Sengerammer

Sengerammer

5 varer

Faldende orden
pr. side

Sengerammer

pr. side

En sengeramme giver mange muligheder

Leder du efter en ny seng, og er du ikke til elevationsudgaven? Så bør du kigge på vores udvalg af sengerammer. Vi forhandler Auping rammer, hvor du kan vælge mellem en model med hovedgærde, med skab eller hylde. Du kan også vælge mellem forskellige højder, der tilgodeser forskellige behov eller indretninsmuligheder.

Vi har sengerammer i både aluminium og lamineret bøgetræ, hvad enten du ønsker et industrielt eller organisk look. Sengerammerne kommer i forskellige farver, hvoraf du har mulighed for at vælge netop den farve, som vil komplementere dit soveværelse bedst. Derudover findes vores modeller i forskellige størrelser og finishes.

En sengeramme kombineres oftest med en sengebund og eventuelt et hovedgærde. Auping har ligeledes både sengebunde og hovedgærde af høj kvalitet, som vil passe perfekt med sengerammerne. Det er dog kendetegnende for alle vores sengerammer, at de er af solid holdbarhed, og at de har en lang levetid. Hermed går kombinationen af funktion og æstetik op i en højere enhed. Vores sortiment af sengerammer har som fællesnævner, at der er tale om tidsløst design, som vil gøre sig godt i ethvert værelse. Derudover har du mulighed for at sætte dit personlige præg på sengen ved at vælge farve og tilhørende hovedgærde. Kombinationen af sengeramme og hovedgærde åbner altså op for mange muligheder, hvor du kan få sengens udtryk til at afspejle din stil og personlighed.


Billige sengerammer online

En af de helt store fordele ved en sengeramme er, at du selv kan vælge madrassen dertil og udskifte den, når du synes, den har aftjent sit formål.

Du kan vælge mellem en lang række forskellige modeller for eksempel spring- eller boxmadras eller den helt almindelige udgave. På den måde får du mulighed for at 

designe din seng præcis, så den passer dine ønsker og behov, og det er nemlig vigtigt, at den passer nøjagtigt til dig, da det er den, der danner rammen om et optimalt sovemiljø.

Ved at vælge sengerammen som løsning tager du altså et traditionelt og fornuftigt valg, som faktisk er utrolig fleksibelt. Når de enkelte dele ikke er afhængige af hinanden, så kan sengen hurtigt og nemt tilpasses den sovende. Dette kunne være praktisk, når børnene er i voksealderen, eller hvis man får gæster på besøg.

Hos Nordfjeld tilbyder vi desuden prisgaranti på alle vores sortimentsvarer, som ikke er omfattet af specielle salgstilbud. Hvis du inden for 14 dage af dit køb af sengeramme finder det identiske produkt hos en anden forhandler til en mere gunstig pris, så vil vi udbetale differencen. Dette er blot et af tiltagene, som skal sikre vores kunder den bedste service og pris. Kig eventuelt under menupunktet ”Prisgaranti” for at få mere information om information og eventuelle undtagelser af prisgarantien.


Har du brug for hjælp?

Har du problemer med at finde den helt rigtige løsning, eller har du en forespørgsel på en sengeramme, så kontakt os, da vi gerne er dig behjælpelige. For os er det vigtigt, at alle vores kunder ender ud med den helt rigtige løsning. Vi har stor erfaring på området og vores dygtige personale står klar ved både telefon, mail og i vores butik.