Håndklæder

1 vare

pr. side
Faldende orden

1 vare

pr. side
Faldende orden

Forny dit badeværelse med nye håndklæder

Er du blevet træt af dit badeværelse og har du hverken råd eller lyst til den helt store renovering? I stedet for gå ud i det store byggeprojekt, bør du se nærmere på nyt tilbehør til dit badeværelse. Med nye håndklæder kan du opgradere dit badeværelse til et mere moderne look. Selv små ændringer kan have en stor effekt på mindre rum, som et badeværelse ofte er, og du behøver ikke ud med den store pengepung for at friske dit badeværelse op. Vælg nogle håndklæder og vaskeklude som kan stå lidt ud fra det øvrige badeværelsesinventar. Her hos Nordfjeld kan du finde et stort sortiment af vaskeklude, som kan forny dit badeværelse.


Se vores udvalg af håndklæder og vaskeklude

På vores webshop finder du den bedste kvalitet til dit badeværelse og soveværelse. Det gælder også for vores store udvalg af vaskeklude. Vores kompetente personale står altid klar til at hjælpe dig, hvad enten du handler i vores fysisk butik i Odense eller online på shoppen her. Køb dine nye håndklæder online her og få det leveret lige til døren.

Vi forhandler de bedste brands

Her hos Nordfjeld finder du et stort udvalg af håndklæder og vaskeklude. Vi forhandler klæder fra det tyske brand Joop. Brandet går ikke på kompromis med kvaliteten, og der er tale om luksus for alle pengene. Alle håndklæder fra Joop er i 100% bomuld. Det, som kendetegner håndklæder fra Joop allerbedst er uden tvivl deres grafiske udtryk ofte i mange forskellige farver og mønstre. Håndklæderne kan opfriske ethvert badeværelse, og skal opleves! Du kan kun blive glad og i godt humør, når du ser de farverige vaskeklude på dit badeværelse. Når du handler hos Nordfjeld kan du være sikker på, at ligegyldigt hvilket brand, du køber fra, vil du købe et kvalitetsprodukt.


Køb håndklæder og vaskeklude online hos Nordfjeld.dk

Hvis du køber vaskeklude fra Nordfjeld, kan du være sikker på, at du kommer hjem med et rigtig godt produkt i høj kvalitet. Skulle du have nogle spørgsmål, eller er der noget, du er i tvivl om, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail eller besøge os i vores fysiske butik i Odense. Vi står altid klar til at hjælpe dig med stort som småt.

NORDFJELD – DIN SENGEFORHANDLER ONLINE

Velkommen til Nordfjeld! Her hos os kan du finde et stort sortiment af senge, madrasser, topmadrasser, dyner, puder, lagner og meget andet. Vi har tilbud på et bredt og forskelligartet udvalg af det hele, så der er noget til enhver smag. Her på vores website kan du se alle vores produkter og læse om dem, så du kan finde lige præcis det, du har brug for. Hos os kan du finde mærker som CPH Living, Södahl, Night & Day, by Karma og mange flere, som ofte er på tilbud. Udvalget er stort, da vi gerne vil sikre, at der er noget til ethvert behov. Hos Nordfjeld har vi fokus på god kvalitet og komfort, da det er vigtige egenskaber for senge, madrasser og andet tilbehør til sengen. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan derfor være sikker på at få en særdeles behagelig og holdbar seng hos os.

Senge på tilbud hos Nordfjeld.dk Hvis man skal have en ny seng i en god kvalitet og med en lækker komfort, kan det nemt blive en dyr fornøjelse. Men til din fordel har vi ofte gode tilbud på vores senge, madrasser og sengetøj. Vi forhandler i forvejen senge til billige priser, men du får selvfølgelig stadig den enestående kvalitet, komfort og holdbarhed. Når det kommer til senge, er kvaliteten altafgørende. Den skal være behagelig at ligge i, passe til den enkeltes behov og samtidig være holdbar. Som senge-forhandler prioriterer vi kvalitet og komfort højt. Vi forhandler kun senge med en sådan kvalitet, vi selv kan stå inde for. Du kan altså trygt købe din nye seng hos os, og du er måske heldig at finde den på tilbud. Tag et kig her på vores side og find inspiration til din nye seng.

Senge i alle størrelser Hvis man vil have en god nattesøvn, er det altafgørende at have en optimal seng. Det er meget individuelt, om man bedst kan lide en blød eller fast madras – og hvis man ligger på det forkerte, kan det både gå ud over ryggen og nattesøvnen. Så før du køber en ny seng, anbefaler vi dig at undersøge, hvilken type madras du ligger bedst på.

Her på vores side kan du finde senge i alle størrelser – ofte på tilbud. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller en dobbeltseng, så har vi et udvalg af det hele. Vi har både senge fra 70x190 cm og op til 180x200 cm, så du kan finde det, du helst vil have. Af forskellige modeller har vi for eksempel elevationssenge, continentalsenge, boxsenge og mange andre, som selvfølgelig fås med den type madras og størrelse, du har brug for.

Sengeforhandler i Odense Det kan være svært at beslutte, hvilken seng man vil have ved at se dem her på vores side. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen i vore butik i Odense. Her har vi udstillingsmodeller af vores senge og madrasser, så du kan prøve dem og finde ud af, hvad du bedst kan lide. Hvis du kommer ind i vores butik i Odense, står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan købe det helt rigtige produkt. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – her er vi også klar til at svare på dine spørgsmål.

¾-senge og dobbeltsenge på tilbud En god seng er et godt grundlag for at få en god nattesøvn, så hvis du sover dårligt på grund af din seng, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan se vores udvalg af senge her på vores website eller i vores butik i Odense, hvor vi har billige priser og gode tilbud.

Ved at købe en seng, en madras eller et andet produkt hos os, har du selvfølgelig 14-dages fortrydelsesret. Vi leverer din bestilling i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få din nye, lækre seng hjem. Vi leverer dine produkter for 29 kr., men hvis du køber for mindst 750 kr., er fragten gratis. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller dobbeltseng, så finder du det hele hos os. Og du kan ofte være heldig at finde tilbud på alle vores modeller.