Springmadras

10 varer

Faldende orden
pr. side

Springmadras

Spar 35%
Jensen Diplomat Vendbar Madras
5.114,20 kr.
7.868,00 kr.
Se mere
Leveringstid: 8-15 hverdage
Spar 35%
Jensen Ambassadør Vendbar Madras
7.069,40 kr.
10.876,00 kr.
Se mere
Leveringstid: 8-15 hverdage
Spar 35%
Jensen Prestige Vendbar Madras
10.379,20 kr.
15.968,00 kr.
Se mere
Leveringstid: 8-15 hverdage
Tilbud
Jensen Supreme Vendbar Madras
13.540,80 kr.
20.832,00 kr.
Se mere
Leveringstid: 8-15 hverdage
Tilbud
By Nordfjeld Classic White Vendbar Madras
2.599,00 kr.
5.198,00 kr.
Se mere
Leveringstid: 8-15 hverdage
Tilbud
By Nordfjeld Classic Vendbar Pocket Madras
2.599,00 kr.
5.198,00 kr.
Se mere
Leveringstid: 8-15 hverdage
pr. side

Vælg den rigtige madras

Det er, når du sover, at din krop restituerer og lader op til at være klar til endnu en dag. Den rigtige madras spiller en afgørende rolle i kroppens evne til at genoplade, hvorfor det er så vigtigt at vælge den rigtige til lige netop dig. For mange er den klassiske springmadras stadig førstevalget, når det kommer til madrasser. Det er der også god mening i, for springmadrassen er en kvalitetsmadras med mange fordele. Madrassen er som navnet antyder opbygget af diverse fjedre (i dag bruges skum eller latex også) med forskellig spændstighed. Den består ikke af nogen fast ramme, men skal ligge på en lamelbund eller i sengeramme. Madrassens opbygning giver den en række fordele.

Madrassen kan vendes og har derved to slidflader, hvilket øger dens holdbarhed. Derudover kan den bruges i mange arrangementer, hvilket gør den meget fleksibel – uanset, om du har en almindelig sengeramme eller elevationsseng, passer madrassen.

Derudover understøtter en springmadras de typiske trykpunkter såsom nakke, skulde og lænd. Dette er med til at sikre en bedre og dybere søvn. Fjedrene i en springmadras reagerer individuelt alt efter, hvor trykket lægges henne. Dermed er man garanteret en personlig defineret støtte.

Fjedrene i springmadrassen giver en naturlig opdrift, som sikrer dig en sund liggeposition. Mange vælger at have en boxmadras som base under springmadrassen. Denne dobbeltaffjedring vil blot bidrage til en endnu behageligere søvnoplevelse.

Forskellige typer til forskellige mennesker

I vores sortiment finder du springmadrasser med forskellige typer fjedre og fastheder. Valget af fjedretype og fasthed afhænger mestendels af ens vægtklasse men også personlige præferencer. Det gælder dog, at jo mere vægt desto flere fjedre til at fordele vægten. Nogle af de bedste fjedertyper på markedet er Pocket- og Multi-Pocket fjedre, hvoraf vi har nogle springmadrasser med netop disse fjedertyper.

Når man skal vælge en springmadras skal man være opmærksom på fjedertyper og selve madrassens opbygning. Med opbygning tænkes der på antallet af komfortzoner. Disse zoner er ekstraordinære støttepunkter i madrassen. Har man brug for meget støtte, så vil man være komplet dækket ind ved at vælge en springmadras med 7 komfortzoner. Derudover er investeringen i en springmadras også et fornuftigt valg, hvis man ønsker stor fleksibilitet. Har man en sengeramme til springmadrassen, så er det nemmere at skifte den øverste del ud (madrassen) end selve sengerammen. Ydermere er det blevet særdeles populært at kombinere en boxmadras, springmadras og topmadras til sin egen skræddersyede kontinentalseng. Vil du gerne sikre et godt sengemiljø, så kan en springmadras tilbyde god luftcirkulation. Dette skyldes, at springmadrassen har en luftig opbygning grundet fjederkonstruktionen.


Find din springmadras her

I sidste ende afhænger kvaliteten af springmadrassen af materialet, der er blevet brugt i den. Hos Nordfjeld har vi et væld af kvalitetsspringmadrasser, der alle indeholder fjedre/skum/latex af høj kvalitet, hvilket sikrer en god og vedvarende komfort. Prisklassen på springmadrasserne spænder bredt, så der er noget til enhver smag. Her på siden kan du se og læse mere om de enkelte springmadrasser og vælge den helt rigtige madras til dig og dit behov.