Sengerammer

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden

En sengeramme giver mange muligheder

Leder du efter en ny seng, og er du ikke til elevationsudgaven? Så bør du kigge på vores udvalg af sengerammer. Vi forhandler Auping rammer, hvor du kan vælge mellem en model med hovedgærde, med skab eller hylde. Du kan også vælge mellem forskellige højder, der tilgodeser forskellige behov eller indretninsmuligheder.

Vi har sengerammer i både aluminium og lamineret bøgetræ, hvad enten du ønsker et industrielt eller organisk look. Sengerammerne kommer i forskellige farver, hvoraf du har mulighed for at vælge netop den farve, som vil komplementere dit soveværelse bedst. Derudover findes vores modeller i forskellige størrelser og finishes.

En sengeramme kombineres oftest med en sengebund og eventuelt et hovedgærde. Auping har ligeledes både sengebunde og hovedgærde af høj kvalitet, som vil passe perfekt med sengerammerne. Det er dog kendetegnende for alle vores sengerammer, at de er af solid holdbarhed, og at de har en lang levetid. Hermed går kombinationen af funktion og æstetik op i en højere enhed. Vores sortiment af sengerammer har som fællesnævner, at der er tale om tidsløst design, som vil gøre sig godt i ethvert værelse. Derudover har du mulighed for at sætte dit personlige præg på sengen ved at vælge farve og tilhørende hovedgærde. Kombinationen af sengeramme og hovedgærde åbner altså op for mange muligheder, hvor du kan få sengens udtryk til at afspejle din stil og personlighed.


Billige sengerammer online

En af de helt store fordele ved en sengeramme er, at du selv kan vælge madrassen dertil og udskifte den, når du synes, den har aftjent sit formål.

Du kan vælge mellem en lang række forskellige modeller for eksempel spring- eller boxmadras eller den helt almindelige udgave. På den måde får du mulighed for at 

designe din seng præcis, så den passer dine ønsker og behov, og det er nemlig vigtigt, at den passer nøjagtigt til dig, da det er den, der danner rammen om et optimalt sovemiljø.

Ved at vælge sengerammen som løsning tager du altså et traditionelt og fornuftigt valg, som faktisk er utrolig fleksibelt. Når de enkelte dele ikke er afhængige af hinanden, så kan sengen hurtigt og nemt tilpasses den sovende. Dette kunne være praktisk, når børnene er i voksealderen, eller hvis man får gæster på besøg.

Hos Nordfjeld tilbyder vi desuden prisgaranti på alle vores sortimentsvarer, som ikke er omfattet af specielle salgstilbud. Hvis du inden for 14 dage af dit køb af sengeramme finder det identiske produkt hos en anden forhandler til en mere gunstig pris, så vil vi udbetale differencen. Dette er blot et af tiltagene, som skal sikre vores kunder den bedste service og pris. Kig eventuelt under menupunktet ”Prisgaranti” for at få mere information om information og eventuelle undtagelser af prisgarantien.


Har du brug for hjælp?

Har du problemer med at finde den helt rigtige løsning, eller har du en forespørgsel på en sengeramme, så kontakt os, da vi gerne er dig behjælpelige. For os er det vigtigt, at alle vores kunder ender ud med den helt rigtige løsning. Vi har stor erfaring på området og vores dygtige personale står klar ved både telefon, mail og i vores butik.

NORDFJELD – DIN SENGEFORHANDLER ONLINE

Velkommen til Nordfjeld! Her hos os kan du finde et stort sortiment af senge, madrasser, topmadrasser, dyner, puder, lagner og meget andet. Vi har tilbud på et bredt og forskelligartet udvalg af det hele, så der er noget til enhver smag. Her på vores website kan du se alle vores produkter og læse om dem, så du kan finde lige præcis det, du har brug for. Hos os kan du finde mærker som CPH Living, Södahl, Night & Day, by Karma og mange flere, som ofte er på tilbud. Udvalget er stort, da vi gerne vil sikre, at der er noget til ethvert behov. Hos Nordfjeld har vi fokus på god kvalitet og komfort, da det er vigtige egenskaber for senge, madrasser og andet tilbehør til sengen. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan derfor være sikker på at få en særdeles behagelig og holdbar seng hos os.

Senge på tilbud hos Nordfjeld.dk Hvis man skal have en ny seng i en god kvalitet og med en lækker komfort, kan det nemt blive en dyr fornøjelse. Men til din fordel har vi ofte gode tilbud på vores senge, madrasser og sengetøj. Vi forhandler i forvejen senge til billige priser, men du får selvfølgelig stadig den enestående kvalitet, komfort og holdbarhed. Når det kommer til senge, er kvaliteten altafgørende. Den skal være behagelig at ligge i, passe til den enkeltes behov og samtidig være holdbar. Som senge-forhandler prioriterer vi kvalitet og komfort højt. Vi forhandler kun senge med en sådan kvalitet, vi selv kan stå inde for. Du kan altså trygt købe din nye seng hos os, og du er måske heldig at finde den på tilbud. Tag et kig her på vores side og find inspiration til din nye seng.

Senge i alle størrelser Hvis man vil have en god nattesøvn, er det altafgørende at have en optimal seng. Det er meget individuelt, om man bedst kan lide en blød eller fast madras – og hvis man ligger på det forkerte, kan det både gå ud over ryggen og nattesøvnen. Så før du køber en ny seng, anbefaler vi dig at undersøge, hvilken type madras du ligger bedst på.

Her på vores side kan du finde senge i alle størrelser – ofte på tilbud. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller en dobbeltseng, så har vi et udvalg af det hele. Vi har både senge fra 70x190 cm og op til 180x200 cm, så du kan finde det, du helst vil have. Af forskellige modeller har vi for eksempel elevationssenge, continentalsenge, boxsenge og mange andre, som selvfølgelig fås med den type madras og størrelse, du har brug for.

Sengeforhandler i Odense Det kan være svært at beslutte, hvilken seng man vil have ved at se dem her på vores side. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen i vore butik i Odense. Her har vi udstillingsmodeller af vores senge og madrasser, så du kan prøve dem og finde ud af, hvad du bedst kan lide. Hvis du kommer ind i vores butik i Odense, står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan købe det helt rigtige produkt. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – her er vi også klar til at svare på dine spørgsmål.

¾-senge og dobbeltsenge på tilbud En god seng er et godt grundlag for at få en god nattesøvn, så hvis du sover dårligt på grund af din seng, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan se vores udvalg af senge her på vores website eller i vores butik i Odense, hvor vi har billige priser og gode tilbud.

Ved at købe en seng, en madras eller et andet produkt hos os, har du selvfølgelig 14-dages fortrydelsesret. Vi leverer din bestilling i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få din nye, lækre seng hjem. Vi leverer dine produkter for 29 kr., men hvis du køber for mindst 750 kr., er fragten gratis. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller dobbeltseng, så finder du det hele hos os. Og du kan ofte være heldig at finde tilbud på alle vores modeller.