Pudebetræk

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Pudebetræk i god kvalitet

Trænger du til lidt kulør i soveværelset, eller er din hovedpude i en speciel størrelse? Så tag et kig på vores udvalg i pudebetræk. Vi har produkter fra både Night & Day, Södahl, Dunlopillo og CPH Living, der alle producerer varer af høj kvalitet.

Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser og mange forskellige farver og mønstre, så du kan mixe og matche med dit resterende sengetøj. Ofte kan du skabe lidt liv i indretningen ved at vælge pudebetræk i en anden farve end dit dynebetræk. Det skaber en anderledes og smart effekt.


Hovedpudebetræk i alle størrelser

Ligesom det gælder for resten af vores webshop samt vores fysiske butik, så forhandler vi kun kvalitetsprodukter lavet af de bedste materialer.

Derfor finder du pudebetræk i vores udvalg lavet af 100% bomuldssatin, bomuld supercale eller cashmere, der alle føles behageligt og blødt på kroppen. De fleste af vores betræk kan desuden vaskes på 60 grader og tåler mange vaske uden, at farven falmer eller kvaliteten svækkes.


Brug for et råd?

Kan du ikke finde din ønskede størrelse, farve eller materiale, så kontakt os endelig på telefon eller mail, så hjælper vi dig gerne til at finde det helt rigtige betræk til din pude. Ligesom du også er velkommen i vores fysiske butik i Odense. Vi giver også gerne gode råd med på vejen. Vidste du for eksempel, at det anbefales at vaske og skifte dit pudebetræk hver uge, mens resten af dit sengelinned bør skiftes hver 14. dag?