Sengebunde

Sengebunde

6 varer

Faldende orden
pr. side

Sengebunde

pr. side

Sengebundens opgave

Sengebunden udgør den nederste del af sengen og har til formål at understøtte madrassen. Den skal absorbere den vægt og belastning, som din seng bliver udsat for og forlænger på den måde både madrassens levetid og komfort. Den gode sengebund sikrer, at din sengs komfort er optimal, og at du sover bedre om natten.

En god nats søvn er utrolig vigtigt, hvis du gerne vil være klar til morgendagens strabadser. Får du ikke den fornødne søvn, så kan det påvirke både dit humør og helbred. Koncentrationen og hukommelsen kan eksempelvis være svækket, og man kan være mere irritabel. Disse gener kan forebygges ved, at man har de mest optimale søvnforhold i soveværelset. Dette inkluderer blandt andet en sengebund, som er komfortabel og passer til dit behov.


Vælg den rigtige sengebund

Hos NordFjeld tilbyder vi tre typer bunde:

  • Plane bunde
  • Manuelle bunde
  • Elevationsbunde

Elevationsbunden er at foretrække for dig, der ser fjernsyn i soveværelset og gerne vil kunne justere siddepositionen ofte. Bruger du kun sengen til at ligge i, vil den plane sengebund være tilstrækkelig. Vil du gerne have mulighed for at indstille sengen engang i mellem, kan du med en manuel bund selv indstille sengen, så du kan ligge oprejst. 

Uagtet typen af sengebund, sikrer vores sengebunde, at din madras former sig optimalt efter bunden, så du får den mest komfortable oplevelse. En stor del af sengebundene hos os er lavet af et såkaldt spiralnet. Det er den mest åndbare bund pga. dens åbne struktur, der sikrer, at der hele tiden tilføres frisk luft op igennem madrassen. På den måde får du den mest komfortable nattesøvn med god ventilation. Her på siden kan du læse meget mere om de enkelte sengebunde og deres individuelle specifikationer.

I vores sortiment har vi pt. Sengebunde fra Auping, Jensen, Joga Design, Dunlopillo og Kaagaard. Derudover forhandler vi også håndlavede sengerammer fra danske Villy Nørgård. Vores sengebunde har en bred siddeflade, hvilket bevirker, at madrassen former sig godt, og man sidder eller ligger komfortabelt.

Vores sengebunde fra Auping består af spiralnet, som giver uovertruffen ventilation. Hele 80% af madrassens underside får frisk luft via spiralnettet. Dette er fordelagtigt, da madrassens levetid og hygiejne er afhængig af god ventilering fra både over- og undersiden. Sengebundenes spiralnet består af mere end 10.000 støttepunkter, som er med til at understøtte din krop fra hele liggefladen. Derudover er der desuden livstidsgaranti på spiralnet og stålrammer fra Auping, hvilket sikrer at vi bliver ved med at yde sengerammer af den bedste kvalitet.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker vejledning omkring valg af sengebund, så må du gerne fatte telefonen og ringe til os på 66 15 25 00. Vores kompetente og erfarne personale vil med glæde yde vejledning og komme med råd. Kniber det taletid, så har du også muligheden for at sende os en mail, hvis du ønsker mere information.