Sengerammer

https://nordfjeld.dk/media/catalog/category/Untitled-1_7.jpg

10 vare(r)

Sorter faldende

10 vare(r)

Sorter faldende

En sengeramme giver mange muligheder

Leder du efter en ny seng, og er du ikke til elevationsudgaven? Så bør du kigge på vores udvalg af sengerammer. Vi forhandler Auping rammer, hvor du kan vælge mellem en model med hovedgærde, med skab eller hylde. Du kan også vælge mellem forskellige højder, der tilgodeser forskellige behov eller indretninsmuligheder. Der er utrolig mange muligheder, som kan tilpasse netop dit behov. Til de mindste har vi halvhøj- og køjesenge fra Mimondo, der er specialister i sovemiljø til børn i et æstetisk design.


Billige sengerammer online

En af de helt store fordele ved en sengeramme er, at du selv kan vælge madrassen dertil og udskifte den, når du synes, den har aftjent sit formål.

Du kan vælge mellem en lang række forskellige modeller for eksempel spring- eller boxmadras eller den helt almindelige udgave. På den måde får du mulighed for at designe din seng præcis, så den passer dine ønsker og behov, og det er nemlig vigtigt, at den passer nøjagtigt til dig, da det er den, der danner rammen om et optimalt sovemiljø.


Har du brug for hjælp?

Har du problemer med at finde den helt rigtige løsning, eller har du en forespørgsel på en sengeramme, så kontakt os, da vi gerne er dig behjælpelige. For os er det vigtigt, at alle vores kunder ender ud med den helt rigtige løsning. Vi har stor erfaring på området og vores dygtige personale står klar ved både telefon, mail og i vores butik.