Rullemadrasser

5 varer

Faldende orden
pr. side

Rullemadrasser

pr. side

Hvorfor købe en rullemadras?

Grunden til, at mange mennesker anskaffer sig en rullemadras, er, at den har til hensigt at skåne sengen eller topmadrassen fra slidtage som for eksempel fugt eller spild. Desuden opfanger den også de fleste husstøvmider, så de ikke sætter sig i sengen, der er vanskeligere at få ordentligt rengjort.

Hvis du vælger en topmadras med naturfyld, så er du sikret god åndbarhed hele natten. Vi mennesker sveder omtrent 1,5l væske i døgnet, hvilket kan sætte din topmadras eller seng på prøve. For at forøge levetiden på disse kan det være en god ide at overveje en rullemadras. Så er sikret en god beskyttelse af din seng og/eller topmadras.


Vores udvalg af rullemadrasser

Hos Nordfjeld har vi et udvalg af rullemadrasser af høj kvalitet, der kan sørge for, at din madras holder i længere tid. Vi forhandler fra både HMT Design og Arctic. Desuden har vi også en model af 100% bomuld, som kan kogevaskes og den fås i mange forskellige størrelser. Rullemadrassen er nemlig nemmere at få i vaskemaskinen og tåler vask fra 60 grader, som slår alle bakterier og støvmider ihjel. Vi har rullemadrasser i mange forskelige størrelser - også med H eller U split.

Har du det varmt, når du sover, eller hører du til dem, der fryser meget om natten? Så kan det være ideelt for dig at ligge på en Paradies rullemadras. Den er nemlig temperaturregulerende og absorberer samtidig overskydende fugt fra kroppen, så du heller ikke oplever, at der bliver fugtigt.

Hvordan sover jeg bedre?

Vi mennesker sover cirka en tredjedel af vores liv. Dette svarer til omkring 8 timer hver nat. Men mange har dog i større eller mindre grad problemer med at få en tilfredsstillende nattesøvn. Nogen har svært ved at falde i søvn, mens andre kan vågne adskillige gange i løbet af natten. Her er et par råd til, hvordan du sover bedre:

- Undgå at spise og drikke store mængder inden du går i seng. For at sikre dig den bedste søvn, skal du så vidt muligt også undgå alkohol og koffein. Sidstnævnte virker opkvikkende. I stedet kan du eventuelt lave dig en kop varm te til at sove på

- En udmattet krop har naturligt brug for at hvile sig. Derfor er det rigtig godt, hvis du har haft et højt aktivitetsniveau i løbet af dagen. Dette giver en bedre forudsætning for at falde i søvn, da kroppen er træt.

- Du kan også snuppe et varmt bad, så du mentalt kan slappe af og indstille dig på at gå til ro

- Det er desuden en god ide at have nogenlunde faste sengetider. Hermed vænner du din krop til at forvente, at den skal forberede sig på at sove på bestemte tidspunkter

- Sluk lyset! Sov gerne i mørke


Behov for hjælp?

Har du brug for at få hjælp til at vælge en rullemadras, eller er du i tvivl, om det er noget for dig? Da skal du blot ringe eller mail til os, så giver vi dig gode, faglige råd og vejledning. Hvis du besøger vores fysiske butik i Odense, får du mulighed for at se de forskellige modeller, og det kan i nogle tilfælde være lettere at afgøre, når man har set eller rørt ved produktet. Her finder du også vores kompetente personale, der står klar til at hjælpe dig.