Topmadrasser

Varer 1-12 af 19

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Dunlopillo Original Topmadras
  Tilbud
  Dunlopillo Original Topmadras
  Fra 2.544,00 kr Normalpris 4.240,00 kr
 2. Topmadras Topper 7 TEMPUR®
  Tilbud
  Topmadras Topper 7 TEMPUR®
  Fra 6.399,20 kr Normalpris 7.999,00 kr
 3. Jensen Splittop TempSmart™ Innergetic® Topmadras
  Tilbud
  Jensen Splittop TempSmart™ Innergetic® Topmadras
  Fra 7.977,45 kr Normalpris 12.273,00 kr
 4. Topmadras Splittop SoftLine III Innergetic® Jensen
  Tilbud
  Topmadras Splittop SoftLine III Innergetic® Jensen
  Fra 6.977,10 kr Normalpris 10.734,00 kr
 5. Topmadras Splittop SoftLine II Cellex XO Jensen
  Tilbud
  Topmadras Splittop SoftLine II Cellex XO Jensen
  Fra 5.977,40 kr Normalpris 9.196,00 kr
 6. Topmadras Splittop SoftLine I Cellex XS Jensen
  Tilbud
  Topmadras Splittop SoftLine I Cellex XS Jensen
  Fra 4.977,05 kr Normalpris 7.657,00 kr
 7. Topmadras TempSmart™ Innergetic® Jensen
  Tilbud
  Topmadras TempSmart™ Innergetic® Jensen
  Fra 3.647,80 kr Normalpris 5.612,00 kr
 8. Topmadras SoftLine III Innergetic® Jensen
  Tilbud
  Topmadras SoftLine III Innergetic® Jensen
  Fra 3.147,30 kr Normalpris 4.842,00 kr

Varer 1-12 af 19

Side
pr. side
Faldende orden

De mange fordele ved en topmadras

For at kunne få en god nattesøvn, kræver det for det første en lækker madras, der passer til dit behov. For det andet kræver det også, at du har en topmadras, som også passer til dine behov. Vi har alle individuelle krav til fx hårdheden på en madras, og det har vi også i forhold til topmadrasser. Der er rigtig mange fordele ved at vælge en topmadras til din seng. For det første forbedrer det din seng helt generelt. Hernæst bidrager det også til en bedre aflastning af din krop – især ryggen – under søvnen, så du vågner udhvilet op uden ømhed i kroppen. Desuden behøver du heller ikke at trække lagnet ned om hele sengen, men blot om din topmadras, hvilket gør sengeredningen en hel del nemmere.


Topmadras 180x200 cm

En af vores mest solgte topmadrasser er størrelsen 180x200 cm. Hos os finder du naturligvis topmasser i alle størrelser – ja, vi har helt ned til 70x200 cm og op til 200x220 cm. Vi har altså en topmadras, som passer til enhver seng, så du kan komme til at sove helt perfekt. Hvis du og din partner har en elevationsseng, bliver du ikke begrænset af det. Vi har nemlig også mange topmadrasser med splittop, så du stadig kan benytte elevationensmekanikken. Her på siden kan du se alle vores modeller inden for topmadrasser. Hvad end du har brug for en blød eller hård topmadras i 140x200 cm eller 180x200 cm, så finder du det hele og meget mere hos os.

Tilbud på topmadrasser

Hos Nordfjeld har vi gode priser på vores topmadrasser, og du finder endda også ofte tilbud derpå. Vi har topmadrasser fra vores egen fabrik, men derudover også fra flere sengespecialister som Dunlopillo, TEMPUR® og by KARMA. Topmadrasserne varierer i forskellige aspekter – fælles for dem alle er dog, at de er i rigtig god kvalitet. Den lækre kvalitet sikrer dig god komfort, holdbarhed og selvfølgelig en god nattesøvn. Når du køber en topmadras hos os, kan du vælge imellem forskellige tykkelser, længder, typer og farver.


