MENU

Södahl

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende

Flotte og moderne designs med Södahl

Södahl er en meget anerkendt virksomhed, der producerer eksklusive tekstiler til både stue, køkken, bad og soveværelse. I vores udvalg finder du alt lige fra plaider, sengetøj og pyntepuder til håndklæder, viskestykker og forklæder. To gange om året sende de en ny kollektion på markedet, der altid er fuld af nye, tidssvarende design og moderigtige farver. De er altid på forkant med de nyeste trends og er ikke bange for at gå egne veje.

Sengetøj og duge siden 1963

Begyndelse på historien om Södahl blev skrevet tilbage i 1963 af designeren Hans Jürgen Schöbel, og langsomt har den danske virksomhed vundet mere og mere popularitet i hele verden. Især var deres Forglemmigej design med til for alvor at slå brand’et fast på den internationale scene. I dag er firmaet kendt for sit spændende design og gode kvalitet til enhver pengepung. De er også kendt for deres funktionalitet. Fx er deres duge med staincoat meget populære. De afviser nemlig både olie, smuds og vand og samler det i små dråber som nemt tørres af med en klud.

Bredt udvalg i farver og designs fra Södahl

Hos Nordfjeld synes vi rigtig godt om Södahls produkter, og derfor er vi stolte af at have en stort udvalg både i vores webshop og vores fysiske butik. I vores udvalg finder du mange forskellige farver, der kan pifte indretningen op i både stue, køkken, soveværelse og bad i de fleste huse eller lejligheder, og der er lidt for enhver smag. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på telefon eller mail eller besøge os i vores butik i Odense.