Sengebunde

6 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Auping Smartbase 3 Motorer
  Tilbud
  Auping Smartbase 3 Motorer
  Fra 11.200,00 kr Normalpris 14.000,00 kr
 2. Auping Smartbase 2 Motorer
  Tilbud
  Auping Smartbase 2 Motorer
  Fra 8.800,00 kr Normalpris 11.000,00 kr
 3. Auping Smart Base 1 Motor
  Tilbud
  Auping Smart Base 1 Motor
  Fra 6.400,00 kr Normalpris 8.000,00 kr
 4. Auping Plan Sengebund
  Tilbud
  Auping Plan Sengebund
  Fra 2.000,00 kr Normalpris 2.500,00 kr
 5. Move Sengebund TEMPUR®
  Tilbud
  Move Sengebund TEMPUR®
  Fra 7.999,20 kr Normalpris 9.999,00 kr
 6. Stay Sengebund TEMPUR®
  Tilbud
  Stay Sengebund TEMPUR®
  Fra 3.999,20 kr Normalpris 4.999,00 kr

6 varer

pr. side
Faldende orden

Sengebundens opgave

Sengebunden udgør den nederste del af sengen og har til formål at understøtte madrassen. Den skal absorbere den vægt og belastning, som din seng bliver udsat for og forlænger på den måde både madrassens levetid og komfort. Den gode sengebund sikrer, at din sengs komfort er optimal, og at du sover bedre om natten.

En god nats søvn er utrolig vigtigt, hvis du gerne vil være klar til morgendagens strabadser. Får du ikke den fornødne søvn, så kan det påvirke både dit humør og helbred. Koncentrationen og hukommelsen kan eksempelvis være svækket, og man kan være mere irritabel. Disse gener kan forebygges ved, at man har de mest optimale søvnforhold i soveværelset. Dette inkluderer blandt andet en sengebund, som er komfortabel og passer til dit behov.


Vælg den rigtige sengebund

Hos NordFjeld tilbyder vi tre typer bunde:

 • Plane bunde
 • Manuelle bunde
 • Elevationsbunde

Elevationsbunden er at foretrække for dig, der ser fjernsyn i soveværelset og gerne vil kunne justere siddepositionen ofte. Bruger du kun sengen til at ligge i, vil den plane sengebund være tilstrækkelig. Vil du gerne have mulighed for at indstille sengen engang i mellem, kan du med en manuel bund selv indstille sengen, så du kan ligge oprejst. 

Uagtet typen af sengebund, sikrer vores sengebunde, at din madras former sig optimalt efter bunden, så du får den mest komfortable oplevelse. En stor del af sengebundene hos os er lavet af et såkaldt spiralnet. Det er den mest åndbare bund pga. dens åbne struktur, der sikrer, at der hele tiden tilføres frisk luft op igennem madrassen. På den måde får du den mest komfortable nattesøvn med god ventilation. Her på siden kan du læse meget mere om de enkelte sengebunde og deres individuelle specifikationer.

I vores sortiment har vi pt. Sengebunde fra Auping, Jensen, Joga Design, Dunlopillo og Kaagaard. Derudover forhandler vi også håndlavede sengerammer fra danske Villy Nørgård. Vores sengebunde har en bred siddeflade, hvilket bevirker, at madrassen former sig godt, og man sidder eller ligger komfortabelt.

Vores sengebunde fra Auping består af spiralnet, som giver uovertruffen ventilation. Hele 80% af madrassens underside får frisk luft via spiralnettet. Dette er fordelagtigt, da madrassens levetid og hygiejne er afhængig af god ventilering fra både over- og undersiden. Sengebundenes spiralnet består af mere end 10.000 støttepunkter, som er med til at understøtte din krop fra hele liggefladen. Derudover er der desuden livstidsgaranti på spiralnet og stålrammer fra Auping, hvilket sikrer at vi bliver ved med at yde sengerammer af den bedste kvalitet.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker vejledning omkring valg af sengebund, så må du gerne fatte telefonen og ringe til os på 66 15 25 00. Vores kompetente og erfarne personale vil med glæde yde vejledning og komme med råd. Kniber det taletid, så har du også muligheden for at sende os en mail, hvis du ønsker mere information.