Forskellige modeller på en topmadras

Udover at finde ud af om du for eksempel skal have en hård topmadras i størrelsen 180x200 cm eller en anden størrelse, så er der også forskellige typer deraf. Du kan vælge mellem to forskellige materialer: celcius eller latex. Ligesom andre skumtyper har celcius den egenskab, at den tilpasser sig kropsformen, når den kommer i kontakt med kroppens varme. På den måde opnår man en helt optimal trykaflastning. Den anden mulighed er latex, der er udført af naturens egne materialer. Det sikrer en god ventilation af madrassen, en god støtte samt en dejlig, blød liggeflade. Latex er specielt kendt for sin store fleksibilitet og elasticitet. Det kan være svært at få fragtet en 180-200 cm-topmadras hjem – derfor kan den blive leveret i løbet af 1-2 hverdage. Du er velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål til vores topmadrasser. Du må også altid komme forbi vores butik, hvor vores kompetente personale står klar til at rådgive dig, så du kan finde den perfekte topmadras til netop dine behov.

NORDFJELD – DIN SENGEFORHANDLER ONLINE

Velkommen til Nordfjeld! Her hos os kan du finde et stort sortiment af senge, madrasser, topmadrasser, dyner, puder, lagner og meget andet. Vi har tilbud på et bredt og forskelligartet udvalg af det hele, så der er noget til enhver smag. Her på vores website kan du se alle vores produkter og læse om dem, så du kan finde lige præcis det, du har brug for. Hos os kan du finde mærker som CPH Living, Södahl, Night & Day, by Karma og mange flere, som ofte er på tilbud. Udvalget er stort, da vi gerne vil sikre, at der er noget til ethvert behov. Hos Nordfjeld har vi fokus på god kvalitet og komfort, da det er vigtige egenskaber for senge, madrasser og andet tilbehør til sengen. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan derfor være sikker på at få en særdeles behagelig og holdbar seng hos os.

Senge på tilbud hos Nordfjeld.dk Hvis man skal have en ny seng i en god kvalitet og med en lækker komfort, kan det nemt blive en dyr fornøjelse. Men til din fordel har vi ofte gode tilbud på vores senge, madrasser og sengetøj. Vi forhandler i forvejen senge til billige priser, men du får selvfølgelig stadig den enestående kvalitet, komfort og holdbarhed. Når det kommer til senge, er kvaliteten altafgørende. Den skal være behagelig at ligge i, passe til den enkeltes behov og samtidig være holdbar. Som senge-forhandler prioriterer vi kvalitet og komfort højt. Vi forhandler kun senge med en sådan kvalitet, vi selv kan stå inde for. Du kan altså trygt købe din nye seng hos os, og du er måske heldig at finde den på tilbud. Tag et kig her på vores side og find inspiration til din nye seng.

Senge i alle størrelser Hvis man vil have en god nattesøvn, er det altafgørende at have en optimal seng. Det er meget individuelt, om man bedst kan lide en blød eller fast madras – og hvis man ligger på det forkerte, kan det både gå ud over ryggen og nattesøvnen. Så før du køber en ny seng, anbefaler vi dig at undersøge, hvilken type madras du ligger bedst på.

Her på vores side kan du finde senge i alle størrelser – ofte på tilbud. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller en dobbeltseng, så har vi et udvalg af det hele. Vi har både senge fra 70x190 cm og op til 180x200 cm, så du kan finde det, du helst vil have. Af forskellige modeller har vi for eksempel elevationssenge, continentalsenge, boxsenge og mange andre, som selvfølgelig fås med den type madras og størrelse, du har brug for.

Sengeforhandler i Odense Det kan være svært at beslutte, hvilken seng man vil have ved at se dem her på vores side. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen i vore butik i Odense. Her har vi udstillingsmodeller af vores senge og madrasser, så du kan prøve dem og finde ud af, hvad du bedst kan lide. Hvis du kommer ind i vores butik i Odense, står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan købe det helt rigtige produkt. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – her er vi også klar til at svare på dine spørgsmål.

¾-senge og dobbeltsenge på tilbud En god seng er et godt grundlag for at få en god nattesøvn, så hvis du sover dårligt på grund af din seng, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan se vores udvalg af senge her på vores website eller i vores butik i Odense, hvor vi har billige priser og gode tilbud.

Ved at købe en seng, en madras eller et andet produkt hos os, har du selvfølgelig 14-dages fortrydelsesret. Vi leverer din bestilling i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få din nye, lækre seng hjem. Vi leverer dine produkter for 29 kr., men hvis du køber for mindst 750 kr., er fragten gratis. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller dobbeltseng, så finder du det hele hos os. Og du kan ofte være heldig at finde tilbud på alle vores modeller.