produkter og læse om dem, så du kan finde lige præcis det, du har brug for. Hos os kan du finde mærker som CPH Living, Södahl, Night & Day, by Karma og mange flere, som ofte er på tilbud. Udvalget er stort, da vi gerne vil sikre, at der er noget til ethvert behov. Hos Nordfjeld har vi fokus på god kvalitet og komfort, da det er vigtige egenskaber for senge, madrasser og andet tilbehør til sengen. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan derfor være sikker på at få en særdeles behagelig og holdbar seng hos os.

Senge på tilbud hos Nordfjeld.dk Hvis man skal have en ny seng i en god kvalitet og med en lækker komfort, kan det nemt blive en dyr fornøjelse. Men til din fordel har vi ofte gode tilbud på vores senge, madrasser og sengetøj. Vi forhandler i forvejen senge til billige priser, men du får selvfølgelig stadig den enestående kvalitet, komfort og holdbarhed. Når det kommer til senge, er kvaliteten altafgørende. Den skal være behagelig at ligge i, passe til den enkeltes behov og samtidig være holdbar. Som senge-forhandler prioriterer vi kvalitet og komfort højt. Vi forhandler kun senge med en sådan kvalitet, vi selv kan stå inde for. Du kan altså trygt købe din nye seng hos os, og du er måske heldig at finde den på tilbud. Tag et kig her på vores side og find inspiration til din nye seng.

Senge i alle størrelser Hvis man vil have en god nattesøvn, er det altafgørende at have en optimal seng. Det er meget individuelt, om man bedst kan lide en blød eller fast madras – og hvis man ligger på det forkerte, kan det både gå ud over ryggen og nattesøvnen. Så før du køber en ny seng, anbefaler vi dig at undersøge, hvilken type madras du ligger bedst på.

Her på vores side kan du finde senge i alle størrelser – ofte på tilbud. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller en dobbeltseng, så har vi et udvalg af det hele. Vi har både senge fra 70x190 cm og op til 180x200 cm, så du kan finde det, du helst vil have. Af forskellige modeller har vi for eksempel elevationssenge, continentalsenge, boxsenge og mange andre, som selvfølgelig fås med den type madras og størrelse, du har brug for.

Sengeforhandler i Odense Det kan være svært at beslutte, hvilken seng man vil have ved at se dem her på vores side. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen i vore butik i Odense. Her har vi udstillingsmodeller af vores senge og madrasser, så du kan prøve dem og finde ud af, hvad du bedst kan lide. Hvis du kommer ind i vores butik i Odense, står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan købe det helt rigtige produkt. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – her er vi også klar til at svare på dine spørgsmål.

¾-senge og dobbeltsenge på tilbud En god seng er et godt grundlag for at få en god nattesøvn, så hvis du sover dårligt på grund af din seng, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan se vores udvalg af senge her på vores website eller i vores butik i Odense, hvor vi har billige priser og gode tilbud.

Ved at købe en seng, en madras eller et andet produkt hos os, har du selvfølgelig 14-dages fortrydelsesret. Vi leverer din bestilling i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få din nye, lækre seng hjem. Vi leverer dine produkter for 29 kr., men hvis du køber for mindst 750 kr., er fragten gratis. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller dobbeltseng, så finder du det hele hos os. Og du kan ofte være heldig at finde tilbud på alle vores modeller.