NORDFJELD – DIN SENGEFORHANDLER ONLINE

Velkommen til Nordfjeld! Her hos os kan du finde et stort sortiment af senge, madrasser, topmadrasser, dyner, puder, lagner og meget andet. Vi har tilbud på et bredt og forskelligartet udvalg af det hele, så der er noget til enhver smag. Her på vores website kan du se alle vores produkter og læse om dem, så du kan finde lige præcis det, du har brug for. Hos os kan du finde mærker som CPH Living, Södahl, Night & Day, by Karma og mange flere, som ofte er på tilbud. Udvalget er stort, da vi gerne vil sikre, at der er noget til ethvert behov. Hos Nordfjeld har vi fokus på god kvalitet og komfort, da det er vigtige egenskaber for senge, madrasser og andet tilbehør til sengen. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan derfor være sikker på at få en særdeles behagelig og holdbar seng hos os.

Senge på tilbud hos Nordfjeld.dk Hvis man skal have en ny seng i en god kvalitet og med en lækker komfort, kan det nemt blive en dyr fornøjelse. Men til din fordel har vi ofte gode tilbud på vores senge, madrasser og sengetøj. Vi forhandler i forvejen senge til billige priser, men du får selvfølgelig stadig den enestående kvalitet, komfort og holdbarhed. Når det kommer til senge, er kvaliteten altafgørende. Den skal være behagelig at ligge i, passe til den enkeltes behov og samtidig være holdbar. Som senge-forhandler prioriterer vi kvalitet og komfort højt. Vi forhandler kun senge med en sådan kvalitet, vi selv kan stå inde for. Du kan altså trygt købe din nye seng hos os, og du er måske heldig at finde den på tilbud. Tag et kig her på vores side og find inspiration til din nye seng.

Senge i alle størrelser Hvis man vil have en god nattesøvn, er det altafgørende at have en optimal seng. Det er meget individuelt, om man bedst kan lide en blød eller fast madras – og hvis man ligger på det forkerte, kan det både gå ud over ryggen og nattesøvnen. Så før du køber en ny seng, anbefaler vi dig at undersøge, hvilken type madras du ligger bedst på.

Her på vores side kan du finde senge i alle størrelser – ofte på tilbud. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller en dobbeltseng, så har vi et udvalg af det hele. Vi har både senge fra 70x190 cm og op til 180x200 cm, så du kan finde det, du helst vil have. Af forskellige modeller har vi for eksempel elevationssenge, continentalsenge, boxsenge og mange andre, som selvfølgelig fås med den type madras og størrelse, du har brug for.

Sengeforhandler i Odense Det kan være svært at beslutte, hvilken seng man vil have ved at se dem her på vores side. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen i vore butik i Odense. Her har vi udstillingsmodeller af vores senge og madrasser, så du kan prøve dem og finde ud af, hvad du bedst kan lide. Hvis du kommer ind i vores butik i Odense, står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan købe det helt rigtige produkt. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – her er vi også klar til at svare på dine spørgsmål.

¾-senge og dobbeltsenge på tilbud En god seng er et godt grundlag for at få en god nattesøvn, så hvis du sover dårligt på grund af din seng, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan se vores udvalg af senge her på vores website eller i vores butik i Odense, hvor vi har billige priser og gode tilbud.

Ved at købe en seng, en madras eller et andet produkt hos os, har du selvfølgelig 14-dages fortrydelsesret. Vi leverer din bestilling i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få din nye, lækre seng hjem. Vi leverer dine produkter for 29 kr., men hvis du køber for mindst 750 kr., er fragten gratis. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller dobbeltseng, så finder du det hele hos os. Og du kan ofte være heldig at finde tilbud på alle vores modeller.